Canım benim gözün ayydınnn sağlıkla kucağına alll bitanemmmm çok sevindimkızlaaaarrrr çoook mutluyum transferimin 11.günü değerim 355,87 çıktı hamileyimmmmmm darısı sizlereAllahım çok güzel bir duyguymuş ağlamaktan bi hal oldum
yok canım ya benim kendime sözüm vardı idrar yapıp kendimi üzmeyeceğim streslemicem diye o yüzden yapmadımCanım benim gözün ayydınnn sağlıkla kucağına alll bitanemmmm çok sevindimhiç idrar yapmışmıydın.
Bugün tekrar yapacak mısın testBenim 6 Temmuz transfer günü, 2 tane beşinci gün dönmüş transfer yaptık, bugün test yaptık ama silik çizgi bile çıkmadımoralim bozulmadı ama en azından ikiz değil onu anladık sanırım
Benimde bugünden itibaren hafif hafif adet sancım başladı 5aa çift transferİki transfer oldu ya ikisi de tutsa çıkardı en azından 2 si tutmadığına emin olduk
ben de bundan içiyorum canım. ama sadece 3 gün içtim ben, kardeşim doktor. rahimde kasılmaya neden oluyor ve östrojen salgılatıyor nar suyu. transfer tarihin belli olunca bırak dedi.
çok erken yapmışsınız 3. gün embriyosu için. üzülmeyin. test gününüzde kan tahlili verin.Transferin 6.gecesindeyim test yaptım negatif 2 tane 3.gün embriyorsuydu erken gebelik testi yaptım
Yaa direk gözüm senin mesajını aradı Beyzacımkızlaaaarrrr çoook mutluyum transferimin 11.günü değerim 355,87 çıktı hamileyimmmmmm darısı sizlereAllahım çok güzel bir duyguymuş ağlamaktan bi hal oldum
amin canım sizlerden dee güzel haberler gelsin inşallahhhYaa direk gözüm senin mesajını aradı Beyzacımmutluluk gözyaşların olsunn bizlere de dua et çook sevindimm çoook
canım ben ilk gün sadece otururarak kıldım sonraki günler hep normal şekilde kıldım açıkcası sadece hareketlerime dikkat ettim yavaş hareket ettim günlük yaşantıma döndüm yaniKızlar artık namazıma başlamak istiyorum kılan varmı nasıl yapıyorsunuz abdest nasıl aliyorsunuz
Oturarak kılıyorum hepsini abdesti de normal çeşmede banyoda ayaklarımı ıslatıyorumKızlar artık namazıma başlamak istiyorum kılan varmı nasıl yapıyorsunuz abdest nasıl aliyorsunuz
Canım harikaaa tebrik ederim Allah sağlıkla devam ettirsin inşallahKızlaaaarrr8. Gün kanda 46.2 çıktı değişmez di mi katlanır mı acaba yanlışlık mı oldu bu kadar erken yaptıran olmuş muydu???
Yaaa canımm çok güzel değerinnKızlaaaarrr8. Gün kanda 46.2 çıktı değişmez di mi katlanır mı acaba yanlışlık mı oldu bu kadar erken yaptıran olmuş muydu???
Ayy çok sevindim bence artacak gittikçe diye hissettim siz de dün test yapmıştınız çıkmamıştı bide bide 5.gün embriyosu olmasına rağmen umut oldunuz bana benimde 3.gün embriyosu 7 temmuzda transfer oldum dün erken gebelikte çıkmadı sizde belirti varmıydı hiç bende hiçbir şey yok normal bir gün gibiKızlaaaarrr8. Gün kanda 46.2 çıktı değişmez di mi katlanır mı acaba yanlışlık mı oldu bu kadar erken yaptıran olmuş muydu???
Hayır hayırrr gayet güzel stres yok annesi miniğin sana sıkı sıkı tutunsunÇok teşekkür ederiiiim çok erken olduğu için şimdi de inanamıyorumsanki test erken diye yanlış çıktı
Canımmm ay çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız Cansu senin kaç çıktı 8. GünCanım harikaaa tebrik ederim Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah2 güne tekrar yaptır 2 kat artar zaten bende ilk transferimde de bu 2. Transferde de 8. Gün kan verdim sonra 2 günde bir 12. Güne kadar 3 kez test verdim artışlar için hayırlı olsun Bidebayilistersenferiha yeni biri bebiş haberimiz
tebrik ederim canımmKızlaaaarrr8. Gün kanda 46.2 çıktı değişmez di mi katlanır mı acaba yanlışlık mı oldu bu kadar erken yaptıran olmuş muydu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?