• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Transferin kaçıncı gününde 11 çıktı. Bendende istediler bu testi emiyormu ilacı vucüt diye transferin 5.günü 35 çıktı hemşire iyi aynı şekilde devam dedi tutmasına nasıl bi katkısı olcak merakla bekliyorum. 🙏🏻😞
Benim de 5. gündü, bana ilaçları artırdı. Ben de bilmiyorum katkısı nasıl. 🙏🏻

Transferin kaçıncı gününde 11 çıktı. Bendende istediler bu testi emiyormu ilacı vucüt diye transferin 5.günü 35 çıktı hemşire iyi aynı şekilde devam dedi tutmasına nasıl bi katkısı olcak merakla bekliyorum. 🙏🏻😞
Sen alttan fitil kaç tane kullanıyorsun, iğne de oluyor musun progesteron? 🙏🏻

Merakla bekliyoruz canım sonucunu nar suyu kullandıgını söylemişsin rahim kalınlığına yardımcımı oluyor nar suyu bilinçlimi içtin acaba
Evet canım bilinçli içtim. Covid olmuştum transferim o ay 2 gün kala iptal edildi sonra kullandığım estrofem muadili ilaç yan etki yaptı rahim kalınlaşmadı normalde rahmim sorunsuz kalınlaşırdı ama covidden mi yoksa muadil ilacın yan etkisi mi enfeksiyon mu bir şey düzenimi değiştirdi doktor 3 seçenekten biri engellemiş olabilir dedi. Bende burada topiklerde araştırdım yaz ayına girdiğimiz için nar bulamadığımı ne yapabileceğimi sordum okudum tarım kooperatif marketlerdeki nar suyunun doğal olduğunu ve kullananalarda işe yaradığını okudum. Bende 3 şişe aldım reglimin 1. Gününden itibaren içtim 1 hafta da 3 mm kalınlık 5 mm e yükseldi 5 den 8 mm sonra 9 mm de transferimi oldum, doktorum da şaşırdı o transferi iptal etmeyi planlıyordu kalınlaşma olmaz 3 mm den sonra diye tabi nar suyunun yanında her gün 30 dk yürüdüm kan akışının da rahim kalınlaştırdığını okumuştum araştırırken. Yürüyüş artı nar suyu bende pozitif etki bıraktı transfere 2-3 gün kala artık içmeyi bıraktım. Günde 1 bardaktan fazla içmedim. Dimes gibi meyve suyu markalarının da yüzde 100 doğal yazanları var ama tadları şekerli ve katkı maddeleri olduğunu düşünüyorum ama kooperatif marketteki gerçekten farklı bir tad olduğu anlaşılıyor.

Aslında estrofem çok önemli. Unutuyorsunuz bile için 3 tane günde. Her 8 saat olması önemli değil. Bana doktor dire söyledi saat önemli deği. 3 tane günde böl diyor, ama unutursun iki bir arada iç ama 5 dakika fark olsun. Estrofem senin rahimini duvarlar kalın yapmayı çalışıyor . Eğer pozitif olacağım (inanıyorum olacak ama ☺️🤲) 8 hafta kullanacağım ve bir anda bırakmak olmaz. Yavaş yavaş , son haftalar 2 tane günde, ve en son 1 tane. Çok önemli bu ilaç , vücudunuz strese sokmayın🪷
Evet unuttum diye bırakmıyorum aklıma geldiği an içiyorum saatler şaşıyor iştee. Dr dedi eğer hamile halırsan da 10 haftaya kadar bunu kullanacaksın dedi demek ki her hangi bi düşük tehlikesine karşı veriyorlar

Kızlar desteğinize ihtiyacım var. Kendimi boşlukta hissediyorum tutmadı kesin diyorum sürekli kendimce uzanıyorum lavaboya giderken evin içinde dolanıp geri yzaniyorum. Belirti olmayınca muhtemelen böyle oldum ben. İki tane 5aa embriyo transfer oldum
üzülme canım, belirti arama. hiç belirtisi olmadan da pozitifi gören bir sürü insan var. senin de öyle olur inşallah =)

Tabiki paylaşırım ama benim çok pozitifim olduğu için öncesinde açıkcası sevinemedim bile . Erken gebelik net şekilde 7. Gün pozitif normal kaset test silik pozitif bugün idrar daha koyu çizgi bakacağız inşallah sağlıklı bir gebeliktir🙏🏻🐣🐣
tebrikler canım allah kucağına almayı da nasip etsin.

Evet canım bilinçli içtim. Covid olmuştum transferim o ay 2 gün kala iptal edildi sonra kullandığım estrofem muadili ilaç yan etki yaptı rahim kalınlaşmadı normalde rahmim sorunsuz kalınlaşırdı ama covidden mi yoksa muadil ilacın yan etkisi mi enfeksiyon mu bir şey düzenimi değiştirdi doktor 3 seçenekten biri engellemiş olabilir dedi. Bende burada topiklerde araştırdım yaz ayına girdiğimiz için nar bulamadığımı ne yapabileceğimi sordum okudum tarım kooperatif marketlerdeki nar suyunun doğal olduğunu ve kullananalarda işe yaradığını okudum. Bende 3 şişe aldım reglimin 1. Gününden itibaren içtim 1 hafta da 3 mm kalınlık 5 mm e yükseldi 5 den 8 mm sonra 9 mm de transferimi oldum, doktorum da şaşırdı o transferi iptal etmeyi planlıyordu kalınlaşma olmaz 3 mm den sonra diye tabi nar suyunun yanında her gün 30 dk yürüdüm kan akışının da rahim kalınlaştırdığını okumuştum araştırırken. Yürüyüş artı nar suyu bende pozitif etki bıraktı transfere 2-3 gün kala artık içmeyi bıraktım. Günde 1 bardaktan fazla içmedim. Dimes gibi meyve suyu markalarının da yüzde 100 doğal yazanları var ama tadları şekerli ve katkı maddeleri olduğunu düşünüyorum ama kooperatif marketteki gerçekten farklı bir tad olduğu anlaşılıyor.
Negüzel tedaylı anlatmişsin Allah razı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin seninde

Back