- 17 Nisan 2021
- 4.150
- 3.724
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.401
İnşallah uğraşmasın kuzum ya pko olup da hemen hamile kalabilenler var. Ben pko için lise zamanlarından bu yana onlarca doktora gittim hepside bu sonradan oluşan bişey değil saç rengi göz rengi gibi senin bir özelliğin diyorlar. Ama kilo verip beslenmeye dikkat edince baskılanıyormuş. Belki düşükten sonra vücudun yorgun düşünce ortaya çıkmış olabilir yada beslenme şeklini değiştirirdiysen de olabilir. Başka sebepleri de olabilir. Ama korkma pko olup da hamile kalan var yani hatta benim doktorum şanslı kategoridesin der durur. Ama hala hiç gebelik oluşmadı o ayrı tabi. Allah nasip etmedi diyorum pko bahane bende. Bence sen korkmayı bırak önce stresten uzaklaş ve Allaha güven bak iki kez hamile kalabilmişsin inşallah sağlıklı bir şekilde başlar ve devam eder sonraki hamileliğin. Düşüklerin sebebini araştırdınız mı?Bendede ikinci dusukten sinra pco cikti simdi dr sdce vitmn verdi prolaktik yuksekligi icin hep ikac kullaniyorum zaten boyle uzun yillar ugrasanlari gordukce korkuyorum yasim zaten geciyor iki dusuk simdi bide bununla ugrasmam insallah