- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.713
- 53
Bc kalite ilk defa duydum, kaliteler nasıl yükseliyor hangi harf ve rakam daha yüksek?Hayır canım benim ilk transferim 5. Gün bc kaliteydi pozitif oldu sonucu boş gebelik olmuştu ama pozitif göründü en azından. 2. Bu denemem de 4. Gün dondurulmuş 2 tane transfer oldum 4ab 4ba kalite Allah’ıma şükürler olsun bu da pozitif. Burada okuduğum bir çok kişi 3. Gün embriyo olup pozitif gören 4. Gün pozitif gören çok kişi var sen yeter ki inan Allah’a güven içini ferah tut
Sağol canım inşallahKesinlikle canım belki tek tuttu ve şuan onun için çok erken inşallah pozitifler seninle olsun
Bc sorduğumda doktorum orta kalite demişti bize ilk transferde kaç tane transfer olacağı hangi kalitenin transfer olacağı söylenmedi bizde ilk kez olduğu için cahilliğimizden sormadık ki bilmiyordum bile bir kaliteye sahip olduklarınıBc kalite ilk defa duydum, kaliteler nasıl yükseliyor hangi harf ve rakam daha yüksek?
20 Temmuz doktor kontrolüm canım Allah’ın izniyle inşallahSağol canım inşallahsenin ne zaman doktor randevun
Bende 7 Temmuz cesaret edemiyorum 3.gün embriyosu benim ondan cesaret edemedimMoralim bozulmadı daha çok erken diye
Ben yapmıyorum makina vileda çamaşır falan bu kadar uğraş verdim riske atamam hafif kahvaltı hazırlıyorum kendime ufak tefek işler yavaş yavaş odaKizlar peki nasil geciyor günleriniz neler ev isi yapiyor musunuz yemek camasir falan ?
Ev işi yapmıyorum canım çamaşır bulaşık temizlik her şey eşimde yemek annelerimiz yapıp getiriyorlar ben sadece yatıp yiyorum riske atmak hiç istemedim tercih meselesi tabi ama elimden geleni yaptım diyebilirim en azındanKizlar peki nasil geciyor günleriniz neler ev isi yapiyor musunuz yemek camasir falan ?
Benim 5bc bu transfer edilenBc sorduğumda doktorum orta kalite demişti bize ilk transferde kaç tane transfer olacağı hangi kalitenin transfer olacağı söylenmedi bizde ilk kez olduğu için cahilliğimizden sormadık ki bilmiyordum bile bir kaliteye sahip olduklarınıtransfer sonrası elime verilen kağıtta kendim okuyarak sordum da öğrendim orta kalite embriyoymuş bol gebelik çıkınca da doktor embriyo kalitesizliğindendir diye yorum yapmıştı o zaman niye onu transfer ettiniz?! her neyse eski eskide kaldı… meğer bizim hemşirenin demesine göre bc yani annenin yumurta kalitesi b orta kalite c de baba spermi kalitesiz değerlendirliyormuş.. 5 de 5. Güne kadar laboratuvar ortamında kalabilen embriyo anlamındaymış neden onu transfer ettklerini sorduğumuzda prosedürlerinde öncelikli olarak 5. Güne gelen embriyoları öncelikli transfer ettiklerini söylediler.. rabbimin vardır bir bildiği her şeyin hayırlısı sağlıkla rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 5. Ya sa 6. Gün embriyolar denilenlere göre daha iyi kalite olarak da AA en iyi kaliteymiş yazılanlara göre canım ama her şey nasip kısmet
benim ilk negatif transferim 3aa iki taneydi olmadı. Bu transferim 5bc şükür tuttu. B değeri embriyonun iç kütlesindeki hücre yapısı kalitesi c ise dış hücre yapısı kalitesi . Ben bu olayı çok sordum ve prof un açıklaması şu 5. Güne gelen bir embriyo genetik olarak sağlamda kalitesi etkilemez 3. Gün embriyoda ise kalite önemli çünkü genetik inceleme yapmıyorlar.(genetik inceleme 5. Gün embriyolarına yapılır)Bc sorduğumda doktorum orta kalite demişti bize ilk transferde kaç tane transfer olacağı hangi kalitenin transfer olacağı söylenmedi bizde ilk kez olduğu için cahilliğimizden sormadık ki bilmiyordum bile bir kaliteye sahip olduklarınıtransfer sonrası elime verilen kağıtta kendim okuyarak sordum da öğrendim orta kalite embriyoymuş bol gebelik çıkınca da doktor embriyo kalitesizliğindendir diye yorum yapmıştı o zaman niye onu transfer ettiniz?! her neyse eski eskide kaldı… meğer bizim hemşirenin demesine göre bc yani annenin yumurta kalitesi b orta kalite c de baba spermi kalitesiz değerlendirliyormuş.. 5 de 5. Güne kadar laboratuvar ortamında kalabilen embriyo anlamındaymış neden onu transfer ettklerini sorduğumuzda prosedürlerinde öncelikli olarak 5. Güne gelen embriyoları öncelikli transfer ettiklerini söylediler.. rabbimin vardır bir bildiği her şeyin hayırlısı sağlıkla rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 5. Ya sa 6. Gün embriyolar denilenlere göre daha iyi kalite olarak da AA en iyi kaliteymiş yazılanlara göre canım ama her şey nasip kısmet
Erken gebelik mi yaptınız normal miBenim 6 Temmuz transfer günü, 2 tane beşinci gün dönmüş transfer yaptık, bugün test yaptık ama silik çizgi bile çıkmadımoralim bozulmadı ama en azından ikiz değil onu anladık sanırım
Benimde Şuan transfer edilen 3 aa kalite 2 tane neden tutmadı ilkinde varmıydı bi sebep yapışıklık vsBenim 5bc bu transfer edilen
benim ilk negatif transferim 3aa iki taneydi olmadı. Bu transferim 5bc şükür tuttu. B değeri embriyonun iç kütlesindeki hücre yapısı kalitesi c ise dış hücre yapısı kalitesi . Ben bu olayı çok sordum ve prof un açıklaması şu 5. Güne gelen bir embriyo genetik olarak sağlamda kalitesi etkilemez 3. Gün embriyoda ise kalite önemli çünkü genetik inceleme yapmıyorlar.(genetik inceleme 5. Gün embriyolarına yapılır)
Güzel anne adayları herkese merhabalarrr
Bu konuyu açmak bana nasip oldu... İlk tüp bebek tecrübem olacak. Mayıs başı yumurta toplandı. 24 Mayısda da ameliyat oldum tüplerim işlevini kaybetmişti ve iltihap doluydu transferi olumsuz etkilemesin diye yapışık olan tüplerimi aldılar. Kistlerim ve yapışıklarım temizlendi. (2021 Aralık ayında da yine kist-myom ameliyatı olmuşum 5 kist 1 myom alınmıştı 10cm - 5cm di boyutları ve yine ciddi yapışıklıklar vardı). Bakalım hanımlar sonrası kısmetttt...
Temmuz un başında regli dönemim ve transfer olacak bir sıkıntı olmazsa. Benimle beraber transfer olacak tüm hanımları bekliyorum. Heyecanlarımızı, korkularımızı, deneyimlerimizi paylaşalım istiyorumUmarım hep beraber güzel haberi alıp burada paylaşırız sevgiler
(Transfer sonrası gebe kalan canlarrr lütfen beni etiketleyerek mesajınızı yazınn.
Konunun altına ekleyelim. Sans getirsin her birimize)
POZİTİF SONUÇLARRRRRRRRRRRR
@AlinaOzturk
B Buddy x10. gün pozitif göründü 10. gün pozitif göründü
Bunun medeni bizde embriyo genetik bozuk denk geldi yani kalitesi embriyonuzun sağlam olduğu anlamına gelmiyor. Ne rahimde ne de yumurtalığımda sorun yoktu eşimde de aorun yoktu . Bizim sorunumuz genetik ti . Herkesin sıkıntısı farklı bizimki genetik analiz yapılmadan olmaması gerekn bir durum. Ben genetiği bozuk 4 düşük yaptım malesef öncesinde . Bu bedenle sağlıklı düşünün güzel olsunBenimde Şuan transfer edilen 3 aa kalite 2 tane neden tutmadı ilkinde varmıydı bi sebep yapışıklık vs
şule yıldırım köpük hocayla tedavi sürecine başladık. çok umutluyuz. isteyen herkese nasip eder allahım inşallahGüzel anne adayları herkese merhabalarrr
Bu konuyu açmak bana nasip oldu... İlk tüp bebek tecrübem olacak. Mayıs başı yumurta toplandı. 24 Mayısda da ameliyat oldum tüplerim işlevini kaybetmişti ve iltihap doluydu transferi olumsuz etkilemesin diye yapışık olan tüplerimi aldılar. Kistlerim ve yapışıklarım temizlendi. (2021 Aralık ayında da yine kist-myom ameliyatı olmuşum 5 kist 1 myom alınmıştı 10cm - 5cm di boyutları ve yine ciddi yapışıklıklar vardı). Bakalım hanımlar sonrası kısmetttt...
Temmuz un başında regli dönemim ve transfer olacak bir sıkıntı olmazsa. Benimle beraber transfer olacak tüm hanımları bekliyorum. Heyecanlarımızı, korkularımızı, deneyimlerimizi paylaşalım istiyorumUmarım hep beraber güzel haberi alıp burada paylaşırız sevgiler
(Transfer sonrası gebe kalan canlarrr lütfen beni etiketleyerek mesajınızı yazınn.
Konunun altına ekleyelim. Sans getirsin her birimize)
POZİTİF SONUÇLARRRRRRRRRRRR
@AlinaOzturk
B Buddy x10. gün pozitif göründü 10. gün pozitif göründü
Doğrudur canım zaten tedaviler kişiye özel burada sadece embriyo kalitelerinden kesin en iyi embriyo 5AA diye bir şey yok bazen genetiğe giden embriyolar bile negatif olabiliyor maalesef o yüzden o embriyo kaliteli bu kötü diye kimsenin yorum yapma hakkı tabiki yok. Bu bir süreç herkesin vücudu farklı yanıtlar veriyor rabbim isteyen bekleyen herkes pozitif görmeyi nasip etsin inşallah bana o yüzden şu kaliteli bu kalitesiz demek saçma geliyor doktorlar bir neden bulamayınca en son embriyo kalitesizliği diyor onlarda ne diyecek ki tıbbi açıdaan.. Allah’ın taktiri diyemiyor açıklama gereği duyuyor her şeyin vakti zamanı var ben çok takılmıyorum embriyolara şu kadar hücreli falan diye söyleyen merkezler bile varmış ama olsa ne olur olmasa be olur önemli olan bedenin onu kabul edip sağlıkla büyütmesi :)Benim 5bc bu transfer edilen
benim ilk negatif transferim 3aa iki taneydi olmadı. Bu transferim 5bc şükür tuttu. B değeri embriyonun iç kütlesindeki hücre yapısı kalitesi c ise dış hücre yapısı kalitesi . Ben bu olayı çok sordum ve prof un açıklaması şu 5. Güne gelen bir embriyo genetik olarak sağlamda kalitesi etkilemez 3. Gün embriyoda ise kalite önemli çünkü genetik inceleme yapmıyorlar.(genetik inceleme 5. Gün embriyolarına yapılır)
Nasıl birleşince nasıl bir sorunBenim eşimde ve ben de genetik sorun yok ama bir araya gelrn sperm ve yumurta. Sorunlu oluyor. Bizimde nasibimiz böyleymiş . Canlarım kaliteleri kafaya takmayın sağlıklı embriyo olsun sıkı sıkı tutunsun
Kesinlikle katılıyorum canım bir de transfer öncesi sonrası kaliteyi belirtip insanların kafasında soru işareti bırakmasınlar ben de karşıyım en güzel büyüme anne karnında olur o yüzden minnoşlarımız büyüsünnnnn de büyüüsünnnn 3 e 5 e takılmayınnn canlarımDoğrudur canım zaten tedaviler kişiye özel burada sadece embriyo kalitelerinden kesin en iyi embriyo 5AA diye bir şey yok bazen genetiğe giden embriyolar bile negatif olabiliyor maalesef o yüzden o embriyo kaliteli bu kötü diye kimsenin yorum yapma hakkı tabiki yok. Bu bir süreç herkesin vücudu farklı yanıtlar veriyor rabbim isteyen bekleyen herkes pozitif görmeyi nasip etsin inşallah bana o yüzden şu kaliteli bu kalitesiz demek saçma geliyor doktorlar bir neden bulamayınca en son embriyo kalitesizliği diyor onlarda ne diyecek ki tıbbi açıdaan.. Allah’ın taktiri diyemiyor açıklama gereği duyuyor her şeyin vakti zamanı var ben çok takılmıyorum embriyolara şu kadar hücreli falan diye söyleyen merkezler bile varmış ama olsa ne olur olmasa be olur önemli olan bedenin onu kabul edip sağlıkla büyütmesi :)
Bize özel bişey genetik sorun ayrı ayrı yok birleşince oluyodu yani embriyo da oranı fazlaydı.Nasıl birleşince nasıl bir sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?