• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kizlar benimde Mayısta opu işlemim olduu. Pcosluyum rahim dinlendirme önerdi doktorum. Estrofem kullanıyorum şuan salı günü randevum var en geç 27 temmuz gibi transfer yaparım dedi çok heyecanlıyım. Yaptırıp tuttanlar yazabilir mi moral olsun
Ayy aynıı süreçteyiz resmen😍
bende 3 haziran da opu oldum rahim dinlendirme sürecindeyim pcosluyum estrofem kullanıyorum günde 3 kere , pazartesi benimde 2. doktor kontrolüm var dün vardı 5,5 mm olmuş bakalım pazartesi ne olacak bana tarih vermedi ama e2 değeri varmış ona da bakacakmış daha
😍
😍

Evet canım bilinçli içtim. Covid olmuştum transferim o ay 2 gün kala iptal edildi sonra kullandığım estrofem muadili ilaç yan etki yaptı rahim kalınlaşmadı normalde rahmim sorunsuz kalınlaşırdı ama covidden mi yoksa muadil ilacın yan etkisi mi enfeksiyon mu bir şey düzenimi değiştirdi doktor 3 seçenekten biri engellemiş olabilir dedi. Bende burada topiklerde araştırdım yaz ayına girdiğimiz için nar bulamadığımı ne yapabileceğimi sordum okudum tarım kooperatif marketlerdeki nar suyunun doğal olduğunu ve kullananalarda işe yaradığını okudum. Bende 3 şişe aldım reglimin 1. Gününden itibaren içtim 1 hafta da 3 mm kalınlık 5 mm e yükseldi 5 den 8 mm sonra 9 mm de transferimi oldum, doktorum da şaşırdı o transferi iptal etmeyi planlıyordu kalınlaşma olmaz 3 mm den sonra diye tabi nar suyunun yanında her gün 30 dk yürüdüm kan akışının da rahim kalınlaştırdığını okumuştum araştırırken. Yürüyüş artı nar suyu bende pozitif etki bıraktı transfere 2-3 gün kala artık içmeyi bıraktım. Günde 1 bardaktan fazla içmedim. Dimes gibi meyve suyu markalarının da yüzde 100 doğal yazanları var ama tadları şekerli ve katkı maddeleri olduğunu düşünüyorum ama kooperatif marketteki gerçekten farklı bir tad olduğu anlaşılıyor.
evet canım dün akşam ilk bardağımı içtim ayy ne biçimdi tadı şifa olsun inşAllah eşim de diyor doğal şeyler genelde kötü olur şifa olsun iç iç 😍😍

Bende doğal siklusla transfer oldum çok geç kalınlaştı rahim duvarım adetin 30.günü transfer oldum sen kaçıncı gününde kaç mm sin merak ettim
daha benim transferim belirli olmadı canım cuma tekrar gidicem kontrole, o zaman transfer tarihi belli olur dediler. sadece 3 gün femora kullandım. fakültede tedavi gördüğüm için mm soramadım ama şu anda her şey olması gerektiği gibi gidiyor dediler. inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz canım =)

Senin öıktımı cansu nasıllll
Evet canım rabbime şükür 382 çıktı 10. Gün bugün asıl test günümdü. Rabbim isteyen dileyen bekleyen herkese pozitif görüp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ın izniyle inşallah 💖 benim tahminim ikiz ama rabbimden hayırlısı diyorum sağlıkla devam etsin inşallah çok şükür 🙏🏻 2 günde yaklaşık 3 kat artmış beta🙏🏻🧿

Back