2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

kızlaaaarrrr çoook mutluyum transferimin 11.günü değerim 355,87 çıktı hamileyimmmmmm darısı sizlereAllahım çok güzel bir duyguymuş ağlamaktan bi hal oldum
Canım benim gözün ayydınnn sağlıkla kucağına alll bitanemmmm çok sevindim hiç idrar yapmışmıydın.

kızlaaaarrrr çoook mutluyum transferimin 11.günü değerim 355,87 çıktı hamileyimmmmmm darısı sizlereAllahım çok güzel bir duyguymuş ağlamaktan bi hal oldum
Yaa direk gözüm senin mesajını aradı Beyzacım mutluluk gözyaşların olsunn bizlere de dua et çook sevindimm çoook

Kızlar artık namazıma başlamak istiyorum kılan varmı nasıl yapıyorsunuz abdest nasıl aliyorsunuz

Kızlaaaarrr 8. Gün kanda 46.2 çıktı değişmez di mi katlanır mı acaba yanlışlık mı oldu bu kadar erken yaptıran olmuş muydu???
Canım harikaaa tebrik ederim Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah 2 güne tekrar yaptır 2 kat artar zaten bende ilk transferimde de bu 2. Transferde de 8. Gün kan verdim sonra 2 günde bir 12. Güne kadar 3 kez test verdim artışlar için hayırlı olsun Bidebayilistersenferiha yeni biri bebiş haberimiz

Kızlaaaarrr 8. Gün kanda 46.2 çıktı değişmez di mi katlanır mı acaba yanlışlık mı oldu bu kadar erken yaptıran olmuş muydu???
Yaaa canımm çok güzel değerinn
2 gün sonra tekrar baktır.Hayırlı uğurlu olsunnnn

Ayy çok sevindim bence artacak gittikçe diye hissettim siz de dün test yapmıştınız çıkmamıştı bide bide 5.gün embriyosu olmasına rağmen umut oldunuz bana benimde 3.gün embriyosu 7 temmuzda transfer oldum dün erken gebelikte çıkmadı sizde belirti varmıydı hiç bende hiçbir şey yok normal bir gün gibi

Canımmm ay çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız Cansu senin kaç çıktı 8. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…