- 7 Temmuz 2023
- 87
- 199
- 8
- 30
Bende takmadım , düşünmedim ama ilaçlarım dikkatlı kullanıyorum. 5 aylar eşimden uzak . Ve çok uzak , kimse bilmez , kimse ile konuşamıyorum, herkes soruyor niye uzaksın diye , ama yine de hayatımı kontrol ettim , hayatımı devam etmeyi çalışıyorum.ben aşırı saldım herkes takmayacaksın düşünmeyeceksin deyince sanırım hayatımdan çıkarttım tamamen
Bu arada siz gittiniz mi test yapmayı?Nasıl şuan değerleriniz ne zaman doktora gideceksiniz .
Bende yarınYarın kaçıncı günün canım benimde 10. Günüm yarın beta vereceğim hayırlısıyla inşallah:)
İnşallah pozitif gör canımMerhaba,
Bende bugün transfer oldum 4ab kalite bir adet embriyotest günü 23 temmuz dediler 12 gün çok değil mi ya
10cu günü yapabilirsiniz) ama bu 10 gün var ya, sanki 10 yıl geçiyorMerhaba,
Bende bugün transfer oldum 4ab kalite bir adet embriyotest günü 23 temmuz dediler 12 gün çok değil mi ya
Transferin kaçıncı gündesiniz. Doktorunuzla iletişime gecmelisinizayy kızlar bugün öğlenden beri aşırı belim ağrıyo çok çok az kahverengi lekelenmem de oldu korktum ben dee valla beklenilen adetimle test günüm aynı gün 14 temmuz cuma
Canım belki yerleşme kanaması olmuştur kurumuş kahverengi leke olarak gelmiş olabilir kahverengi geldiyse aktif bir kaban olmadığı anlamına gelir transfer olduğunuz doktora durumu muhakkak bildirin bilgileri olsun yeterli zaten bu sürede yatın dinlenin ayaklarınızın altına yastık koyun stres olmayın bel ağrılarının ara ara olması normal bir durumayy kızlar bugün öğlenden beri aşırı belim ağrıyo çok çok az kahverengi lekelenmem de oldu korktum ben dee valla beklenilen adetimle test günüm aynı gün 14 temmuz cuma
8.gün canım bu belirtiler olabilir demişti hemşire o yüzden gerekli görmedim doktora söylemeyi kendim endişeleniyorumTransferin kaçıncı gündesiniz. Doktorunuzla iletişime gecmelisiniz
Zaten bu süreçte hepimiz en ufak şeyden belirtiler arıyoruz belirti hissetmediğimiz de tedirgin oluyoruz bu da çok normal bir durum ara da ufak hareketler etmeniz gayet iyi şuan kendinizi sadece boşa strese sokuyorsunuz sakin olun bebeklerinize inanın güvenin onların orada olduğunu düşünün ona göre davranın duygularınızı pozitif tutun her şey yolundadırKızlar desteğinize ihtiyacım var. Kendimi boşlukta hissediyorum tutmadı kesin diyorum sürekli kendimce uzanıyorum lavaboya giderken evin içinde dolanıp geri yzaniyorum. Belirti olmayınca muhtemelen böyle oldum ben. İki tane 5aa embriyo transfer oldum
Evet ya. Gerçekten öyle . Kontrol bile kendimizi edince, olmuyor. Bulmayı çalışıyoruzZaten bu süreçte hepimiz en ufak şeyden belirtiler arıyoruz belirti hissetmediğimiz de tedirgin oluyoruz bu da çok normal bir durum ara da ufak hareketler etmeniz gayet iyi şuan kendinizi sadece boşa strese sokuyorsunuz sakin olun bebeklerinize inanın güvenin onların orada olduğunu düşünün ona göre davranın duygularınızı pozitif tutun her şey yolundadır
idrar yaptım. Kan testi cuma günü yapacağımBu arada siz gittiniz mi test yapmayı?
Aşkım benim neden böyle streslandiriyosun kendini karnındakini illaki belli mi etsin yavrucuk rahat ol olacakKızlar desteğinize ihtiyacım var. Kendimi boşlukta hissediyorum tutmadı kesin diyorum sürekli kendimce uzanıyorum lavaboya giderken evin içinde dolanıp geri yzaniyorum. Belirti olmayınca muhtemelen böyle oldum ben. İki tane 5aa embriyo transfer oldum
12ci günü yapmayı karar verdin yani. İdrar yapmayı hiç istemiyorum. Sanki daha stresse sokacak. Az kaldı sabaha kadar artık.idrar yaptım. Kan testi cuma günü yapacağım
Tabiki paylaşırım ama benim çok pozitifim olduğu için öncesinde açıkcası sevinemedim bile . Erken gebelik net şekilde 7. Gün pozitif normal kaset test silik pozitif bugün idrar daha koyu çizgi bakacağız inşallah sağlıklı bir gebeliktir12ci günü yapmayı karar verdin yani. İdrar yapmayı hiç istemiyorum. Sanki daha stresse sokacak. Az kaldı sabaha kadar artık.
İdrar acaba ne gösterdi? Eğer tabiki paylaşmak istiyorsun
Canım benim nevaleler hazırRahim kalınlaşmasına iyi geliyor canım benim adetin 5. Günü rahim kalınlığım 3 mm di çok düşük dedi doktor transfer olmayabilir dedi adetin 1. Gününden 10. Gününe kadar içtim 8.1 mm olmuştu doktor çok şaşırdı estrofem en fazla 3 mm e getirmişti bar suyuyla destekledim her gün 30 dk yürüyüş yaptım şükür 8.1 mm oldu 9 mm de transferim yapıldı çok şükür
Pozitif miiiiiidrar yaptım. Kan testi cuma günü yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?