Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Emar ile tanı konulması lazım ve eğer hsg cekilmediysen iyi bir yerde hsg çekilip tüplerin durumuna bakılmaksı lazım canım

Merhaba kızlar ben femaraya başladım aşılama deneyecegiz bu ay, Dr çok az ihtimal %7-9 arası kabul ediyor musunuz diye sordu evet dedim. Birde doğum kontrol hapı da ise yaramamış sol yumurtalığımdaki 18 mm çapındaki folikul kisti erimemis ca125 testi ve e2 yaptı normal sınırlarda çıkınca ilaca başladım fakat tüp bebek gibi çok sayıda yumurta geliştirmek gereken bir sürece girmek istersem bu kist çok daha büyüyüp diğer yumurtalıkları baskılar bu yüzden kist aspirasyonu yapmalıyız yani anestezi altında iğne ile yumurtaliga girip kistin içini bosaltmamiz lazım dedi.
Açıkçası şaşırdım bir sürü kisti olup tüp bebek yapan var acaba (tüp bebek merkezi olduğu için maddiyat odaklı mi yaklastilar) yoksa bu olması gereken bir süreç mi bilemedim. Var mı fikri olan?

Kuzum hsg çekildim doktorum sıkıntı yok temiz dedi. Bugünkü doktor bilgisayardan bakamadı diye emar istedi. Yaptırmak istemedim çok sinirliydim o ara.
Ya bu işler gerçekten sıkıntılı oluyor canım ama sana tavsiyem sakın kür filan yapma ara kanama sebep olabilir özellikle miyom filan varsa tehlikeli olabilir

Belli bir büyüklüğe geçmeden çatlamazsa korkma
Canım benim, dengemiz bir şaştı pir şaştı. Birkaç ay dene yine, eğer gebelik olmazsa aldır bence. Birkaç doktordan daha fikir alabilirsin
Canım Sasaya yazarken gördüm onu alıntılanmış bulundum ama İzmit’te doktor tavsiyesi verebilirim sana Teach_Mavi
Kan ne zaman verecen kaannn istiyorum
Kızlar ovülasyonda dün ve ondan önce pikti değerlendiremedim bugün saat 2 de ovülasyon silikti çatlama olmuş bugün değerlendirsem geç kalmış olurmuyum?
Hemen değerlendir
İnşallah öyledir canım ya dün kavga edince maalesef olmadı bugün de aslında konuşmuyoruz nasıl olacak hiç bilmiyorum
Haha boşver tribi ya duştan çok havlu sarın, tam önünden geçerken havlu yere düşsün. Sonrasını akışına bırak ahah

Hahah romantizm yarattı ya sen çatlamadan sonrasını mı değerlendirmiştin?

Kızlar bugün kan verdim değerim 79 çıktı . Fakat az önce kahverengi şekilde lekelenmem oldu . Bata 3 gün var . Panik yapmalı mıyım yoksa yerleşme kanaması mıdır

Eki Görüntüle 2988690
Ayy ne harika haber hadi hayirli olsun, saglikla ilerlesin ve saglikla kucagina al insallahh
Lekelenme cok onemli degil diye biliyorum, kirmizi kanama olmadiktan sonra… panik olma, stres yapma, ama icini rahatsiz eden bir durum olursa gidip kan verirsin tekrar ama zaten simdi muhtemelen 2 gunde bir vereceksindir

Canım bizde de hız sorunu var. Aktar a keçiboynuzu almaya gittiğimde durumu tahmin edip içeriğinde arı sütü propolis ginseng ve bir kaç şey daha olan bir karışım yapıyorum dedi arı sütü şifa zaten hem yumurtalıklara hem sperme faydalı. Senin de aklında olsun takviyelere ekleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…