2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Canım geçmiş olsun öncelikle. Ben bugün itibariyle sabah öğle akşam 1 adet progestan fitile başladım. Transfer öncesi 5 gün gün boyunca kalçadan progestan ve yine her gün enox göbekten kullandım. Progestan iğne bitti ama enox devam edecekmiş ki bende pıhtılaşma sorunu da yok ilk transferim tutmadı diye doktorum önlem almak istemiş.

Çay içiyor musunuz bana 2 tane çay içebilirsin dediler ama suçlu hissediyorum

hayırlı olsun canım allah pozitifi görmeyi de nasip etsin inşallah.

bana 1 bardak çay 1 bardak kahve içebilirsiniz transfer sonrası dediler ama ben yine de, ne olur ne olmaz diye kafeinsiz filtre kahve ve kafeinsiz neskafe aldım =) çaydan çok kahveciyim çünkü =)
Ben tamamen cafeinli herşeyi çıkardım ve üstüne sigara içen biriydim bıraktım yani anlayacağınız kahve sigara tiryakisiyim notmalde ama ağzıma sürmedim .onlar daha önemli

Çok güzel. Bende cuma günü yine yaparım , gelişme nasıl gidiyor diye. Ama doktorum da dedi biraz yüksek ikizler olabilir. Ama önemli değil. Sağlıklı olsun, yeter

Ben tamamen cafeinli herşeyi çıkardım ve üstüne sigara içen biriydim bıraktım yani anlayacağınız kahve sigara tiryakisiyim notmalde ama ağzıma sürmedim .onlar daha önemli
ben sigara içmiyorum ama alkol alışkanlığım vardı. opudan önce 2 hafta bırakmıştım. şimdi de transfer öncesi regl olunca bıraktım. çok zorlanıyorum ama inşallah sonucu güzel olacak diyip kendimi teselli ediyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…