Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet doğru yazmissin kendime eziyet ettim ve aileme.. bunu istemeden yapsam da kabahatliyim.. en büyük nedeni esimin keskin birsekilde istememesi cocuklar ben istiyoruz kendisi güya üzülüyoruz diye istemiyorum diyordu akışına birakalim deseydi olmasa dahi bu kadar yipranmayacaktik.. neyse konuştuk hallettik arada birde olsa benim istediğim gibi olmasına karar verdik bende saldım.. burda konuşuyorum diye takıntılı gibi gözüküyorum fakat onunla hicbirsey tokmus gibi davranıyorum bir haftadır..
Konu açmıyorum hicbirswy siylemiyorum.. iliski normal seyrinde

Bu arada kizlar burda birbirimizin sirdasi gibi olduk.. bu yüzden rahat konuşuyoruz ve tabi konumuz ortak olduğu için ayni..
Ama burası disinda hickimse ile bu konuları konuşmuyorum ne eltilerim ne arkadaşlarım ailem hickimse..
Bu yüzden burada paylaştıklarımiz cok kıymetli

Bu sabah gerçekten kötü uyandım bu ay kendime izin vermiştim yumurtlama haftasını değerlendiremediğim ve bu ay doktor kontrolüne başlayacağım İçin kendimi iyi hissediyordum ama bu sabah geçen sene yakın bir tanıdığıma gebelik düşündüğümü ama olmadığını söylemiştim o da düşünmediği halde bende deneyim demişti hamile kalmıştı… doğum yaptı bebeği şu an 5.5 aylık ve bu sabah 2. Çocuğuna hamile olduğunu söyledi ve ben gerçekten bütün enerjimi kaybettim

(diğer gruba yazdım belki burda bilen biri çıkar) Kızlar ya benim telefondan buraya foto ekleyemiyorum. Resim simgesi pasif aktif olmuyor.Bilgiyaradan girince sorun yok. Telefon Samsung. Acaba hangi ayarını açmam lazım bilemedim. Mesela buradaki emojileri bile ekleyemiyorum telden pasif

canım böyle düşünme yoksa kafayı yersin, rabbim bu zamana kadar vermediyse vardır bir bildiği

uygulamadan giriyorsanız ordan yüklnmiyor rsim diye biliyorum

1 yıl geçmeden genelde bir şey yapmıyorlar ama ısrarcı olursan yapanlar hormon testi falan. Aşırı sıkışık olmaya gerek yok, çok boş da gitme. Adetinin 2 veya 3 günü git.
Kuzumm öyle düşünme, nasip bu işler ya, bu çok istediğimiz evlatlar yarın imtihanımız olabilir. Sakince nasip diyip bekleyelim en iyisi
Uygulamalarda böyle sorun olabiliyor. Tarayıcıdan girmeyi dene

Sizi cok iyi anliyorum ama bilin ki yalniz degilsiniz. Hepimiz degisik bi sekilde uzuluyoruz Ara Ara

O nası aktar gızzz

O nası aktar gızzz
Ay bende bilmiyorum ama baya şaşırdım biri söyledi gittik adam dilimi peçeteye sürdü ve sonra bir kaç gün gelin dedi bildiğin kuyruk vardı ve çekmecesinden birsürü zarflar baya giden şifa bulan cokmuş inşallah bizede vesile olur verdiği şeyleri araştırdım ama güzel şeyler bitkiler inşallah işe yarar bakalım adam doktordan daha ayrıntılı anlattı herşeyi

Ben hsg istemeni öneririm... gerçi zaten doktor istemese de onu direk kendin çekilmeni öneririm. Çünkü tüplerde bir tıkanıklık varsa hsg (rahim filmi) sırasında açılıyor, açılmazsa da en azından bir müdahale gerekliliği öğreniliyor. Rahimde yine bir anomali vs varsa onu da öğrenmiş oluyorsun. Misal benim rahmim yarımmış, hsg ile öğrendim. Bu da gebe kalmanın dışında, gebe kaldıktan sonra bebeği tutmanı daha zorlaştırıyor - ona göre önlemler alman gerekiyor. Benim bir düşük hikayem oldu, ama o sırada bu durumu bilmiyordum ve hiç önlem anlamadım. Dolayısıyla her ihtimale karşı hsg yi çektirmeni öneririm. Onun dışında klasik hormon tahlillerini önerecektir sana zaten, bir de amh baktır kanda - yaşın kaç bilmiyorum ama bu da yumurta rezervinin nasıl olduğu konusunda bilgi veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…