Ben günde 4 adet sabah iki akşam iki estrofem kullanicam 27 sinde bakıcak kalınlığa canmBirde benim estrofem sabah1 akşam 1 di 4 gün. Sonra sabah 1 akşam 2 oldu, son 5 gün ise sabah 2 akşam 2
Birde benim estrofem sabah1 akşam 1 di 4 gün. Sonra sabah 1 akşam 2 oldu, son 5 gün ise sabah 2 akşam 2
Transferden sonra mi ictiniz nar suyunu. Ben de ananas duymustum ananas ve avakado yiyin deniliyor
Transferden sonra nar suyu ve ananas iyi değil diye biliyorum. Rahim iç dokusunun kasılmasına neden oluyor transfer sonrası önerilmiyorTransferden sonra mi ictiniz nar suyunu. Ben de ananas duymustum ananas ve avakado yiyin deniliyor
Yok önce içtim transfer olduğum gün içmeyi bırakmıstımTransferden sonra mi ictiniz nar suyunu. Ben de ananas duymustum ananas ve avakado yiyin deniliyor
Ayy maşallahkızlaaaarrrr çoook mutluyum transferimin 11.günü değerim 355,87 çıktı hamileyimmmmmm darısı sizlereAllahım çok güzel bir duyguymuş ağlamaktan bi hal oldum
Değer süper canımdeğer nasıl kızlar tek embriyoydu ikiz olabilme durumu var mıdır
aynen öyle canım 2 aşılama sonrası ilk tüp bebek denememiz sağlıkla gelsin de meleklerimizzz yeterDeğer süper canımama çift transferin değerleri daha yüksek seyrediyor sağlıklı olsun da tek çift aman çok şükür
Hastane kese randevusu için tarih verdi mi canımaynen öyle canım 2 aşılama sonrası ilk tüp bebek denememiz sağlıkla gelsin de meleklerimizzz yeter
İki transfer oldu ya ikisi de tutsa çıkardı en azından 2 si tutmadığına emin oldukDaha çok erken canım. 5. Gün embriyosu olsaydı belki çıkardı ama üç için çok erken
daha doktoruma ulaşamadım canımHastane kese randevusu için tarih verdi mi canımya da 2. Test istedi mi
Bende avakado iyi değil diye duydum rahmi yumuşatıp düşük yaptırıyor falan diyorlarTransferden sonra mi ictiniz nar suyunu. Ben de ananas duymustum ananas ve avakado yiyin deniliyor
Aaaa ilk duydum tam tersine yiyin diyorlardı ben deli gibi her gün yedim canım ya internette bi araştırayım çok üzülürüm eğer öyleyseBende avakado iyi değil diye duydum rahmi yumuşatıp düşük yaptırıyor falan diyorlar
Güzel haberler geliyordoktor pazartesi testi yenilememi istedi bide hani 8.gün kahverengi akıntım olmuştu ya coraspirini kestik
tedaviniz hayırlı uğurlu olsun, inşallah burada hep beraber pozitif haberlerimizi kutlarız =)Öncelikle bu süreçte herkese sabır dilerim. Güzel haber almış olanları canı gönülden tebrik ederim. Elimden geldiğince başımdan geçenleri kısaca anlatmak ve aklıma takılan birkaç soruyu sizlere sormak isterim. Çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde doktor kontrolünde rezerv düşüklüğüm olduğunu öğrendim. AMH 0.88 ile sürece başladım. Bu süre zarfında 3 ayrı doktordan görüş aldım. Şu an ki doktoruma çok güvendiğim için uzun süredir kendisiyle devam ediyorum. Yapılan muayeneler sonucunda rahim filmi talep edildi. Gebeliğe engel teşkil edecek konumlarda kist ve miyomlar tespit edildi ve sol tüpte tıkanıklık olduğu ortaya çıktı. Laparoskopi oldum. Kist ve miyomlar temizlendi; ancak sol tüpümdeki tıkanıklık giderilemediği ve rahim duvarına yapışıklık söz konusu olduğundan alınmak zorunda kalındı. 6 aylık bekleme sürecinden sonra doktor eşimden de spermiyogram istedi. Sperm azlığı (4m) ve morfoloji düşüklüğü (%3) olduğu ortaya çıktı. İki taraflı sorun yaşadığımız için zaman kaybetmeden hemen tüp bebek tedavisine başladık. Bu süre zarfında AMH 0.36'ya kadar geriledi. Haziran 12, adetin 2. günü OPU öncesi ilaçlara başladık. Gonal F 900 ve Pergoveris olmak üzere iki adet iğne, Biosteron, Femara, Redostim, Tarlusal ve Pregnacare (before pregnant) kullandım. 23 Haziran'da OPU günü 7 adet yumurta toplandı. 3 adet 1 kalite comp. embriyo 5. gün bayramın ilk gününe denk geldiği için 4. gün donduruldu. Bayram sonrası 4. Temmuz'da regly sürecim başladı. 5 Temmuz'da kontrole gittim ve doktorum süreci başlatabiliriz dedi. Hormonal değerlerim normal olduğu için OPU sonrası 2. adeti bekleme gereği duymadı. 6 Temmuz'da transfer öncesi ilaçları kullanmaya başladım. Climara bant (haftada 1), Estrofem (günde 2), Ecopirin, Impryl, Redostim, Krilom-QH 1 hafta süreyle kullandım. 12 Temmuz'da yani dün regly 8. gün, ilaçları kullanmaya başlayalı 7 gün olmuştu kontrole gittiğimde rahim kalınlığı 4.5mm idi. Aynı ilaçları kullanmaya devam ediyorum, ancak estrofem günde 3'e çıkarıldı. 17 Temmuz pazartesi tekrar kontrole gideceğim. Adetin 8. günü 4.5 mm rahim kalınlığı az değil mi; önümüzdeki 4-5 gün gibi kısa bir süre içinde yeterli kalınlığa, en azından 8-9 mm ulaşması mümkün müdür? Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
daha çok erken. gününüzde kan testi verin. umudunuzu kaybetmeyin.Moralim bozulmadı daha çok erken diye
Aaa geçmiş olsun canım yaMerhaba, bugün benim 5. günüm. Dün arabadayken arkadan bir araç çarptı bize, ani sarsıldım, başka bişey olmadı. Şu an iyiyiz. Endişelenmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?