Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
❤️🍀🤲sağlıklı sıhhatli bebisler diliyorum hepimiz için 🤲 olacak olacak olacak inşallah

Eklentiler

• IMG_20220113_104257.jpg
    IMG_20220113_104257.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 25
ayy hadı ınsallaahh,
31 aralikta giymek için kirmizi bustiyer ic giyim tarzı almıştım fakat 31 aralik sabahi regl olduğum için sonradan da canim giymek istemedi bugüne kısmetmiş..
30 aralik gecesi esimin nenesi vefat etti 31 aralik ta sabah hastalandım ve cenaze ogundu buyuzden buraya hic girip yazamadım moraller sıfırdı..
Neyse atlattık çok şükür karamsar günleri..
Yeni yeni gun bir ışık bir umut 🤗

31 aralikta giymek için kirmizi bustiyer ic giyim tarzı almıştım fakat 31 aralik sabahi regl olduğum için sonradan da canim giymek istemedi bugüne kısmetmiş..
30 aralik gecesi esimin nenesi vefat etti 31 aralik ta sabah hastalandım ve cenaze ogundu buyuzden buraya hic girip yazamadım moraller sıfırdı..
Neyse atlattık çok şükür karamsar günleri..
Yeni yeni gun bir ışık bir umut 🤗
bugun gıyersın canım olsun, kotu gunlerı gerıde bırakalım yenı gun yenı umut .
bende bır konfetı almıştım bebıs olursa onu patlatcaz da daha nasıp olmadı :) yakındır ama ınanıyorum hissediyorum .:KK200:

Buna ben de denk geldim hatta makale var kadınların kullandığı geleneksel yöntemler diye. Ebe gümeci ve sinirli ot en çok kullanılan otlarmış. Yöntemi nasıl peki paylaşır mısınız? Adetten hemen sonra mı başlanıyor kaç gün yapmak gerekiyor😁
valla canım otların adını bilmiyorum. ben adetin bittiği gün başladım 5 gün yeterli dediler. işe yararmı bilmiyorum ilk defa deniyorum. bugünde yapınca son. şajet gerçekten işe yararsa bitkilerin resmini çektim paylaşırım.. bekleyip görücez

Canim nasıl yapılıyor ben bu ay adet bittikten sonra 6gun süt ve MAydonoz buharı dusunuyorum aslında
valla canım otların adını bilmiyorum. ben adetin bittiği gün başladım 5 gün yeterli dediler. işe yararmı bilmiyorum ilk defa deniyorum. bugünde yapınca son. şajet gerçekten işe yararsa bitkilerin resmini çektim paylaşırım.. bekleyip görücez
bu arada bundan sonra 1 ay ara verip maydanoz süt ısırgan buharını deniycem. babaannem onuda yapabilirsin dedi.. şimdi kendimde yeni yaptığım için kimseye tavsiye edemem .ama yapan çok muş tercih sizlerin

Bugun gergin uyandım..
Oysa dünden güzel bir şarap aldim bugun için.. hersey yolunda gitsin insallah
Çok üzmüyor mu bu konu seni çok takıntı yapmadın mı sence kendine? Bir de eşin açısından bak hayatının şuan odak noktası hamile kalabilmek gibi yaklaşıyorsun. Bak ne güzel almışsın şarabını akşama tatlı tatlı için bi rahatla sen de eşinde akışına bırak her şeyi. Bak ben de hiç hesapta yokken hamile kaldım ve sonrasında kalmadı bebek benimle. Kendine zarar veriyorsun ve belki ilişkine. Güzel düşün güzel olsun. Bu arada tek seferde hamile kaldım

Kızlar merhaba, Ben bugün ilk defa muayene için doktor randevusu aldım.5 Aydır deniyoruz 4 aydır ovülasyon takibi yapıyorum her ay yumurtlama ve çatlama olmasına rağmen gebelik elde edemedik.. Doktordan isteyeceğim birşey falan var mı Bu konularda çok bir bilgim yok. (mesela ultrasona koyarsa falan diyerek idrara sıkışık olarak mı gitmeliyim ) Tecrübelerinizi ve süreçten biraz bahsedermisiniz?

bu ay olmazsa dene bakalım adetin bittiği gün bakarsın işe yarar
evet denıycem ya bellı mı olur, boyle yazıyor nette
Sütü kaynatıp içine maydanoz atıp bu buhara oturmak da rahmi temizleyip gebe kalmayı kolaylaştırır. ... Bu yöntemi uygulayıp hamile kalan birçok kadın vardır. Süt ve maydanoz buharı uygulamasını reglden sonraki 10.günden başlayıp yumurtlama döneminize doğru yani 3 gün boyunca uygulamanız gerekmektedir.

bugun gıyersın canım olsun, kotu gunlerı gerıde bırakalım yenı gun yenı umut .
bende bır konfetı almıştım bebıs olursa onu patlatcaz da daha nasıp olmadı :) yakındır ama ınanıyorum hissediyorum .:KK200:
Insallah Bende dusuk yaptığım hafta hamilelik tayti almıştım.. giyemeden dustu bebegim .. sakladım inanıyorum giyeceğim onu

X