2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar bende kontrolüm vardı gittim estrofem ve coraspin verdi rahim kalınlaştirinca bes gün sonra transfer yapılcak 27 sinde kontroolüm var yeteri kalınlığına ulaşmişsa agustos 2 de transferim olucak

Kızlar bende kontrolüm vardı gittim estrofem ve coraspin verdi rahim kalınlaştirinca bes gün sonra transfer yapılcak 27 sinde kontroolüm var yeteri kalınlığına ulaşmişsa agustos 2 de transferim olucak
Bende estrofem coasprin birde balık yağı hapi kullanıyorum 2 hafta kullan gel dedi bu salı kontrolum var herşey yolunda giderse en geç 21-27 temmuz arası transfer olursun dedi

Birde benim estrofem sabah1 akşam 1 di 4 gün. Sonra sabah 1 akşam 2 oldu, son 5 gün ise sabah 2 akşam 2

Bende estrofem coasprin birde balık yağı hapi kullanıyorum 2 hafta kullan gel dedi bu salı kontrolum var herşey yolunda giderse en geç 21-27 temmuz arası transfer olursun dedi
Hayırlı oldun sürecin seninde canim bende balık omega vtamimi kullniniyorm matarex vitaminim adı içersinde notml folik asitte var bide d vitamini verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…