2023 yılı Ocak ayında transfer olup tutanlar buraya!

Merhabalar, benden de aralık ayında yumurta toplandı. 26 yumurtadan sadece 4 tanesi döllendi. Doktorum 2 ay aşırı uyarılma sendromu olmasın diye transferi bekletti. 4 martta 3.gün dondurulmuş 2 adet embriyo transferi yapıldı(8 hücreli idi). 3 adet erken gebelik testim pozitif çıkmıştı ama bugün yani 9.gün dayanamadım ve kan verdim. Değerim 2,79 çıktı. Doktor yükselme var ama henüz erken dedi. Bende biliyorum erken ama mutlaka benim gibi bugünlerde test yaptıranlar vardır. Sonuçlarınız ne çıktı sonra yükselme oldu mu? Moralim çok bozuldu.

Merhaba ben 7. Gün yaptım 67 çıkmıştı. İlk gebeligimde 9. Gün yapmıştım 40 küsur çıkmıştı.

Şuan durumunuz nasıl, nasıl gidiyor

Arkadaşlar birşey sorucam normalde regli dönemimde göğüs hassaslığı yaşamazdım şuan gebeyim beta değerlerim iyi ama gene yaşamıorum kabarcıklar göğüs etrafında arada nadiran oluyor regliyken olurdu sadece göğüs ağrısı yaşamayanlar varmı acaba İNŞALLAH sağlıkla gebelikleriniz ilerle r isteyen herkesinde benimde sağlıkla kucaklarımıza alırız Çok Aminnn

bazen olabiliyor bazen olmuyor vücutla alaka bi durum adaptasyon süreci geçince normale dönüyor.
Sağlıkla gelsin inşallah yavrunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…