- 20 Aralık 2020
- 17.138
- 2
- 76.095
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika canım benim ikinizede gönülden tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın ama ikiz sizinkilerr allah kolaylık versin maşşallahEvet canım rabbime şükür 382 çıktı 10. Gün bugün asıl test günümdü. Rabbim isteyen dileyen bekleyen herkese pozitif görüp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ın izniyle inşallah benim tahminim ikiz ama rabbimden hayırlısı diyorum sağlıkla devam etsin inşallah çok şükür 2 günde yaklaşık 3 kat artmış beta
Cansu idrar yapmışmıydın bugün ya da önceki gün nasıldı net kırmızımıydı?Harika canım benim ikinizede gönülden tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın ama ikiz sizinkilerr allah kolaylık versin maşşallah
Sağlıklı olsunlar da tek dileğim bu inşallah canımHarika canım benim ikinizede gönülden tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın ama ikiz sizinkilerr allah kolaylık versin maşşallah
6. Gün idrar testi çok silik çıktı, koyulaşma takibi için 7. Gün tekrar yaptım daha netti sonra idrarı bıraktım 8. Gün kan verdim beta 134 çıktı artmış takibi için bugün 10. Gün verdim işte canım en son şimdi hemşirenin aramasını bekliyorum idrar testi fotolarımı da atayım gün farkları içinCansu idrar yapmışmıydın bugün ya da önceki gün nasıldı net kırmızımıydı?
allah tamamına erdirsin tatlım =)Evet canım rabbime şükür 382 çıktı 10. Gün bugün asıl test günümdü. Rabbim isteyen dileyen bekleyen herkese pozitif görüp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ın izniyle inşallah benim tahminim ikiz ama rabbimden hayırlısı diyorum sağlıkla devam etsin inşallah çok şükür 2 günde yaklaşık 3 kat artmış beta
Amin inşallah canım bu yolda olan tüm herkes sağlıkla kucağına alsın pozitif görsün inşallahallah tamamına erdirsin tatlım =)
Erken gebelik testimi canım bunlar6. Gün idrar testi çok silik çıktı, koyulaşma takibi için 7. Gün tekrar yaptım daha netti sonra idrarı bıraktım 8. Gün kan verdim beta 134 çıktı artmış takibi için bugün 10. Gün verdim işte canım en son şimdi hemşirenin aramasını bekliyorum idrar testi fotolarımı da atayım gün farkları içinEki Görüntüle 3271045
Evet canımErken gebelik testimi canım bunlar
Sürecin hayırlı olsun canım inşallah pozitifle sonuçlansın aminnArkadaşlar herkese merhaba öncelikle pozitif olanları canı gönülden tebrik ediyorum Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. Pozitif haber bekleyenlere istediklerini transfer gününü bekleyenlere de hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah. Ben nisan ayında ilk transferimi oldun negatif sonuçlandı 5.gün embriyosuydu. Geriye iki embriyom kalmıştı onlarda blast embriyo. Bugün transferimi oldum 2 adet konuldu 10 gün sonra doğum günüm ve test günüm O güne denk geldi inşallah bize de nasip olur pozitifi görmek.
Enox muadili olan oksapar kullanıyorum canım kol veya göbekten yapıyorum. Transfer öncesi dozu 0.4 ml transferden sonra 0.6 ml olana geçtim her gün iğneyi yapıyorum kan sulandırıcı. Genetiğinizden kan pıhtılaşmasından sorun çıkmamıştı ama ilk doğal yolla gebeliğim 16. Hafta da kalbi durduğu için doktorum önlem olarak direk başlatmak istedi Protestan fitili ben sabah 1 akşam 1 yapıyorum. Kalçadan Protestan iğnemi de 5 günde 1 yaptırıyorum. Ama her merkezin ilaç yönetimi farklı kişi dozları tabiArkadaşlar ben bugün itibariyle progestan fitil iğne ve enox iğneye başladım. Benim kan trombofili testim sonuçlanmıştı ve malasef kan pihtilasmasina yatkınlık çıktı enox bu yüzden başladı. Ana biraz dozlar fazla gbi düşündüm okuduklarıma göre sabah 2 akşam 2 fitil progestan, gün aşırı kalcadan progestan ve hergun enox olacak. Kullananlar var mı aramızda ya da bnim gbi yenj baslayanlar?
Amanınnnn ne güzel bir görüntüü maşallahhh ne zaman yaptın kızz
Benim bide progestan ampul de 2 doz olarak yapılıyor neden bu kadar yüksek anlayamadım progestan seviyeme de ilk pazar bakılacak. Buarada canım çok teşekkür ederim cevabin için senin transferin ne zaman olmuştu?Enox muadili olan oksapar kullanıyorum canım kol veya göbekten yapıyorum. Transfer öncesi dozu 0.4 ml transferden sonra 0.6 ml olana geçtim her gün iğneyi yapıyorum kan sulandırıcı. Genetiğinizden kan pıhtılaşmasından sorun çıkmamıştı ama ilk doğal yolla gebeliğim 16. Hafta da kalbi durduğu için doktorum önlem olarak direk başlatmak istedi Protestan fitili ben sabah 1 akşam 1 yapıyorum. Kalçadan Protestan iğnemi de 5 günde 1 yaptırıyorum. Ama her merkezin ilaç yönetimi farklı kişi dozları tabi
Doktorun senin için en sağlıklı dozu ayarlamıştır canım gönlünü ferah tut benim 3 temmuzduBenim bide progestan ampul de 2 doz olarak yapılıyor neden bu kadar yüksek anlayamadım progestan seviyeme de ilk pazar bakılacak. Buarada canım çok teşekkür ederim cevabin için senin transferin ne zaman olmuştu?
İnşallah canım aynen en iyisi öyle düşünmek. Yani sonucun bellii yoksaDoktorun senin için en sağlıklı dozu ayarlamıştır canım gönlünü ferah tut benim 3 temmuzdu
7. Günde yapmıştım pazartesi ama daha sonra kaset test yaptım onda silik çıktı cuma kan vericem günümde inşallah çıkar güzel bir değer tek embriyoAmanınnnn ne güzel bir görüntüü maşallahhh ne zaman yaptın kızz