Aaaa aynen bu şişeler canım süpersin şifa olsunnn günde sadece 1 bardak fazla değilCanım benim nevaleler hazır
Nar suyunu günde ne kadar içiyorsun bir su bardağı iyi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa aynen bu şişeler canım süpersin şifa olsunnn günde sadece 1 bardak fazla değilCanım benim nevaleler hazır
Evetttt canımPozitif miiiii
AMİİİİN ŞİFA OLUR İNŞALLAHAaaa aynen bu şişeler canım süpersin şifa olsunnn günde sadece 1 bardak fazla değil
Şifa olsunnn yarasın inşallahhhhhCanım benim nevaleler hazır
Aminnnnnnnnn Allah razı olsunŞifa olsunnn yarasın inşallahhhhh
SüperrrrrEvetttt canım
İnşallahTabiki paylaşırım ama benim çok pozitifim olduğu için öncesinde açıkcası sevinemedim bile . Erken gebelik net şekilde 7. Gün pozitif normal kaset test silik pozitif bugün idrar daha koyu çizgi bakacağız inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Tebrikler sanaEvetttt canım
Benim doğal siklusla transferim oldu o yüzden ben progesteron kullanmıyorum. Testini de yapmıyorum malesef fikrim yok arkadaşlar vardır test eden heraldeprogesteron sonuçlarınız nasıl çıkıyor benim bugün 11 çıktı moralim bozuldu test gününe de çok var...
Canım benim allah razı olsun hepimiz güzel hayırlı hamilelikler geçirelim bebejlerimizi kucağımıza alalım . Bu arada alina ben kan testi yapmak istemedim çünkü sürekli artış iki kat mı diye daha çok stres oluyo bir anda varsa yüksekle hepsi hallolsun istedimTebrikler sana
Yarın 11. Günü canımYarın kaçıncı günün canım benimde 10. Günüm yarın beta vereceğim hayırlısıyla inşallah:)
Ben açıkçası anlamadım ne demek isterdin. Kusura bakma. Yabancıyım ve bazen emin değilim tama olarak ne demek istiyorlar insanlar .Canım benim allah razı olsun hepimiz güzel hayırlı hamilelikler geçirelim bebejlerimizi kucağımıza alalım . Bu arada alina ben kan testi yapmak istemedim çünkü sürekli artış iki kat mı diye daha çok stres oluyo bir anda varsa yüksekle hepsi hallolsun istedim
Kusura bakma tam anlatamadım . Daha önceki postlarda sen idrar yapmak istemiyorum stres oluyorum demiştin direk kan testi yapacağını belirtmiştin. Bana da kan yapmayacak mısın dedin buna karşılık kan testini neden erkenden yapmadığımı açıklamak istedim . Ben kan testinin sürekli tekrar edilmesinden stres oluyorum demek istedim.. kusuruma bakma inşallah anlatabilmişimdir.Ben açıkçası anlamadım ne demek isterdin. Kusura bakma. Yabancıyım ve bazen emin değilim tama olarak ne demek istiyorlar insanlar .
Tabiki tabiki. Çok teşekkür ederim açıklama için. Ben önceki yorum genelde anladım, ama bazı şeyler emin değildim.Kusura bakma tam anlatamadım . Daha önceki postlarda sen idrar yapmak istemiyorum stres oluyorum demiştin direk kan testi yapacağını belirtmiştin. Bana da kan yapmayacak mısın dedin buna karşılık kan testini neden erkenden yapmadığımı açıklamak istedim . Ben kan testinin sürekli tekrar edilmesinden stres oluyorum demek istedim.. kusuruma bakma inşallah anlatabilmişimdir.
Umarim benimledirler 25 temmuz evlilik yıl dönümümüz. 20 temmuz test tarihim hediye olsunlar bizeZaten bu süreçte hepimiz en ufak şeyden belirtiler arıyoruz belirti hissetmediğimiz de tedirgin oluyoruz bu da çok normal bir durum ara da ufak hareketler etmeniz gayet iyi şuan kendinizi sadece boşa strese sokuyorsunuz sakin olun bebeklerinize inanın güvenin onların orada olduğunu düşünün ona göre davranın duygularınızı pozitif tutun her şey yolundadır
Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin iyiki tanisimisim sizleriAşkım benim neden böyle streslandiriyosun kendini karnındakini illaki belli mi etsin yavrucuk rahat ol olacak
Rabbim kucağına da almayı nasip etsin bu topik bu yılın temmuz ayı bizlerin ayı olsun inşallahEvetttt canım
Transferin kaçıncı gününde 11 çıktı. Bendende istediler bu testi emiyormu ilacı vucüt diye transferin 5.günü 35 çıktı hemşire iyi aynı şekilde devam dedi tutmasına nasıl bi katkısı olcak merakla bekliyorum.progesteron sonuçlarınız nasıl çıkıyor benim bugün 11 çıktı moralim bozuldu test gününe de çok var...