- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.121
Çok haklısın ama o kadar zor ki gerçekten imtihan yani ne söyleyeceğim ne yapacağım bilemiyorum canım açıyor 1 sene oldu sayılır hala alışamadım vardır bunda da bir hayır diyerek önüme bakmam lazım ama ona bunu söylediğime o kadar pişmanım kiKuzum bunları düşünerek yaşamayız. Bak bana mayısta hamile olduğunu söyleyen arkadaşıma bizde başlıycaz bakalım dedim. Geçen ay doğum yaptı. Denedikleri ay tutmasını ballandıra ballandıra anlattı.. Çocuk daha 40 dolmamış. Bana ben hiç beklemeden 2.yi de yapıcam dedi… Ki çocuğu şuan baya sorunlu.. Olsun vücudum alışık ikisi beraber büyür dedi…
Yani bunlara bakarak yaşayamayız. Senin istediğin ve pahalı olan çantayo aldığını anlatan arkadaş misali.. Sen daha istediğini alamadan sana kalkıp aynı modelin başka rengini sırf beğendiği için aldığını söylesede üzülürdün..
Allah geç versin ama güçleştirmesin.. Ne hikmetler saklı bilemeyiz..
Bak ben tüp bebeğe başladım ama içimde o kadar duygular var ki..
Dün biri 3 üz bebeğinin olacağını söyledi.. Ben biri tutsa yeter derdindeyken.. Allah 2 tanesinde bana bağışladı ve üstüne bir tanesi tek yumurta ikizi olacak dedi.. Bir tanenin peşinde koşarken 3 üzleri olacak..
Olacağı varsa herşekilde oluyor ben bunu söylüyorum sadece keşke vesile olacağı şeyi bulabilsek bakalım hayırlısı artıkÖyle tabi gayret bizden gerisini Allah a bırakıyoruz, uğraşıyoruz yaptığımız bir şey vesile olur inşallah. Beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyor ben yapamıyorum ama gluten ve laktoz u hayatından çıkarman lazım diyor doktorum..
Amin inşallah gerçekten bu zamanlarda geçecek mi hiç bilemiyorum bazenAllah bize s
malesef Allah bize bu konuda en çok sabrı öğretiyor çok zor bir imtihan ama inşallah mükafatını alırız
Benim D vitami 17 çıktı b12 de 249. Doktor ilaçları verdi bir haftadır kullanıyorum. B12 içinde B1 ve b6 varr 250 mg dozu çok yüksek ilk iki gün baya yan etkisi de oldu. Uzun bir süre kullanacağım ara ara kan verip bakarım. Bu D vitamini ve b12 niye düşüyor anlamıyorum. Yazın 7/24 güneşin altındaydım gayet sağlıklı da besleniyorum ama ikisi de hep düşükBen labta çalışıyorum çok baktım d düşükte Bayadır içiyorum çıkmıştır o d vitaminini bir an bile bıraksan düşüyor ama haberin olsun eşimin b12 düşük aslında yeni bakmıştım bir de onu yukseltrrim=) b12 folik asitlerde oluyor ama genel de ya da b vitaminleri olan folik al bence hemen yukseltiyor
Hiç pişman olma. Empati yoksunluğu yaparak sana bunu özellikle söylüyorsa onun ayıbı bu…Çok haklısın ama o kadar zor ki gerçekten imtihan yani ne söyleyeceğim ne yapacağım bilemiyorum canım açıyor 1 sene oldu sayılır hala alışamadım vardır bunda da bir hayır diyerek önüme bakmam lazım ama ona bunu söylediğime o kadar pişmanım ki
İnan bu aralar bende öyleyim. Geçen 2 arkadaşımla görüştüm. Birinin çocuğu var biri yeni hamile. Koca görüşme boyunca hamilelikten ve oda hamileymiş buda hamileymiş muhabbetleri döndü. O zamandan beri kafamı toplayamıyorum bende. Sanki herkes hamileymişte bir ben kalmışım gibi hissediyorum. Diyorum kafamda ya bu durumu aşıcam yada herkesten kendimi çekicem artık görüşmicem kimseyleAmin inşallah gerçekten bu zamanlarda geçecek mi hiç bilemiyorum bazen
O kadar haklısın ki…. Olmuyor üzülmeyeceğim takılmayacağım desem de olmuyor gönül işte her şeyin zamanı bar tabi de inşallah benim bunu görecek zamanım vardır ne diyeyim çok umudum kesildi artık mucize bekliyorum….Hiç pişman olma. Empati yoksunluğu yaparak sana bunu özellikle söylüyorsa onun ayıbı bu…
Sen sana verilen imtahana sabrediyorsun..
İnsanın gerçekten zor bir süreci.. Doğanın kanunu olan sahipsiz bir sürü evlat sokakta dolaşırken bizim bu kadar çabalayıp elde edemememiz gerçekten dayanması çok zor bir imtahan… Ama İbrahim duasını, Zekeriya nın duasını kabul eden Rabbim bizim de edecektir.. Biz itikadımızı sağlam tutalım..
Teşekkür ederim cevabınız için. Kadın için istenenleri biliyorum. Erkek için istenen testleri tam öğrenmek istiyordum.Hormon testi ve hcg isteyin kendiniz icin
Bizim bu olaya alışmamız lazım zamanla yıllar boyunca herkes hamile de olacak çocuk da doğuracak bizlerde sevip iç çekeceğiz mecburen alışmamız lazım en önemlisi sabır işteİnan bu aralar bende öyleyim. Geçen 2 arkadaşımla görüştüm. Birinin çocuğu var biri yeni hamile. Koca görüşme boyunca hamilelikten ve oda hamileymiş buda hamileymiş muhabbetleri döndü. O zamandan beri kafamı toplayamıyorum bende. Sanki herkes hamileymişte bir ben kalmışım gibi hissediyorum. Diyorum kafamda ya bu durumu aşıcam yada herkesten kendimi çekicem artık görüşmicem kimseyle
İnşallah alışmamıza gerek kalmaz bizde kendi çocuğumuU severizBizim bu olaya alışmamız lazım zamanla yıllar boyunca herkes hamile de olacak çocuk da doğuracak bizlerde sevip iç çekeceğiz mecburen alışmamız lazım en önemlisi sabır işte
Semen analizi. Bunu direk dis bir laboratuvarda yaptirabilirsiniz. İyi bir yerde yaptirmaya calisin, heryer ayni kalitede sonuc vermiyor dedi bizim doktorumuz, istanbul icin ozellikle Biruni Laboratuvarini onermisti.Teşekkür ederim cevabınız için. Kadın için istenenleri biliyorum. Erkek için istenen testleri tam öğrenmek istiyordum.
Çok çok çok amin 🕊İnşallah alışmamıza gerek kalmaz bizde kendi çocuğumuU severiz
o hepimizin çevresinde var canım inan. benim 2 tane erkek kuzenim 1 de erkek kardeşim hepsi benden sonra evlendi hepsi şuan hamile . ve sık görüşüyoruz. aynı zaman da eşimin kuzeninin de eşi hamile .bri araya gelince hepsi hamile olunca haliyle doğal olarak bebek konuşuluyor. şu kadar haftalık şu beşiği aldım şu kıyafeti alsam mı eksiğim şunlar. isim şunu mu koysak falan. eee bizde napıyoruz istemiyoruz havasında takılmaya çalışıp güçlü görünüyoruz. Onlar da biz istemiyoruz diye bildikleri için rahat konuşuyorlar. olmadığını bilseler bi kuzenim hariç özen gösterirler . kuzenim çok hava atıyor .eşim çok üzülüyor ama elde değil. en iyisi görüşmesi aaltmak .biz öyle yapıyoruz . zaten görüşesimizde gelmiyor üzüldüğümüz içinİnan bu aralar bende öyleyim. Geçen 2 arkadaşımla görüştüm. Birinin çocuğu var biri yeni hamile. Koca görüşme boyunca hamilelikten ve oda hamileymiş buda hamileymiş muhabbetleri döndü. O zamandan beri kafamı toplayamıyorum bende. Sanki herkes hamileymişte bir ben kalmışım gibi hissediyorum. Diyorum kafamda ya bu durumu aşıcam yada herkesten kendimi çekicem artık görüşmicem kimseyle
Kesinlikle insanın görüşesi gelmiyorKi. Bazısı bildiği halde dediğin gibi yapıyor. Ama herkesin sınavı farklı ya. Oda onun sınavı işte. Çok zor durum canım. Bazen isyan edesim geliyor Allah korusuo hepimizin çevresinde var canım inan. benim 2 tane erkek kuzenim 1 de erkek kardeşim hepsi benden sonra evlendi hepsi şuan hamile . ve sık görüşüyoruz. aynı zaman da eşimin kuzeninin de eşi hamile .bri araya gelince hepsi hamile olunca haliyle doğal olarak bebek konuşuluyor. şu kadar haftalık şu beşiği aldım şu kıyafeti alsam mı eksiğim şunlar. isim şunu mu koysak falan. eee bizde napıyoruz istemiyoruz havasında takılmaya çalışıp güçlü görünüyoruz. Onlar da biz istemiyoruz diye bildikleri için rahat konuşuyorlar. olmadığını bilseler bi kuzenim hariç özen gösterirler . kuzenim çok hava atıyor .eşim çok üzülüyor ama elde değil. en iyisi görüşmesi aaltmak .biz öyle yapıyoruz . zaten görüşesimizde gelmiyor üzüldüğümüz için
Kaçıncı günü döngünün kuzunLh iki gündür aşırı silik gene bebis yok heralde ama ilaç içerken bugünlerde hep yüksekti bu lh düştüğüne göre fshta düşmüş olabilir inşallah duzelmistir amin
24 canım 2 3 gün var reglle 2 3 aydir hep bugünlerde koyu çıkıyordu fsh im da 3.gunumde yüksek çıkıyordu bu ay klomen falan içmedim inşallah duzelmistir.daha da arttiysa napcam acepKaçıncı günü döngünün kuzun