• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar dünden beri formları okuyorum moralim çok bozuk. Bugün tranferin 8. Günü 4 temmuzda çift embriyo koyuldu dün erken gebelik negatif bugün kaset test negatif sonradan pozitife dönermi tutmus olsa azcık da olsa silik çıkmazmıydo. İlk tüp denememde 8.gün silik çıkmıştı kanda 55 çıkmıştı bu iki tane diye çıkar kesin dedim ama yok ümidimi kaybettim resmen 🥺 ara ara bel ağrımdan baska hiç bir belirtide yok. Diğerinde 2 günden itibaren içimde kıpır kıpır hissediyodum kasığım seyriyo bişey atıyo batıyo gibiydi bundan hiç bişy yok. Sonradan pozitife döner mi sizce dönenler oldumu ne olur bana da ümit verin
allahtan ümit kesilmez canım. gününde kan testi ver. inşallah pozitife döner.

Rahime çizik atılmadı, embriyoyalarımın hiçbirine genetik yapılmasını doktorum öyle bir öneriyle gelmedi, sadece embriyo yani opu öncesi doktorum genetiğimize bakılmasını istedi hem eşimin hem benim genetikleriniz temiz çoktı bir de eşim sağlık ocağında SMA testi verdi doktor onu istemişti
Anladim canim teşşekkür ederim benimde ilk denemem negatif olunca genetik istedi ikimizdende temiz cıktı şükür bu olmazsa iki embriyo hakkimiz olucak üçncü denemede dedi benm 6 embriyomun 6 sıda 4a kalitesindeymiş beşinci gün embriyosu hepsi busefer pozitifi yakalayacagımı düşünüyorum dedi doktorum senide tebrik ederim umarim saglıklı ilerler degerlerin bizleredw dua et💓💓💓

Anladim canim teşşekkür ederim benimde ilk denemem negatif olunca genetik istedi ikimizdende temiz cıktı şükür bu olmazsa iki embriyo hakkimiz olucak üçncü denemede dedi benm 6 embriyomun 6 sıda 4a kalitesindeymiş beşinci gün embriyosu hepsi busefer pozitifi yakalayacagımı düşünüyorum dedi doktorum senide tebrik ederim umarim saglıklı ilerler degerlerin bizleredw dua et💓💓💓
Aminn inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Allah’ın izniyle🩵🙏🏻

Maşallh güzel gerçekten 🌸 benden de 27 yumurta toplandı 10 tanesi 5. Güne iyi kalitede ilerledi dondurdular bu aşamaya kdar sorunsuz gitti herşey. 2 sini şimdi transfer ettiler 8 tane kaldı

Beslenmede bir kısıt getirmiyorlar canım klasik paketli işlenmiş yiyecekleri bitki çayları tüketmeyin vs. Ama benim kendim için dikkat ettiklerim her gün bir kase çiğ kuruyemiş( badem kaju ceviz fındık kabak çekirdeği gibi) ve ev yapımı yoğurt, avokado, köy yumurtası, meyve kesin yiyorum, transfer öncesi sadece nar suyu içtim tekliden transfer gününe kadar kooperatif marketlerde cam şişede doğal nar suyu satılıyor çok etkisini gördüm ama transferden sonra asla içmedim, meyve suyu hiç içmiyorum evde kendim sıkıyorum 1 bardak içiyorum sadece fazla şeker yüklemesi olmasın diye , Tatlı yemiyorum sadece ev yapımı sütlaç muhallebi, süt içiyorum arada bi o da çay günde sadece açık sabah 1 bardak içtiğim için kahve hiç içmiyorum kafeinli diye çikolata da bu yüzden yemiyorum yine kafein var içinde, 3 LT kesin su içiyorum, salata yemeklerimde muhakkak tüketiyorum onun haricinde bugün kesin et Balık tavuk tüketeyim demiyorum o an canım ne yemek istiyorsa ev yemeği onları yiyorum 🙏🏻
Teşekkür ederim canım. Bende kendimce dikkat etmeye çalışıyorum. Paketli gıda hamurisi uzun süredir dikkat ediyordum. Biraz badem kaju fln yemeye çalışıyorum. Meyve ve yeşillige de biraz dikkat etmeye çalışayım. Çok teşekkür ederim 🙏

Dondurulmuş embriyo transferi oldu benim o yüzden bir birleşme durumu gerçekleşmesine gerek yoktu regli bitince yaklaşık 10 güne transfer olmuştum
benim de dondurulmuş transfer olacak canım da henüz transfer tarihi belli olmadı. doktor da bir şey demedi, ben de sormayı unuttum. fakülte olduğu için birebir görüştüğüm kimse de yok telefonda. ama biz şu anda perhiz yapmıyoruz yani normal takılıyoruz =D o zaman perhize başlasak mı dersiniz? siz ne yaptınız transfer bekleyen kızlar?

benim de dondurulmuş transfer olacak canım da henüz transfer tarihi belli olmadı. doktor da bir şey demedi, ben de sormayı unuttum. fakülte olduğu için birebir görüştüğüm kimse de yok telefonda. ama biz şu anda perhiz yapmıyoruz yani normal takılıyoruz =D o zaman perhize başlasak mı dersiniz? siz ne yaptınız transfer bekleyen kızlar?
2-3 gün öncesi uzaklasmak iyi olur diye düşündük biz dr yasak koymamıştı enfeksiyon mantar olmaması için dikkat ettik

Kızlarr kızlarrrr naıslsınızzzz. Ben estrofeni 3 4 gündür hiç düzenli kullanamıyorum ya içmeyi unutuyorum yada saati çoook gecikiyor. Gün de 3 kez 8 saatte bir verdi ya acaba bir şey olur mu kiii? Dr. da soramıyorum aşırı kızar :KK17: Perşembe günü kontrol var eğer istediğiö gibiyse transfer için gün vericem diyorduuuu. Sizde son durumlar ne

Kızlarr kızlarrrr naıslsınızzzz. Ben estrofeni 3 4 gündür hiç düzenli kullanamıyorum ya içmeyi unutuyorum yada saati çoook gecikiyor. Gün de 3 kez 8 saatte bir verdi ya acaba bir şey olur mu kiii? Dr. da soramıyorum aşırı kızar :KK17: Perşembe günü kontrol var eğer istediğiö gibiyse transfer için gün vericem diyorduuuu. Sizde son durumlar ne
Canım estrofem rahim kalınlığın için yani yanlış eksik hatalı kullanımda sürecin değişkenlik gösterebilir uzayabilir ya da o ay transfer olmayabilirsin benim başıma gelmişti umarım her şey yolunda ilerler ama kullanımına özen göstermeye çalış çünkü yan etkide yapabilir inşallah her şey yolunda ilerler 🙏🏻🙏🏻🌸

Keşke düzenli kullansaydın 😢 bende kontrole gidiyorum 5 gündür günde 3 defa içiyorum ama ben 2 tane öğlen sonra 1 tanesini de 8 saat sonra içiyorum ne durumda bakalım

Canım estrofem rahim kalınlığın için yani yanlış eksik hatalı kullanımda sürecin değişkenlik gösterebilir uzayabilir ya da o ay transfer olmayabilirsin benim başıma gelmişti umarım her şey yolunda ilerler ama kullanımına özen göstermeye çalış çünkü yan etkide yapabilir inşallah her şey yolunda ilerler 🙏🏻🙏🏻🌸
yaa 3 4 gündür hep saatleri gecikti unuttuğumdan ötürü. Alarm kurduğum halde. Keske daha dikkat etseymişim :KK61:

Keşke düzenli kullansaydın 😢 bende kontrole gidiyorum 5 gündür günde 3 defa içiyorum ama ben 2 tane öğlen sonra 1 tanesini de 8 saat sonra içiyorum ne durumda bakalım
Pazardan beri düzeni bozuldu bugün sabah içmeyi unuttum öğlen içtim yani dikkat etmem gerekiyordu hiç ciddiye almadım bu işi... Okuyorum insanlar paketli gıdaları bırakmış her şeye özen gösteriyor ben hiiiçç dikkat etmedim bakalım perşembe günü ne diyecek dr

Back