Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun gergin uyandım..
Oysa dünden güzel bir şarap aldim bugun için.. hersey yolunda gitsin insallah

Canım günaydın, ben de mesajlarından biraz stres sezdim... bilmiyorum normalde bir günün nasıl geçiyor ama bugün olabildiğince kendinle güzel vakit geçirmeye çalış. Kendine güzel bir çay, kahve yap. Otur, güzel birşeyler izle, birşeyler oku, mümkünse de çocuk konusundan uzak şeyler olsun. Bak ne güzel eşinle keyifli geçirmek için güzel bir şarap da almışsın, güzel bir müzik de açarsın akşam. Ama akşama kadar sen kendi modunu olabildiğince yükselt, için huzurlu olsun. Aç, teslimiyetle ilgili biraz birşeyler oku, iyi gelir. En azından ben çok bunaldığımda öyle yapıyorum, gerçekten iyi geliyor :)
İlişkiden sonra bir süre, mümkünse en azından yarım saat kalkma, mümkünse gece duş alma. Dua et ve tevekkül et. Yapılabilecek başka pek birşey bilmiyorum ben.
Olacağı varsa tek ilişkiyle de olur. Olacağı yoksa hergün denesen de olmaz zaten. Rahat ol, sen olabildiğince pozitif düşünceyle elinden geleni yap yeter :)

Ben de doğal yollardan oluşmasını bekledim ama bu ay özel bir hastaneye gideceğim sıfırdan bir yumurta takibi yaptırmak istiyorum femara ve iğneyle falan deneyelim bir diyorum çünkü normal yollardan oluşması çok zaman alacak sanıyorum adeti bekliyorum 18 ocakta olacağım 19 ocakta da doktora gidip sıfırdan başlayacağım bir önerisi olursa da size de haber vereyim

Bu arada bende hsg çektirdim 4 ay oluyor sanırım ama bir faydası olmuyor onun İçin umutlanmak pek iyi değil bakalım sağlıklı yumurtlamama rağmen ilaç tedavisine başlayacağım artık bu aydan sonra bende çok üzerine düşmeyi planlıyorum

Cok tesekkur ederim..ruyam da doğurmuş sarılmıştim iyi ki vazgeçmedin benden diyordu.. insallah nasibimizde kavuşmak vardir
ınsallaahh en en kısa zamanda nasıp olur saglıkla bebıslerınız
oda senı cennette beklıyor uzulme kuzum cennet kusun var. Allahım bırdaha yaşatmasın

Günaydın canlarım, mutlu bir gün olsun.

MaviNAZLI bu kadar stres yaparsan tutacağı varsa da tutmaz. Sal kız kendini
Inanki bu hafta çok rahatım stres yok olmayacagini düşündüğüm için sanirim
Kısmetimde varsa olacak yoksa zaten uğraşmak boşa..
Yaşlı kadına da gittim masaj için söylemiştim size iki kere gittim evinde degil anneme dedim ki bosver anne zaten ben ne yaparsam yapayım sonuc değişmeyecek iyi veya kötü demek ki hayirlisi bu elimden geleni yaptım derim en azindan

ınsallaahh en en kısa zamanda nasıp olur saglıkla bebıslerınız
oda senı cennette beklıyor uzulme kuzum cennet kusun var. Allahım bırdaha yaşatmasın
Amin hepimize nasip olsun inşallah
Evet unutmayacağım kalbimin bir köşesinde kalacak
Rabbim kimseye yaşatmasın boyle acılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…