2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar bugün test günü olan var mı? Transfer olanlar belirtileriniz var mı nasıl gidiyor?
Dün akşamdan gece 3 bucuğa kadar çok şiddetli adet sancım vardı belim resmen balyozla kırılmış gibiydi inşallah tutunuyolardır biri bari tutsun sancılara bile seviniyorum suan yarın bende kan vericem dayanamıycam artık

Ayyy hadi inşallah tutunmuştur canım merakla bekliyoruz güzel haberlerini Allah’ın izniyle

Ayyy hadi inşallah tutunmuştur canım merakla bekliyoruz güzel haberlerini Allah’ın izniyle
İnşallah arkadaşım bugün senin güzel haberlerine yarında inşallah benim senin ki az çok belli hamişsin senin duaların daha makbul neolur benimkide pozitife dönsün

İnşallah arkadaşım bugün senin güzel haberlerine yarında inşallah benim senin ki az çok belli hamişsin senin duaların daha makbul neolur benimkide pozitife dönsün
Amin inşallah canım bekleyen herkes pozitif görsün inşallahhh herkes sağlıkla kucağına alsın

Bence senin pozitif, bana öyle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…