- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.101
sonraki sayfada varmış gördüm :)Kızlar bu maydonoz, süt buharı filan nedir, nasıl yapılır?
ben ilk kez sizden duydum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonraki sayfada varmış gördüm :)Kızlar bu maydonoz, süt buharı filan nedir, nasıl yapılır?
12. Hafta dacanım sen kaç haftalıkken düşük yaptın?
Yanlış anlaşılmak istemem kimseyi kıskanmıyorum da içim burkuldu daha bebeğim çok küçük her deneme de tutturuyorum sana da ders vermek lazım falan gibi takıldı içim ezildi kötü hissettim bilmiyorum ya eminim geçici bir duygu ama üzüldüm kendime kendimi sağlıklı sanıyordum bir de demekki değilim ki olmuyorcanım böyle düşünme yoksa kafayı yersin, rabbim bu zamana kadar vermediyse vardır bir bildiği
Çok haklısın ama çok üzüldüm içim acıdı kendimi sorguluyorum belki de çok günahkarım böyle bir hediyeyi haketmiyorum diyorum vardır herşey de bir hayır1 yıl geçmeden genelde bir şey yapmıyorlar ama ısrarcı olursan yapanlar hormon testi falan. Aşırı sıkışık olmaya gerek yok, çok boş da gitme. Adetinin 2 veya 3 günü git.
Kuzumm öyle düşünme, nasip bu işler ya, bu çok istediğimiz evlatlar yarın imtihanımız olabilir. Sakince nasip diyip bekleyelim en iyisi
Uygulamalarda böyle sorun olabiliyor. Tarayıcıdan girmeyi dene
Bu hayattaki en büyük imtihanım demek ki sabır Sabretmek ne büyük mucize gerçekten bazen canım acıyor ama kimseye belli etmiyorum sadece buraya yazabiliyorum 🕊Sizi cok iyi anliyorum ama bilin ki yalniz degilsiniz. Hepimiz degisik bi sekilde uzuluyoruz Ara Ara
Valla reglin onuncu günü başlanıyor sanırım bnde çok bilmiyorum, üç gün yapcam .Kızlar bu maydonoz, süt buharı filan nedir, nasıl yapılır?
Patavatsizlik etmiş bence..Yanlış anlaşılmak istemem kimseyi kıskanmıyorum da içim burkuldu daha bebeğim çok küçük her deneme de tutturuyorum sana da ders vermek lazım falan gibi takıldı içim ezildi kötü hissettim bilmiyorum ya eminim geçici bir duygu ama üzüldüm kendime kendimi sağlıklı sanıyordum bir de demekki değilim ki olmuyor
Oyle degil de herkes farklı farklı sınanıyor bu hayatta.. sen bunun için kayhorulursun baska biri daha farklı birsey için.. bu böyleÇok haklısın ama çok üzüldüm içim acıdı kendimi sorguluyorum belki de çok günahkarım böyle bir hediyeyi haketmiyorum diyorum vardır herşey de bir hayır
Evet sadece ona söylemiştim hatta ablama bile söylemeyip ona söylemiştim hata yaptığımı acı da olsa anladım bu konuda da şaka kaldıramıyorum sanırım zaten insanların acılarından şaka da olmamalı….Patavatsizlik etmiş bence..
Kıskanmak değil de kendinde de olsun istiyor insan ..
Yine de takmamak lazım cok..
Bu yüzden kimseye bahsetmem ben yara desmek isteyen olabilir, gereksiz konusan olur olmadık can sıkan bu yüzden hep bir mesafem vardır..
Ben de 13'ün içindeyken kaybetmiştim canım. Ama onların o zaman farklı rolleri varmış demek ki ve görevlerini tamamlayıp usulca gittiler...12. Hafta da
Amin hepimize isteyen gönülden dileyen herkese nasip etsin gerçekten çok zorOyle degil de herkes farklı farklı sınanıyor bu hayatta.. sen bunun için kayhorulursun baska biri daha farklı birsey için.. bu böyle
Allahim en yakin zamanda nasip etsin insallah
Benim arkadaşımda 1. Çocuk 3 aylıkken 2 ye hamile kaldi istemeden oldu ağlıyordu hatta oda doğdu aralarında ay farkı var herşey nasip insan uzülüyor ama aglamak cozum degil rabbim hepimize yardim etsin bence dunyadada en en guzel sey istedigin an hamile kalabilmektir bunu bizim gibiler anca anlarBu sabah gerçekten kötü uyandım bu ay kendime izin vermiştim yumurtlama haftasını değerlendiremediğim ve bu ay doktor kontrolüne başlayacağım İçin kendimi iyi hissediyordum ama bu sabah geçen sene yakın bir tanıdığıma gebelik düşündüğümü ama olmadığını söylemiştim o da düşünmediği halde bende deneyim demişti hamile kalmıştı… doğum yaptı bebeği şu an 5.5 aylık ve bu sabah 2. Çocuğuna hamile olduğunu söyledi ve ben gerçekten bütün enerjimi kaybettim
Aynen olmamalı..Evet sadece ona söylemiştim hatta ablama bile söylemeyip ona söylemiştim hata yaptığımı acı da olsa anladım bu konuda da şaka kaldıramıyorum sanırım zaten insanların acılarından şaka da olmamalı….
Ah insallahBen de 13'ün içindeyken kaybetmiştim canım. Ama onların o zaman farklı rolleri varmış demek ki ve görevlerini tamamlayıp usulca gittiler...
İnşallah bize kardeşlerini gönderecekler... :)
Kuzum bunları düşünerek yaşamayız. Bak bana mayısta hamile olduğunu söyleyen arkadaşıma bizde başlıycaz bakalım dedim. Geçen ay doğum yaptı. Denedikleri ay tutmasını ballandıra ballandıra anlattı.. Çocuk daha 40 dolmamış. Bana ben hiç beklemeden 2.yi de yapıcam dedi… Ki çocuğu şuan baya sorunlu.. Olsun vücudum alışık ikisi beraber büyür dedi…Bu sabah gerçekten kötü uyandım bu ay kendime izin vermiştim yumurtlama haftasını değerlendiremediğim ve bu ay doktor kontrolüne başlayacağım İçin kendimi iyi hissediyordum ama bu sabah geçen sene yakın bir tanıdığıma gebelik düşündüğümü ama olmadığını söylemiştim o da düşünmediği halde bende deneyim demişti hamile kalmıştı… doğum yaptı bebeği şu an 5.5 aylık ve bu sabah 2. Çocuğuna hamile olduğunu söyledi ve ben gerçekten bütün enerjimi kaybettim
Öyle tabi gayret bizden gerisini Allah a bırakıyoruz, uğraşıyoruz yaptığımız bir şey vesile olur inşallah. Beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyor ben yapamıyorum ama gluten ve laktoz u hayatından çıkarman lazım diyor doktorum..Bu arada bende hsg çektirdim 4 ay oluyor sanırım ama bir faydası olmuyor onun İçin umutlanmak pek iyi değil bakalım sağlıklı yumurtlamama rağmen ilaç tedavisine başlayacağım artık bu aydan sonra bende çok üzerine düşmeyi planlıyorum
Allah bize sBu hayattaki en büyük imtihanım demek ki sabır Sabretmek ne büyük mucize gerçekten bazen canım acıyor ama kimseye belli etmiyorum sadece buraya yazabiliyorum 🕊
malesef Allah bize bu konuda en çok sabrı öğretiyor çok zor bir imtihan ama inşallah mükafatını alırızBu sabah gerçekten kötü uyandım bu ay kendime izin vermiştim yumurtlama haftasını değerlendiremediğim ve bu ay doktor kontrolüne başlayacağım İçin kendimi iyi hissediyordum ama bu sabah geçen sene yakın bir tanıdığıma gebelik düşündüğümü ama olmadığını söylemiştim o da düşünmediği halde bende deneyim demişti hamile kalmıştı… doğum yaptı bebeği şu an 5.5 aylık ve bu sabah 2. Çocuğuna hamile olduğunu söyledi ve ben gerçekten bütün enerjimi kaybettim
Ben labta çalışıyorum çok baktım d düşükte Bayadır içiyorum çıkmıştır o d vitaminini bir an bile bıraksan düşüyor ama haberin olsun eşimin b12 düşük aslında yeni bakmıştım bir de onu yukseltrrim=) b12 folik asitlerde oluyor ama genel de ya da b vitaminleri olan folik al bence hemen yukseltiyorİnşallah canım değerlerini bilmiyorsan sende ölçtür istersen. Ben eşime de randevu alıp ona da baktırmak istiyorum çünkü sperm kalitesini bile etkiliyormuş.
Aynen o da bunları söyledi zaten maddi olarak zor durumdayız denemiştim sadece falan dedi… bilmiyorum gerçekten ne zormuş istediğin zaman gebe olabilmekBenim arkadaşımda 1. Çocuk 3 aylıkken 2 ye hamile kaldi istemeden oldu ağlıyordu hatta oda doğdu aralarında ay farkı var herşey nasip insan uzülüyor ama aglamak cozum degil rabbim hepimize yardim etsin bence dunyadada en en guzel sey istedigin an hamile kalabilmektir bunu bizim gibiler anca anlar