2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Ayy aynıı süreçteyiz resmen
bende 3 haziran da opu oldum rahim dinlendirme sürecindeyim pcosluyum estrofem kullanıyorum günde 3 kere , pazartesi benimde 2. doktor kontrolüm var dün vardı 5,5 mm olmuş bakalım pazartesi ne olacak bana tarih vermedi ama e2 değeri varmış ona da bakacakmış daha

evet canım dün akşam ilk bardağımı içtim ayy ne biçimdi tadı şifa olsun inşAllah eşim de diyor doğal şeyler genelde kötü olur şifa olsun iç iç

Bende doğal siklusla transfer oldum çok geç kalınlaştı rahim duvarım adetin 30.günü transfer oldum sen kaçıncı gününde kaç mm sin merak ettim
daha benim transferim belirli olmadı canım cuma tekrar gidicem kontrole, o zaman transfer tarihi belli olur dediler. sadece 3 gün femora kullandım. fakültede tedavi gördüğüm için mm soramadım ama şu anda her şey olması gerektiği gibi gidiyor dediler. inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz canım =)

Senin öıktımı cansu nasıllll
Evet canım rabbime şükür 382 çıktı 10. Gün bugün asıl test günümdü. Rabbim isteyen dileyen bekleyen herkese pozitif görüp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ın izniyle inşallah benim tahminim ikiz ama rabbimden hayırlısı diyorum sağlıkla devam etsin inşallah çok şükür 2 günde yaklaşık 3 kat artmış beta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…