- 24 Ekim 2008
- 4.529
- 3.999
- 36
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.061
amınn kuzummm ınsalllaahhAmin hepimize nasip olsun inşallah
Evet unutmayacağım kalbimin bir köşesinde kalacak
Rabbim kimseye yaşatmasın boyle acılar
ayy hadı ınsallaahh,Avakado mu havucu mu yedim muz ve bitter aldim esime de .. şarap ta var aksama ohh keyif
Bu keyif taclanirsa ne ala❤
31 aralikta giymek için kirmizi bustiyer ic giyim tarzı almıştım fakat 31 aralik sabahi regl olduğum için sonradan da canim giymek istemedi bugüne kısmetmiş..ayy hadı ınsallaahh,
bugun gıyersın canım olsun, kotu gunlerı gerıde bırakalım yenı gun yenı umut .31 aralikta giymek için kirmizi bustiyer ic giyim tarzı almıştım fakat 31 aralik sabahi regl olduğum için sonradan da canim giymek istemedi bugüne kısmetmiş..
30 aralik gecesi esimin nenesi vefat etti 31 aralik ta sabah hastalandım ve cenaze ogundu buyuzden buraya hic girip yazamadım moraller sıfırdı..
Neyse atlattık çok şükür karamsar günleri..
Yeni yeni gun bir ışık bir umut
valla canım otların adını bilmiyorum. ben adetin bittiği gün başladım 5 gün yeterli dediler. işe yararmı bilmiyorum ilk defa deniyorum. bugünde yapınca son. şajet gerçekten işe yararsa bitkilerin resmini çektim paylaşırım.. bekleyip görücezBuna ben de denk geldim hatta makale var kadınların kullandığı geleneksel yöntemler diye. Ebe gümeci ve sinirli ot en çok kullanılan otlarmış. Yöntemi nasıl peki paylaşır mısınız? Adetten hemen sonra mı başlanıyor kaç gün yapmak gerekiyor
valla canım otların adını bilmiyorum. ben adetin bittiği gün başladım 5 gün yeterli dediler. işe yararmı bilmiyorum ilk defa deniyorum. bugünde yapınca son. şajet gerçekten işe yararsa bitkilerin resmini çektim paylaşırım.. bekleyip görücezCanim nasıl yapılıyor ben bu ay adet bittikten sonra 6gun süt ve MAydonoz buharı dusunuyorum aslında
sen ne yaptın canım bir daha test yaptın mı bata ne kadar kaldıbugun gıyersın canım olsun, kotu gunlerı gerıde bırakalım yenı gun yenı umut .
bende bır konfetı almıştım bebıs olursa onu patlatcaz da daha nasıp olmadı :) yakındır ama ınanıyorum hissediyorum .
bebısım yaptım sabah negatıf, 15-16 olurum reglsen ne yaptın canım bir daha test yaptın mı bata ne kadar kaldı
Ben deBenPazar ve pazartesi pik bat 24 hayırlısı bakalımmmm
Ben de varım pazar pazartesi yumurtlama salı çatlamaBenPazar ve pazartesi pik bat 24 hayırlısı bakalımmmm
Çok üzmüyor mu bu konu seni çok takıntı yapmadın mı sence kendine? Bir de eşin açısından bak hayatının şuan odak noktası hamile kalabilmek gibi yaklaşıyorsun. Bak ne güzel almışsın şarabını akşama tatlı tatlı için bi rahatla sen de eşinde akışına bırak her şeyi. Bak ben de hiç hesapta yokken hamile kaldım ve sonrasında kalmadı bebek benimle. Kendine zarar veriyorsun ve belki ilişkine. Güzel düşün güzel olsun. Bu arada tek seferde hamile kaldımBugun gergin uyandım..
Oysa dünden güzel bir şarap aldim bugun için.. hersey yolunda gitsin insallah
İnşallah canım değerlerini bilmiyorsan sende ölçtür istersen. Ben eşime de randevu alıp ona da baktırmak istiyorum çünkü sperm kalitesini bile etkiliyormuş.Hadi inşallah nasip olur inşallah bunlarla
bu ay olmazsa dene bakalım adetin bittiği gün bakarsın işe yararbebısım yaptım sabah negatıf, 15-16 olurum regl
bu ayda sut buharı yapcam :) bı o kaldı sanırım
evet denıycem ya bellı mı olur, boyle yazıyor nettebu ay olmazsa dene bakalım adetin bittiği gün bakarsın işe yarar
İçiyorum canım sımdı bol sarımsaklı tarhana corbası yanına roka maydanoz bol lımonlu ınsallah iyileşirim o degılde ılac ıcersem bıdahakı ayda bebiş yok geneGecmis olsun bol bol sıvı al.. birde vitaminler cok onemli
Sanırım 3 yada 5 gün araştırırsın yine . burda üşengeç adlı arkadaş annesinin zoruyla yapmıştı ekim gibi mi ne arkasından hamile kaldı sonra buralara gelmeyi bıraktıevet denıycem ya bellı mı olur, bı bakcam ne kadar yapılıyor dye
Insallah Bende dusuk yaptığım hafta hamilelik tayti almıştım.. giyemeden dustu bebegim .. sakladım inanıyorum giyeceğim onubugun gıyersın canım olsun, kotu gunlerı gerıde bırakalım yenı gun yenı umut .
bende bır konfetı almıştım bebıs olursa onu patlatcaz da daha nasıp olmadı :) yakındır ama ınanıyorum hissediyorum .