Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntıya takılmayın gebe kaldığımda yumurtlama akıntısı hiç yaşamadım yumurtlama gününden 1 hafta sonra krem kıvamında beyaz akıntım oldu bir kaç gün sürdü
Öyle mii? Çok rahatladım teşekkür ederim. Peki sizce yarını da değerlendirelim mi? Yoksa bir gün ara verip sonraki gün mü değerlendirelim? Ama bugün çatlamış olması daha muhtemel çünkü baya belirtileri vardı dolgunluk belde sızı vs.

Hamilelikte 3 ayı doldurduktan sonra olabilirsin dedi hem kadın doğum hem de aile doktorum.

Çatlama olana kadar devam edin çatlamayı görüncede yapın sonra bırakabilirsiniz ben öyle yapmıştım. İnşAllah sağlıklı gebelik elde edersiniz Ben dehep yumurtlamada akıntı olurdu gebe kaldığımda olmadı hiç ovülasyonla takip etmesem valla yunurtlamadım sanacaktım

Ovulasyon takibi yapmayı çoktan bıraktım. 2 olumsuz aşılamadan sonra bu ay sadecefemara kullandım ve doktorum kendiniz değerlendirin dedi. Dediğiniz gibi hiç belirtim yoktu 12.gğn gittim ve 2 yumurta var tam olgunlaşmış çatlamak üzere dedi. Çatladığını tahmini olarak düşünüp değerlendirdik dün ve bugünü. Sanırım siz yeni gebelik elde etmişsiniz tebrik ederim hayırlı olsun peki kaç yumurta mevcut idi özellikle birşeyler yaptınız mı?

Test ile takip ettim o yüzen bilmiyorum evet çok yeni inşAllah ben de bebeğimi görürüm Özellikle birsey yapmadım ama gerçekten yumurtlamada hiç akıntım olmadı normalde oluyordu

Test ile takip ettim o yüzen bilmiyorum evet çok yeni inşAllah ben de bebeğimi görürüm Özellikle birsey yapmadım ama gerçekten yumurtlamada hiç akıntım olmadı normalde oluyordu
Ben de çok şaşırdım doğrusu acaba çatlayamıyormu diye de düşündürmedi değil. Ama neyseki görülebilen bir durum muş. Ve İnş benim için de hayırlı sonuçlara vesile olacak bir değişiklik olmuş olur. Dilerim keseyi de görür ve sağlıklı bir gebelik elde etmiş olursunuz. Teşekkür ediyorum

Evet endişelenme. Hatta ben hamile kaldığım için akıntımın olmadığını sonradan anladım. Taki et bakalım 1 hafta sonra krem kıvamında beyaz akıntın olucak mı? İnşAllah olur Bana da haber ver merak ettim seni

Bu bana da umut oldu. Yumurtladim değerlendirdim ama akıntı yok kuru sancı ve bel ağrısı Allhim bu grupta ki herkesin gönlündekini hakkında hayırlı ve nasip eyle inşallah Amin

Kizlar cok bir şansım yok degerlendirmeden sonra extra yapmam gereken veya sansimi arttiracak birsey var mi?
Yumurtlama takip edemedim testleri yok ama 28 gunde bir hastalaniyorum en fazla bir gun geçse 14. Gun iyi değil mi sizce

Kizlar cok bir şansım yok degerlendirmeden sonra extra yapmam gereken veya sansimi arttiracak birsey var mi?
Yumurtlama takip edemedim testleri yok ama 28 gunde bir hastalaniyorum en fazla bir gun geçse 14. Gun iyi değil mi sizce
canım benım dongumde 28*29 bınde bır olur, ben 2020 de nerdeyse 9ay ovuls kullandım hep 13-15 arası yumurtladım.
bu ayda aldım 14.gun pıke yakındı bır daha almıycam zaten ıkı gun arayla devam etcem,zaten ogrendım artık yumurtlama zamanlarımı. sende ıkı gunde bır hatta gun asırı degerlendır bu gunlerı

Insallah sonra beraber beklemece
Buna da bin şükür
Olacagi varsa tek iliski ile de olur dwgil mi?
Ah biri üzerime umut atsin
aynen kuzu, sukur yıne saglıklıyız denıyoruz elbet Rabbım nasıp edecek bızede
tabıkı tek ılıskıde hamıle kalan cok fazla var, esın bıryeremı gıdecek bır daha degerlendırme sansın olmayacak mı ?

Bende durumlar farklı esimi bir kere denemeye ikna ettim en fazla ikincisine ederim bu yüzden bu ay çalışma olmadi bugun 14. Gun bugun deneyeceğim sansimi

Dusukten sonra xok yıprandıgim ixim istemiyor .. ben istediğim için deneyecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…