Amin inşallah canım herkes pozitif görsün inşallahNegüzel tedaylı anlatmişsin Allah razı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin seninde
2 tane kullanıyorum progestanı. İğnesini kullanmıyorumSen alttan fitil kaç tane kullanıyorsun, iğne de oluyor musun progesteron?
Dün akşamdan gece 3 bucuğa kadar çok şiddetli adet sancım vardı belim resmen balyozla kırılmış gibiydi inşallah tutunuyolardır biri bari tutsun sancılara bile seviniyorum suanKızlar bugün test günü olan var mı? Transfer olanlar belirtileriniz var mı nasıl gidiyor?
Ayyy hadi inşallah tutunmuştur canım merakla bekliyoruz güzel haberlerini Allah’ın izniyleDün akşamdan gece 3 bucuğa kadar çok şiddetli adet sancım vardı belim resmen balyozla kırılmış gibiydi inşallah tutunuyolardır biri bari tutsun sancılara bile seviniyorum suanyarın bende kan vericem dayanamıycam artık
İnşallah arkadaşımAyyy hadi inşallah tutunmuştur canım merakla bekliyoruz güzel haberlerini Allah’ın izniyle
Amin inşallah canım bekleyen herkes pozitif görsün inşallahhh herkes sağlıkla kucağına alsınİnşallah arkadaşımbugün senin güzel haberlerine yarında inşallah benim senin ki az çok belli hamişsin senin duaların daha makbul neolur benimkide pozitife dönsün
Bence senin pozitif, bana öyle geldiDün akşamdan gece 3 bucuğa kadar çok şiddetli adet sancım vardı belim resmen balyozla kırılmış gibiydi inşallah tutunuyolardır biri bari tutsun sancılara bile seviniyorum suanyarın bende kan vericem dayanamıycam artık
Yaa oyle miAy bizimse evlilik yıl dönümümüz 25şans getirsinler bize en büyük sürpriz onlar inşallahhh
İnşallahh allahım emeklerimizi dualarımızı boş bırakmasın bizede annelik duygusunu taddırsın aminnnBence senin pozitif, bana öyle geldi
ben de doğal siklüste transfer olucam canım. inşallah olumlu sonuç verir hepimizin tedavi süreci =)Benim doğal siklusla transferim oldu o yüzden ben progesteron kullanmıyorum. Testini de yapmıyorum malesef fikrim yok arkadaşlar vardır test eden heralde
hayırlı olsun canım şimdiden.Bugun tekrar kontrol yapıldı, 9.2mm rahım kalınlığıTransfer tarıhım bellı oldu. 17temmız
amin canım inşallah =)Rabbim kucağına da almayı nasip etsinbu topik bu yılın temmuz ayı bizlerin ayı olsun inşallah
ay hadi inşallah canım, tutunmuşlardır inşallah sana =)Dün akşamdan gece 3 bucuğa kadar çok şiddetli adet sancım vardı belim resmen balyozla kırılmış gibiydi inşallah tutunuyolardır biri bari tutsun sancılara bile seviniyorum suanyarın bende kan vericem dayanamıycam artık
Bende doğal siklusla transfer oldum çok geç kalınlaştı rahim duvarım adetin 30.günü transfer oldum sen kaçıncı gününde kaç mm sin merak ettimben de doğal siklüste transfer olucam canım. inşallah olumlu sonuç verir hepimizin tedavi süreci =)
Aynı belirtiler canım inşallah tutunuyorlardır rabbim yüzümüze baksınSol kasıkta sancım vvar birde göğüslerimde hafif ağrı var adet ağrısı gibiama inşallah değildirde bebeğim bana tutunuyordur korkuyorum
Amin inşallah canımAynı belirtiler canım inşallah tutunuyorlardır rabbim yüzümüze baksın
MaşAllah canım inşAllah sımsıkı tutunur bebişin sana , peki adetin kaçıncı günü 9,2 mm kalınlaştı ben 5. gün gittim 5.5mm dediBugun tekrar kontrol yapıldı, 9.2mm rahım kalınlığıTransfer tarıhım bellı oldu. 17temmız
Kan verdim kızlar. Bekliyorum. 2 saat geçti , arkadaşım bakıyor önce. Çünkü artık titriyorumBugün test verecektin inş çok güzel olur sonuç. Haber ver mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?