• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

progesteron sonuçlarınız nasıl çıkıyor benim bugün 11 çıktı ☹️ moralim bozuldu test gününe de çok var...

Canım benim allah razı olsun hepimiz güzel hayırlı hamilelikler geçirelim bebejlerimizi kucağımıza alalım . Bu arada alina ben kan testi yapmak istemedim çünkü sürekli artış iki kat mı diye daha çok stres oluyo bir anda varsa yüksekle hepsi hallolsun istedim 🙏🏻🥰

Canım benim allah razı olsun hepimiz güzel hayırlı hamilelikler geçirelim bebejlerimizi kucağımıza alalım . Bu arada alina ben kan testi yapmak istemedim çünkü sürekli artış iki kat mı diye daha çok stres oluyo bir anda varsa yüksekle hepsi hallolsun istedim 🙏🏻🥰
Ben açıkçası anlamadım ne demek isterdin. Kusura bakma. Yabancıyım ve bazen emin değilim tama olarak ne demek istiyorlar insanlar .☹️

Ben açıkçası anlamadım ne demek isterdin. Kusura bakma. Yabancıyım ve bazen emin değilim tama olarak ne demek istiyorlar insanlar .☹️
Kusura bakma tam anlatamadım . Daha önceki postlarda sen idrar yapmak istemiyorum stres oluyorum demiştin direk kan testi yapacağını belirtmiştin. Bana da kan yapmayacak mısın dedin buna karşılık kan testini neden erkenden yapmadığımı açıklamak istedim . Ben kan testinin sürekli tekrar edilmesinden stres oluyorum demek istedim.. kusuruma bakma inşallah anlatabilmişimdir.🥰🙏🏻

Kusura bakma tam anlatamadım . Daha önceki postlarda sen idrar yapmak istemiyorum stres oluyorum demiştin direk kan testi yapacağını belirtmiştin. Bana da kan yapmayacak mısın dedin buna karşılık kan testini neden erkenden yapmadığımı açıklamak istedim . Ben kan testinin sürekli tekrar edilmesinden stres oluyorum demek istedim.. kusuruma bakma inşallah anlatabilmişimdir.🥰🙏🏻
Tabiki tabiki. Çok teşekkür ederim açıklama için. 💖Ben önceki yorum genelde anladım, ama bazı şeyler emin değildim.
Ben niye idrar testi sevmiyorum, çünkü net göstermeyebilir . Ve tekrar zorunda kalıyorum beklemek ve doğal olarak üzülüyoruz . Ama insanlar diyor şimdi baya iyi gösteriyormuş. Bilemem artık. 😶‍🌫️

Zaten bu süreçte hepimiz en ufak şeyden belirtiler arıyoruz belirti hissetmediğimiz de tedirgin oluyoruz bu da çok normal bir durum ara da ufak hareketler etmeniz gayet iyi şuan kendinizi sadece boşa strese sokuyorsunuz sakin olun bebeklerinize inanın güvenin onların orada olduğunu düşünün ona göre davranın duygularınızı pozitif tutun her şey yolundadır 🌸🙏🏻
Umarim benimledirler 25 temmuz evlilik yıl dönümümüz. 20 temmuz test tarihim hediye olsunlar bize 💜

progesteron sonuçlarınız nasıl çıkıyor benim bugün 11 çıktı ☹️ moralim bozuldu test gününe de çok var...
Transferin kaçıncı gününde 11 çıktı. Bendende istediler bu testi emiyormu ilacı vucüt diye transferin 5.günü 35 çıktı hemşire iyi aynı şekilde devam dedi tutmasına nasıl bi katkısı olcak merakla bekliyorum. 🙏🏻😞

Back