-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.021
Öyle mii? Çok rahatladım teşekkür ederim. Peki sizce yarını da değerlendirelim mi? Yoksa bir gün ara verip sonraki gün mü değerlendirelim? Ama bugün çatlamış olması daha muhtemel çünkü baya belirtileri vardı dolgunluk belde sızı vs.Akıntıya takılmayın gebe kaldığımda yumurtlama akıntısı hiç yaşamadım yumurtlama gününden 1 hafta sonra krem kıvamında beyaz akıntım oldu bir kaç gün sürdü
Hamilelikte 3 ayı doldurduktan sonra olabilirsin dedi hem kadın doğum hem de aile doktorum.Sevgili anne adaylarım herkese merhaba sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşAllah. Aranıza yeni katıldım filirlerinizee coook açığım planlanan bir gebelik değildi öncelikle aşı karşıtı değilim fakat hep evde olduğum için kimseyle temasda bulunmadığım için aşıyı ertelemiştim hep ama şimdi gebe olduğumu öğrendim kese görüldü fakat daha bebeği görmedim inşAllah onuda görürüm. Sizlere sorum su hamilelikte corona virüs aşısı için ne dersiniz doktoru ile konuşan görüşen var mı ?? Lütfen kafam çok karışık fikirlerinize biliyorum
Çatlama olana kadar devam edin çatlamayı görüncede yapın sonra bırakabilirsiniz ben öyle yapmıştım. İnşAllah sağlıklı gebelik elde edersinizÖyle mii? Çok rahatladım teşekkür ederim. Peki sizce yarını da değerlendirelim mi? Yoksa bir gün ara verip sonraki gün mü değerlendirelim? Ama bugün çatlamış olması daha muhtemel çünkü baya belirtileri vardı dolgunluk belde sızı vs.
Teşekkür ederim çokHamilelikte 3 ayı doldurduktan sonra olabilirsin dedi hem kadın doğum hem de aile doktorum.
Ovulasyon takibi yapmayı çoktan bıraktım. 2 olumsuz aşılamadan sonra bu ay sadecefemara kullandım ve doktorum kendiniz değerlendirin dedi. Dediğiniz gibi hiç belirtim yoktu 12.gğn gittim ve 2 yumurta var tam olgunlaşmış çatlamak üzere dedi. Çatladığını tahmini olarak düşünüp değerlendirdik dün ve bugünü. Sanırım siz yeni gebelik elde etmişsiniz tebrik ederim hayırlı olsunÇatlama olana kadar devam edin çatlamayı görüncede yapın sonra bırakabilirsiniz ben öyle yapmıştım. İnşAllah sağlıklı gebelik elde edersinizBen dehep yumurtlamada akıntı olurdu gebe kaldığımda olmadı hiç ovülasyonla takip etmesem valla yunurtlamadım sanacaktım
Test ile takip ettim o yüzen bilmiyorum evet çok yeni inşAllah ben de bebeğimi görürümOvulasyon takibi yapmayı çoktan bıraktım. 2 olumsuz aşılamadan sonra bu ay sadecefemara kullandım ve doktorum kendiniz değerlendirin dedi. Dediğiniz gibi hiç belirtim yoktu 12.gğn gittim ve 2 yumurta var tam olgunlaşmış çatlamak üzere dedi. Çatladığını tahmini olarak düşünüp değerlendirdik dün ve bugünü. Sanırım siz yeni gebelik elde etmişsiniz tebrik ederim hayırlı olsunpeki kaç yumurta mevcut idi özellikle birşeyler yaptınız mı?
Ben de çok şaşırdım doğrusu acaba çatlayamıyormu diye de düşündürmedi değil. Ama neyseki görülebilen bir durum muş. Ve İnş benim için de hayırlı sonuçlara vesile olacak bir değişiklik olmuş olur. Dilerim keseyi de görür ve sağlıklı bir gebelik elde etmiş olursunuz. Teşekkür ediyorumTest ile takip ettim o yüzen bilmiyorum evet çok yeni inşAllah ben de bebeğimi görürümÖzellikle birsey yapmadım ama gerçekten yumurtlamada hiç akıntım olmadı normalde oluyordu
Evet endişelenme. Hatta ben hamile kaldığım için akıntımın olmadığını sonradan anladım. Taki et bakalım 1 hafta sonra krem kıvamında beyaz akıntın olucak mı? İnşAllah olurBen de çok şaşırdım doğrusu acaba çatlayamıyormu diye de düşündürmedi değil. Ama neyseki görülebilen bir durum muş. Ve İnş benim için de hayırlı sonuçlara vesile olacak bir değişiklik olmuş olur. Dilerim keseyi de görür ve sağlıklı bir gebelik elde etmiş olursunuz. Teşekkür ediyorum
İnşaallah sagliklica oluruz bebegimizde sagliklica bizim olur aminOzaman ilaç etkisi canim ilk baktirdigimda mart geçen sene 5 'di ondan sonra çoğaldı 24 lere çıktı en son 18 olmuştu canim
Bu bana da umut oldu. Yumurtladim değerlendirdim ama akıntı yok kuru sancı ve bel ağrısı Allhim bu grupta ki herkesin gönlündekini hakkında hayırlı ve nasip eyle inşallah AminEvet endişelenme. Hatta ben hamile kaldığım için akıntımın olmadığını sonradan anladım. Taki et bakalım 1 hafta sonra krem kıvamında beyaz akıntın olucak mı? İnşAllah olurBana da haber ver merak ettim seni
günaydın canımmm,Gunaydinlar
Bugun regl den sonraki 14. Gun
Bakalim Allahin izniyle değerlendireceğiz
Allahim hayırlısını nasip etsin insallah
Insallah sonra beraber beklemecegünaydın canımmm,
hadı rest gele.
amınnnn amınnn
canım benım dongumde 28*29 bınde bır olur, ben 2020 de nerdeyse 9ay ovuls kullandım hep 13-15 arası yumurtladım.Kizlar cok bir şansım yok degerlendirmeden sonra extra yapmam gereken veya sansimi arttiracak birsey var mi?
Yumurtlama takip edemedim testleri yok ama 28 gunde bir hastalaniyorum en fazla bir gun geçse 14. Gun iyi değil mi sizce
aynen kuzu, sukur yıne saglıklıyız denıyoruz elbet Rabbım nasıp edecek bızedeInsallah sonra beraber beklemece
Buna da bin şükür
Olacagi varsa tek iliski ile de olur dwgil mi?
Ah biri üzerime umut atsin
Bende durumlar farklı esimi bir kere denemeye ikna ettim en fazla ikincisine ederim bu yüzden bu ay çalışma olmadi bugun 14. Gun bugun deneyeceğim sansimicanım benım dongumde 28*29 bınde bır olur, ben 2020 de nerdeyse 9ay ovuls kullandım hep 13-15 arası yumurtladım.
bu ayda aldım 14.gun pıke yakındı bır daha almıycam zaten ıkı gun arayla devam etcem,zaten ogrendım artık yumurtlama zamanlarımı. sende ıkı gunde bır hatta gun asırı degerlendır bu gunlerı
Dusukten sonra xok yıprandıgim ixim istemiyor .. ben istediğim için deneyecegizaynen kuzu, sukur yıne saglıklıyız denıyoruz elbet Rabbım nasıp edecek bızede
tabıkı tek ılıskıde hamıle kalan cok fazla var, esın bıryeremı gıdecek bır daha degerlendırme sansın olmayacak mı ?
anladım kuzum, hıc bellı olmaz bakarsın o tutarBende durumlar farklı esimi bir kere denemeye ikna ettim en fazla ikincisine ederim bu yüzden bu ay çalışma olmadi bugun 14. Gun bugun deneyeceğim sansimi