• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Valla korkmayın bende çok korktum ben ne tedavi gördüm ne de aşılama yaptrdım drek girdik ilk seferim. Erken gebelikte çift çizgi gördüm bakalım yarın kan günüm yarın belli olacaak
Aaa süperrrrr ben de de öyle oldu 7.gün erkende gördüm. 8,9,10 da kaset normal testte çıktı şükür hep koyulaşarak gitti🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🥰tebrik ederim bitanemmm 😘

Benim cumartesi test günüm ama yarın yaptıracağım sanırım🙈 11. Gün oluyor eğer varsa 11 de de kanda çıkar diye düşünüyorum
Sizde belirti varı
Benim ilk günden beri iğnelenme gibi noktasal şekilde batmalarım var başka da birşey pek yok varsa da ilaç etkisidir diyorum hep 🤷
Bence benim sonucum negatif olsa 2 tane 3.gün embriyosu geçen cuma transfer edildi belirtti illa olurdu ya

Sizde belirti varı

Bence benim sonucum negatif olsa 2 tane 3.gün embriyosu geçen cuma transfer edildi belirtti illa olurdu ya
Canım daha 1 hafta olmuş ve 3. Gün embriyosu daha idrarda bile çıkmaz beta salgılanmamıştır kötü düşünme belirti olacak diye bir şey yok içini ferah tut🙏🏻

Sizde belirti varı

Bence hiç öyle düşünmeyin bu sitede o kadar cok hikaye okudum ki birsürü belirtiyle negatif gören de var sıfır belirti ile pozitif gören de çok fazla. En iyisi akışına bırakmak.Test günlerimizde öğreneceğiz nasılsa illaki🤷💕

Kızlar Dr dan çıktım. Rahim kalınlaşsın diye kullandığım ilaç benim rahimi aşırı kalınlaştırmış ve birden fazla POLİP ÜRETMİŞ. Dr bu ay yapmayacağım transfer dedi bir an önce adet olman için ilaç vericem dedi. Adetin 3. günü gel eğer polipler gitmemişse rahim filmi ardından da ameliyat dedi. Vallahi artık ameliyat olmaktan cok sıkıldım. İlaç polip üretmiş kısacası

Kızlar Dr dan çıktım. Rahim kalınlaşsın diye kullandığım ilaç benim rahimi aşırı kalınlaştırmış ve birden fazla POLİP ÜRETMİŞ. Dr bu ay yapmayacağım transfer dedi bir an önce adet olman için ilaç vericem dedi. Adetin 3. günü gel eğer polipler gitmemişse rahim filmi ardından da ameliyat dedi. Vallahi artık ameliyat olmaktan cok sıkıldım. İlaç polip üretmiş kısacası
Canım sen rahim kalınlığı için ne kullanıyordun? Ben bundan önceki süreçlerimde hep estrofem muadili olan cylco prognava sadece beyazlarını aldığım bir ilaç vardı çok iyi geliyordu ilk transferimi deponu içerek oldum ama bir anda covidden sonra o ilaç bende yan etki yaptı ve transfere hazırlıkta 2 hafta da 2 kez regli oldum fazla kalınlaştı ama polip falan oluşmadı sonra doktorum estrofem e geçmemi istedi. Hakkında hayırlısı olsun inşallah üzülme bu da bir süreç rabbimin vardır bir bildiği 🙏🏻

Ayy aynıı süreçteyiz resmen😍
bende 3 haziran da opu oldum rahim dinlendirme sürecindeyim pcosluyum estrofem kullanıyorum günde 3 kere , pazartesi benimde 2. doktor kontrolüm var dün vardı 5,5 mm olmuş bakalım pazartesi ne olacak bana tarih vermedi ama e2 değeri varmış ona da bakacakmış daha
😍
😍
Banada E2 ve TSH mi ne değerine baktır gelirken dedi daha gidemedim ama randevu bulamadım. İnşallah yolunda gider herseyimiz. Benim çok yumurtam toplandı ama 5. Güne sadece 3 tane kaldı doktor olmama sebebi bu olabilir dedi

Bebeğim belkide doğal siklus sana daha ii gelecek . Ben de de notmalde kendi vucudum rahimi kalınlaştırıyo vucut üretiyo zaten ilaç bana yaramamıştı ilk transferde negatifti . Transfer olmaması daha iyi. Vucudun tam hazıt olması gerekiyor en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruzz🙏🏻🥰

Back