- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.041
kıyamam yaa,Dusukten sonra xok yıprandıgim ixim istemiyor .. ben istediğim için deneyecegiz
ınsallaahh bu ay nasıp olsun ınsallaahh gonulden dua edıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıyamam yaa,Dusukten sonra xok yıprandıgim ixim istemiyor .. ben istediğim için deneyecegiz
çok gecmıs olsun canımm,test yaptırdınmı?Kızlar gunaydın sanırım corona oldum temaslıydım ve inanılmaz kasık agrımda var bata 6gün var aynı anda olmam inşallah regl olcak gibiyim her an
Yok canım daha gece basladı agrımaya teste gıtmek bile korkutuyor artık beni yaa doktora gitmekten hastaneye gıtmekten yıldım ne cocuk ıcın nede baska sey ıcım gitmek istemiyorumçok gecmıs olsun canımm,test yaptırdınmı?
Cok tesekkur ederım ayrıca canımmçok gecmıs olsun canımm,test yaptırdınmı?
haklısın vallaa, ınsallahh varsada kolay gecırırsınYok canım daha gece basladı agrımaya teste gıtmek bile korkutuyor artık beni yaa doktora gitmekten hastaneye gıtmekten yıldım ne cocuk ıcın nede baska sey ıcım gitmek istemiyorum
ayy ınsallaahh ,Hadi bakalım bu ay hepimiz hamile kalıyoruz hayırlısıyla inşallah olumsuz düşünmek yok
ha gayret hobaaa vuhuuuu
Delirdim
Bugun gergin uyandım..
Oysa dünden güzel bir şarap aldim bugun için.. hersey yolunda gitsin insallah
Ben de doğal yollardan oluşmasını bekledim ama bu ay özel bir hastaneye gideceğim sıfırdan bir yumurta takibi yaptırmak istiyorum femara ve iğneyle falan deneyelim bir diyorum çünkü normal yollardan oluşması çok zaman alacak sanıyorum adeti bekliyorum 18 ocakta olacağım 19 ocakta da doktora gidip sıfırdan başlayacağım bir önerisi olursa da size de haber vereyimTeşekkürler mesajınız için dün doktora gittim benzer şeyler söyledi aslında sadece takviye kullanıp beklersen sonuç alamayabiliriz dedi. Ben geçen ay hsg de çektirmiştim ona güveniyordum işleri kolaylaştırır mı diye. Benim amh 1.20 lerde onun da etkisi var bence gebelik oluşmamasında. Aşılamaya geçeceğiz artık. Siz ne aşamadasınız?
İşte böyle enerjilere ihtiyacımız var bence deHadi bakalım bu ay hepimiz hamile kalıyoruz hayırlısıyla inşallah olumsuz düşünmek yok
ha gayret hobaaa vuhuuuu
Delirdim
İnş inş inş benim de öyle olur ve sonuç pozitif olur. Mutlaka haber edeceğimEvet endişelenme. Hatta ben hamile kaldığım için akıntımın olmadığını sonradan anladım. Taki et bakalım 1 hafta sonra krem kıvamında beyaz akıntın olucak mı? İnşAllah olur Bana da haber ver merak ettim seni
Bu arada bende hsg çektirdim 4 ay oluyor sanırım ama bir faydası olmuyor onun İçin umutlanmak pek iyi değil bakalım sağlıklı yumurtlamama rağmen ilaç tedavisine başlayacağım artık bu aydan sonra bende çok üzerine düşmeyi planlıyorumTeşekkürler mesajınız için dün doktora gittim benzer şeyler söyledi aslında sadece takviye kullanıp beklersen sonuç alamayabiliriz dedi. Ben geçen ay hsg de çektirmiştim ona güveniyordum işleri kolaylaştırır mı diye. Benim amh 1.20 lerde onun da etkisi var bence gebelik oluşmamasında. Aşılamaya geçeceğiz artık. Siz ne aşamadasınız?
Ahhh insallah insallah Allah büyükanladım kuzum, hıc bellı olmaz bakarsın o tutar
Cok tesekkur ederim..ruyam da doğurmuş sarılmıştim iyi ki vazgeçmedin benden diyordu.. insallah nasibimizde kavuşmak vardirkıyamam yaa,
ınsallaahh bu ay nasıp olsun ınsallaahh gonulden dua edıyorum
Gecmis olsun bol bol sıvı al.. birde vitaminler cok onemliKızlar gunaydın sanırım corona oldum temaslıydım ve inanılmaz kasık agrımda var bata 6gün var aynı anda olmam inşallah regl olcak gibiyim her an
ınsallaahh en en kısa zamanda nasıp olur saglıkla bebıslerınızCok tesekkur ederim..ruyam da doğurmuş sarılmıştim iyi ki vazgeçmedin benden diyordu.. insallah nasibimizde kavuşmak vardir
Inanki bu hafta çok rahatım stres yok olmayacagini düşündüğüm için sanirimGünaydın canlarım, mutlu bir gün olsun.
MaviNAZLI bu kadar stres yaparsan tutacağı varsa da tutmaz. Sal kız kendini
Amin hepimize nasip olsun inşallahınsallaahh en en kısa zamanda nasıp olur saglıkla bebıslerınız
oda senı cennette beklıyor uzulme kuzum cennet kusun var. Allahım bırdaha yaşatmasın