2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Genetik teste gönderince mi anladınız peki

Genetik teste gönderince mi anladınız peki
4 tane 5. Gün embriyosundan 2tane sağlam geldi öncesinde yüksek kalite embriyo tutmadı. Ve düşüklerde genetik bozukluk vardı doktorlar bu şekilde yorum yaptı hatta bir tanesi bana dediki başka kişilerle evli olsanız. Hiç sorun olmayacak dedi yıkılmıştım ama sağlıklıyı bulana kadar uğraştım neler neler geldi bana sağlıklı organik birsürü sonunda buldum şükür inşallah sorun çıkmazzz kavuşurum yavruma

Aklıma takılan bir soru; forumlarda gördüğüm kadarıyla hemen hemen herkesin OPU'dan sonra 2. adet dönemi beklenilmiş transfer süreci için. Benim gibi 1. adet döneminde transfer sürecine başlayan var mı? Nasıl sonuçlar aldınız?

Opudan sonra taze transfer oldum negatif oldu sonra direk ara vermeden rahim dinlendirme yapmadan ikinci transferimi oldun şuan 5+5 hamileyim

canım ben de 1. adet sürecimle oldum 3 temmuzda transferim oldu yarın test günüm hayırlı sonuçlarla karşılaşırız inşallah

Bende bugün transfer oldum kızlar Allah sağlıcakla nasip etsin gönlümüze göre amin 24 ü test günüm yani 10 gün sonra. Allah büyük
Aramızda dört gün var canım. Tek mi çift mi embriyo transfer edildi. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah

Belirtilerin var mı canım çift mi tek mi embriyo
ilk denememiz canım 5.gün embriyosu AA kalite tek embriyo, belirtim sadece ayaktabanı ateş basması ve transferin 8.günü aşırı belim ağrıdı gün içinde az az sildikçe peçeteye gelen kahve akıntım oldu çok korktum akıntım olunca aha dedim adet olucam ama çok şükür olmadı sonradan

Canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah herşey gönlünce olsun. Ben adetin 2.günü gittim günde 3 adet estrofem 1 er adette coraspin ve folik asit verdi kullandım. İlaca başladıktan sonra 10.gün kontrol vardı rahim kalınlığı 12 mm olmuştu. Senin kontrolün erken olmuş hiç canını sıkma rahim kalınlığı düşük diye çünkü kişiye göre de değişebilir bu ve sakın stres yapma lütfen biliyorsun biz kadınların vücudu en ufak şeyde etkileniyor olumlu düşün eminim ki diğer kontrolünde rahim kalınlığı istenilen halde olacaktır

Çok aydınlandım çok teşekkürler

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Estrofem 3 adete çıkardı benim de.. 4-5 gün içinde yükselir diye umut ediyorum. Bugün nar suyu da içmeye başladım. Katkısı olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…