- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.713
- 53
Canım seninki de inşallahHayır hayırrr gayet güzel stres yok annesi miniğin sana sıkı sıkı tutunsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım seninki de inşallahHayır hayırrr gayet güzel stres yok annesi miniğin sana sıkı sıkı tutunsun
Beyzacım seni ee tebrik ederiiim çok mutlu bi gün inşallah sağlıkla devam eder tutunmaya bebişlerimizzztebrik ederim canımm bugün çok güzel bir gün oldu darısı diğer bekleyenlere inşallah
yaaa tebrik ederim canım, allah kucağına da almayı nasip etsin. darısı başımıza =)kızlaaaarrrr çoook mutluyum transferimin 11.günü değerim 355,87 çıktı hamileyimmmmmm darısı sizlereAllahım çok güzel bir duyguymuş ağlamaktan bi hal oldum
çok geçmiş olsun. olmaz inşallah. olumlu düşünelim. bundan sonra ama dikkat edin.Merhaba, bugün benim 5. günüm. Dün arabadayken arkadan bir araç çarptı bize, ani sarsıldım, başka bişey olmadı. Şu an iyiyiz. Endişelenmeli miyim?
tebrik ederim canım, 8. gün için iyi bir değer. allah tamamına erdirsin. darısı başımıza =)Kızlaaaarrr 8. Gün kanda 46.2 çıktı değişmez di mi katlanır mı acaba yanlışlık mı oldu bu kadar erken yaptıran olmuş muydu???
Amin canım darısı başınıza inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımızatebrik ederim canım, 8. gün için iyi bir değer. allah tamamına erdirsin. darısı başımıza =)
Bende oturarak kılmaya vbaslicam artık kendimi çok huzursuz hissediyorumOturarak kılıyorum hepsini abdesti de normal çeşmede banyoda ayaklarımı ıslatıyorum
Bende bir banyo yapıp kılmaya baslicam Allah'ın izniylecanım ben ilk gün sadece otururarak kıldım sonraki günler hep normal şekilde kıldım açıkcası sadece hareketlerime dikkat ettim yavaş hareket ettim günlük yaşantıma döndüm yani
Umut oldunuz banaBen belirtiyi sadece dünden beri karnımın alt tarafında regl sancısı gibi ama çokkkk çok hafif bir sancı reglden daha az sanki reglime 2 gün var gibi hissediyorum. Başka da belirti yok. Olmadı hiç.
Ayyy maşallah ne güzel bir gün tebrikler canım Bidebayilistersenferiha bir yeni bebiş dahaaaKızlaarr 11. Gün değerim 362
Canım çift transfer miydiSizce ikiz mii
EvetttCanım çift transfer miydi
Oyy maşallah sağlıkla ilerlesin kuzum önemli olan o benim de çift transfer 11. Gün 782 beta hcg değerim çıktı tabi bu ikiz ya da değil demek değil. Bu topiklerde Okuduklarımdan değeri az başlayıp çift kese görende varmış değeri yüksek başlayıp tek kese görende varmış Allah’ın izniyle sağlıkla ilerlesin de tek çift cinsiyet bunlar sonraki işlerEvettt
Ümitsizlik yok. Bu forumda biri demişti hiçbir belirtisi olmadı ve şu an bebeği kucağında. kişiye göre belirtiler değişiyorUmut oldunuz bana
HarikaaaKızlaarr 11. Gün değerim 362
Kesinlikle umut her zaman var umudumuzu kaybetmeyelim hep pozitif olumlu düşünelim Allah’ın izniyleÜmitsizlik yok. Bu forumda biri demişti hiçbir belirtisi olmadı ve şu an bebeği kucağında. kişiye göre belirtiler değişiyor