Bc sorduğumda doktorum orta kalite demişti bize ilk transferde kaç tane transfer olacağı hangi kalitenin transfer olacağı söylenmedi bizde ilk kez olduğu için cahilliğimizden sormadık ki bilmiyordum bile bir kaliteye sahip olduklarını
transfer sonrası elime verilen kağıtta kendim okuyarak sordum da öğrendim orta kalite embriyoymuş bol gebelik çıkınca da doktor embriyo kalitesizliğindendir diye yorum yapmıştı o zaman niye onu transfer ettiniz?!
her neyse eski eskide kaldı… meğer bizim hemşirenin demesine göre bc yani annenin yumurta kalitesi b orta kalite c de baba spermi kalitesiz değerlendirliyormuş.. 5 de 5. Güne kadar laboratuvar ortamında kalabilen embriyo anlamındaymış neden onu transfer ettklerini sorduğumuzda prosedürlerinde öncelikli olarak 5. Güne gelen embriyoları öncelikli transfer ettiklerini söylediler.. rabbimin vardır bir bildiği her şeyin hayırlısı sağlıkla rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
5. Ya sa 6. Gün embriyolar denilenlere göre daha iyi kalite olarak da AA en iyi kaliteymiş yazılanlara göre canım ama her şey nasip kısmet