• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

yaa 3 4 gündür hep saatleri gecikti unuttuğumdan ötürü. Alarm kurduğum halde. Keske daha dikkat etseymişim :KK61:
Estrofemin aslında saati niye var bana doktorum saat demedi 8 saatte bir kullanmalar varmış ama benim saat gibi bir zorunluluğum yoktu günlük dozumu almam yeterli oldu

Pazardan beri düzeni bozuldu bugün sabah içmeyi unuttum öğlen içtim yani dikkat etmem gerekiyordu hiç ciddiye almadım bu işi... Okuyorum insanlar paketli gıdaları bırakmış her şeye özen gösteriyor ben hiiiçç dikkat etmedim bakalım perşembe günü ne diyecek dr
Bundan sonra dikkatli olmaya dikkat et canım
Maddi manevi çok yorucu süreç biliyorsun
Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemezsin bence 😢
Kötü düşünme Allah’ın izniyle iyi gitsin her şey 🌻🌻

Estrofemin aslında saati niye var bana doktorum saat demedi 8 saatte bir kullanmalar varmış ama benim saat gibi bir zorunluluğum yoktu günlük dozumu almam yeterli oldu
Bana da günde 3 defa öğlen aynı anda 2 tane 8 saat sonra da 1 tane dedi anlamadım ki önceden de içmiştim böyle bişi yoktu sahiden

ay bana 8 saatte bi dedi. Saatte söyledi. Sabah 8 , 16:00 , 00.00 bu saatler arası içersin dedi. Ama unuttum işte hep saatler şaştı

Bundan sonra dikkatli olmaya dikkat et canım
Maddi manevi çok yorucu süreç biliyorsun
Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemezsin bence 😢
Kötü düşünme Allah’ın izniyle iyi gitsin her şey 🌻🌻
Haklısınn. Ben ilki zaten tutmaz diye açıkçası kendimi öyle şartladım ki. 7 Ağustos a tatil planı bile yaptım zaten tutmaz diye

Bana da günde 3 defa öğlen aynı anda 2 tane 8 saat sonra da 1 tane dedi anlamadım ki önceden de içmiştim böyle bişi yoktu sahiden
Ben sadece sabah 2 akşam 2 içiyorum sabah kahvaltı sonrası akşam da yemek sonrası ama bir saat aralığı yok hiç de olmadı ama doktorların vardır bir bildiği tabi

Kızlarr kızlarrrr naıslsınızzzz. Ben estrofeni 3 4 gündür hiç düzenli kullanamıyorum ya içmeyi unutuyorum yada saati çoook gecikiyor. Gün de 3 kez 8 saatte bir verdi ya acaba bir şey olur mu kiii? Dr. da soramıyorum aşırı kızar :KK17: Perşembe günü kontrol var eğer istediğiö gibiyse transfer için gün vericem diyorduuuu. Sizde son durumlar ne
bence düzenli alsan iyi olur canım. opu öncesi saati önemli demişti hemşirem bana =(

Maşallh güzel gerçekten 🌸 benden de 27 yumurta toplandı 10 tanesi 5. Güne iyi kalitede ilerledi dondurdular bu aşamaya kdar sorunsuz gitti herşey. 2 sini şimdi transfer ettiler 8 tane kald
Kızlarr kızlarrrr naıslsınızzzz. Ben estrofeni 3 4 gündür hiç düzenli kullanamıyorum ya içmeyi unutuyorum yada saati çoook gecikiyor. Gün de 3 kez 8 saatte bir verdi ya acaba bir şey olur mu kiii? Dr. da soramıyorum aşırı kızar :KK17: Perşembe günü kontrol var eğer istediğiö gibiyse transfer için gün vericem diyorduuuu. Sizde son durumlar ne
Aslında estrofem çok önemli. Unutuyorsunuz bile için 3 tane günde. Her 8 saat olması önemli değil. Bana doktor dire söyledi saat önemli deği. 3 tane günde böl diyor, ama unutursun iki bir arada iç ama 5 dakika fark olsun. Estrofem senin rahimini duvarlar kalın yapmayı çalışıyor . Eğer pozitif olacağım (inanıyorum olacak ama ☺️🤲) 8 hafta kullanacağım ve bir anda bırakmak olmaz. Yavaş yavaş , son haftalar 2 tane günde, ve en son 1 tane. Çok önemli bu ilaç , vücudunuz strese sokmayın🪷

Back