- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.301
Emar ile tanı konulması lazım ve eğer hsg cekilmediysen iyi bir yerde hsg çekilip tüplerin durumuna bakılmaksı lazım canımSaol canımm..senin yorumlarını çok beğeniyorum nokta atışların oluyor ve sürece hakimsinkesinlikle bizim problemimiz doktor bulamamak.. Kararsız kalıyorlar ya ben çıldırıyorum, çikolata kisti mi polip mi miyom mi basit kist mi.. Daha tam he şu diyeni görmedim ki her defasında vajinal muayene oluyorum. Ara tatilde izmit istanbul adana da iyi doktor araştırıp gideceğim. Direkt bir şey yapamasa da ne olduğunu söyler umarım.
Saol canımmMorfoloji 4 ve yukarisini kabul ediliyor iyi bir vitamin keçiboynuzu pekmezi fındık ceviz e vitamini nar havuç suyu kuru incir sana tavsiye ederim canım
Sıkıntı yok diyorsun o zaman kuzum. Morfoloji ye yapacak bir şey de pek yok sanırımBenim eşimin 3 çıkmıştı kuzu
Kuzum hsg çekildim doktorum sıkıntı yok temiz dedi. Bugünkü doktor bilgisayardan bakamadı diye emar istedi. Yaptırmak istemedim çok sinirliydim o ara.Emar ile tanı konulması lazım ve eğer hsg cekilmediysen iyi bir yerde hsg çekilip tüplerin durumuna bakılmaksı lazım canım
Ya bu işler gerçekten sıkıntılı oluyor canım ama sana tavsiyem sakın kür filan yapma ara kanama sebep olabilir özellikle miyom filan varsa tehlikeli olabilirKuzum hsg çekildim doktorum sıkıntı yok temiz dedi. Bugünkü doktor bilgisayardan bakamadı diye emar istedi. Yaptırmak istemedim çok sinirliydim o ara.
Belli bir büyüklüğe geçmeden çatlamazsa korkmaVallahi bilen biri bizi aydınlatsın ben çok seviyorum havuç tarator falan da çok tüketirim çatlatma özelliğini bilmeden önce sorun yoktu yiyodum ama ogrendikten sonra çekinir oldum ya durduk yere sıkıntı olmasın da havuç sevdamız
Canım benim, dengemiz bir şaştı pir şaştı. Birkaç ay dene yine, eğer gebelik olmazsa aldır bence. Birkaç doktordan daha fikir alabilirsinMerhabalar, bende polip vardi haziran ayında alindi. Ağustosta hamile kaldım. Sonra kalbi durdu ekimde kürtaj oldum. Aralikta doktora gittim yumurta çatlamamıştı kist olmus duphostan diye bir ilac verdi, 2 ay kullan gel dedi neyse bugün gittim. Kist gitmiş ama yine polip Olmuş hali hazirda 2 tanede myomum var. Dün 3 ay geçmişti korunmayi bırakmak icin korunmasoz ilişki oldu ve yumurtlama bu günlerde oldu. Yalniz yine alabiliriz polipi dedi doktor belki hamileliğe engel olabilir ama sıkıldım. Vücut üretiyor dedi fazla östrojen salgilanmasindan dolayi gibi bisey dedi. Bu ay bekleyelim sonra karsr veririz dedi. Canim sıkıldı 1.5 ay önce bisey yoktu sürekli biseyler oluyor
Kan ne zaman verecen kaannn istiyorumCanım Sasaya yazarken gördüm onu alıntılanmış bulundum ama İzmit’te doktor tavsiyesi verebilirim sanaTeach_Mavi
Hemen değerlendirKızlar ovülasyonda dün ve ondan önce pikti değerlendiremedim bugün saat 2 de ovülasyon silikti çatlama olmuş bugün değerlendirsem geç kalmış olurmuyum?
Haha boşver tribi ya duştan çok havlu sarın, tam önünden geçerken havlu yere düşsün. Sonrasını akışına bırak ahahİnşallah öyledir canım ya dün kavga edince maalesef olmadı bugün de aslında konuşmuyoruz nasıl olacak hiç bilmiyorum
Bu ay risk alıp soğan kürü denicem geçen sene denediğimde bir şey olmamıştı umarım yine olmaz.Ya bu işler gerçekten sıkıntılı oluyor canım ama sana tavsiyem sakın kür filan yapma ara kanama sebep olabilir özellikle miyom filan varsa tehlikeli olabilir
HahahBelli bir büyüklüğe geçmeden çatlamazsa korkma
Canım benim, dengemiz bir şaştı pir şaştı. Birkaç ay dene yine, eğer gebelik olmazsa aldır bence. Birkaç doktordan daha fikir alabilirsin
Kan ne zaman verecen kaannn istiyorum
Hemen değerlendir
Haha boşver tribi ya duştan çok havlu sarın, tam önünden geçerken havlu yere düşsün. Sonrasını akışına bırak ahah
İki gün pik oldu değerlendirdim, sonraki siliklesti yani çatlama oldu o gün es geçtin, çatlamadan sonraki günü değerlendirdimHahahromantizm yarattı ya sen çatlamadan sonrasını mı değerlendirmiştin?
İnşallah tutar canım benimİki gün pik oldu değerlendirdim, sonraki siliklesti yani çatlama oldu o gün es geçtin, çatlamadan sonraki günü değerlendirdim
Baris hemen sonra geri kusersinİnşallah tutar canım benimbiz şu an konuşmuyoruz öyle evin içinde takılıyoruz ayrı yerlerde
Hiç cinsel münasebete giresim de yokBaris hemen sonra geri kusersin
Birsey yokmus yahu yasinda, oyle yasim genc olsa filan deme her yerde32 ye girdim yeni=)
Ayy ne harika haber hadi hayirli olsun, saglikla ilerlesin ve saglikla kucagina al insallahhKızlar bugün kan verdim değerim 79 çıktı . Fakat az önce kahverengi şekilde lekelenmem oldu . Bata 3 gün var . Panik yapmalı mıyım yoksa yerleşme kanaması mıdır
Eki Görüntüle 2988690
Canım bizde de hız sorunu var. Aktar a keçiboynuzu almaya gittiğimde durumu tahmin edip içeriğinde arı sütü propolis ginseng ve bir kaç şey daha olan bir karışım yapıyorum dedi arı sütü şifa zaten hem yumurtalıklara hem sperme faydalı. Senin de aklında olsun takviyelere ekleyebilirsinOyyy kıyamam ben sanaa Allahım sağ salim şekilde devam etmesinii nasipp etsinnhaklısın önceki yaşanmıişlıkların korkusu vardır hep.. Ama sen elinden geleni yap (bol su iç yorma kendini uzan dinlen bolca dua et) gerisi tevekkül.. Sımsıkıı tutunsun inşallah minnoş
Ben de hız olayına vitamin ve keçi boynuzu suyuyla el koyacağım. Kendime de soğan kürü. Ara tatil de de kafamıza yatan iyi bir doktora bütün geçmişi sunmak ve yorumunu dikkatle dinlemek
Ovulasyonla da takip edeceğim bu ay. Önemli günler ailelerin yanında olduğumuz zamana denk gelirse kaçamak ayarlamaya çalışırız napalım çocuk için mecbur
Henüz yok canım bendeYok mu pozitiffff
Yumurta çatladı gitti zaten sen muhasebete girene kadarHiç cinsel münasebete giresim de yokvalla olmadı bu ayı boş geçicem önümüzdeki ay femara başlıcam tekrar o zaman olur artık
Yerleşme kanaması. Yoğunlaşıp kırmızıya dönmediği sürece sorun yok, hayırlı olsunKızlar bugün kan verdim değerim 79 çıktı . Fakat az önce kahverengi şekilde lekelenmem oldu . Bata 3 gün var . Panik yapmalı mıyım yoksa yerleşme kanaması mıdır
Eki Görüntüle 2988690