Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çift embriyo canım ikiside 5aa. Benim hiç belirtim yok arada sızı hissediyorum hepsi o kadar. Sevinsem mi üzülsemmi bilemiyorum. Olmadı gibi hissediyorum sürekliAmiiin sağlıcakla tek embriyo canım seninki kaçtı okuyordum yazılarınıda bazılarını kaçırdım
Bende estrofem coasprin birde balık yağı hapi kullanıyorum 2 hafta kullan gel dedi bu salı kontrolum var herşey yolunda giderse en geç 21-27 temmuz arası transfer olursun dediKızlar bende kontrolüm vardı gittim estrofem ve coraspin verdi rahim kalınlaştirinca bes gün sonra transfer yapılcak 27 sinde kontroolüm var yeteri kalınlığına ulaşmişsa agustos 2 de transferim olucak
Birde benim estrofem sabah1 akşam 1 di 4 gün. Sonra sabah 1 akşam 2 oldu, son 5 gün ise sabah 2 akşam 2Kızlar bende kontrolüm vardı gittim estrofem ve coraspin verdi rahim kalınlaştirinca bes gün sonra transfer yapılcak 27 sinde kontroolüm var yeteri kalınlığına ulaşmişsa agustos 2 de transferim olucak
Sizin kaçıncı denemeniz çift embriyo onermedi bizim doktorumuz ısrar ettiğimiz halde düşük tehlikesi daha fazla oluyor dediÇift embriyo canım ikiside 5aa. Benim hiç belirtim yok arada sızı hissediyorum hepsi o kadar. Sevinsem mi üzülsemmi bilemiyorum. Olmadı gibi hissediyorum sürekli
Ah aminn hepimizde inşaAllahMor kalbini alacaksın Miracım inşallah
Sağlıcakla gelsin minnoşlar. Daha 4. Gündesin bide hep belirti olacak diye bisey yokkii içini ferah tutÇift embriyo canım ikiside 5aa. Benim hiç belirtim yok arada sızı hissediyorum hepsi o kadar. Sevinsem mi üzülsemmi bilemiyorum. Olmadı gibi hissediyorum sürekli
5. Gün embriyosu. Hiç bi sebep yoktu rahim filmim yeniydi sorun çıkmamıstıÇok üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır kaçıncı gün embriyosuydu bide tutmaması için bi sebebp varmıydı tüpte şişkinlik kist yapışıktı vs
herkes hangi nar suyunu içiyordu ismi neydi
Nar suyu canım sıkılmış dondurulmuşmetro marketten nar mı aldınız anlayamadım tam
İlk denemem canım benimSizin kaçıncı denemeniz çift embriyo onermedi bizim doktorumuz ısrar ettiğimiz halde düşük tehlikesi daha fazla oluyor dedi
Ah içimi ferahlattiniz daha önce hiç gebelik gecirmedim için fazla heyecan yapıyorumSağlıcakla gelsin minnoşlar. Daha 4. Gündesin bide hep belirti olacak diye bisey yokkii içini ferah tut
Daha çok erken canım. 5. Gün embriyosu olsaydı belki çıkardı ama üç için çok erkenTransferin 6.gecesindeyim test yaptım negatif 2 tane 3.gün embriyorsuydu erken gebelik testi yaptım
Canım 3. Gün embriyosu için 6. Gün test çoook erken kan gününü bekle bence stres olmaTransferin 6.gecesindeyim test yaptım negatif 2 tane 3.gün embriyorsuydu erken gebelik testi yaptım
Hayırlı oldun sürecin seninde canim bende balık omega vtamimi kullniniyorm matarex vitaminim adı içersinde notml folik asitte var bide d vitamini verdiBende estrofem coasprin birde balık yağı hapi kullanıyorum 2 hafta kullan gel dedi bu salı kontrolum var herşey yolunda giderse en geç 21-27 temmuz arası transfer olursun dedi