• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

ben aşırı saldım herkes takmayacaksın düşünmeyeceksin deyince sanırım hayatımdan çıkarttım tamamen :olamaz:
Bende takmadım , düşünmedim ama ilaçlarım dikkatlı kullanıyorum. 5 aylar eşimden uzak . Ve çok uzak , kimse bilmez , kimse ile konuşamıyorum, herkes soruyor niye uzaksın diye , ama yine de hayatımı kontrol ettim , hayatımı devam etmeyi çalışıyorum.

ayy kızlar bugün öğlenden beri aşırı belim ağrıyo çok çok az kahverengi lekelenmem de oldu korktum ben dee valla beklenilen adetimle test günüm aynı gün 14 temmuz cuma😞

Kızlar desteğinize ihtiyacım var. Kendimi boşlukta hissediyorum tutmadı kesin diyorum sürekli kendimce uzanıyorum lavaboya giderken evin içinde dolanıp geri yzaniyorum. Belirti olmayınca muhtemelen böyle oldum ben. İki tane 5aa embriyo transfer oldum

ayy kızlar bugün öğlenden beri aşırı belim ağrıyo çok çok az kahverengi lekelenmem de oldu korktum ben dee valla beklenilen adetimle test günüm aynı gün 14 temmuz cuma😞
Canım belki yerleşme kanaması olmuştur kurumuş kahverengi leke olarak gelmiş olabilir kahverengi geldiyse aktif bir kaban olmadığı anlamına gelir transfer olduğunuz doktora durumu muhakkak bildirin bilgileri olsun yeterli zaten bu sürede yatın dinlenin ayaklarınızın altına yastık koyun stres olmayın bel ağrılarının ara ara olması normal bir durum🙏🏻🩷

Kızlar desteğinize ihtiyacım var. Kendimi boşlukta hissediyorum tutmadı kesin diyorum sürekli kendimce uzanıyorum lavaboya giderken evin içinde dolanıp geri yzaniyorum. Belirti olmayınca muhtemelen böyle oldum ben. İki tane 5aa embriyo transfer oldum
Zaten bu süreçte hepimiz en ufak şeyden belirtiler arıyoruz belirti hissetmediğimiz de tedirgin oluyoruz bu da çok normal bir durum ara da ufak hareketler etmeniz gayet iyi şuan kendinizi sadece boşa strese sokuyorsunuz sakin olun bebeklerinize inanın güvenin onların orada olduğunu düşünün ona göre davranın duygularınızı pozitif tutun her şey yolundadır 🌸🙏🏻

Zaten bu süreçte hepimiz en ufak şeyden belirtiler arıyoruz belirti hissetmediğimiz de tedirgin oluyoruz bu da çok normal bir durum ara da ufak hareketler etmeniz gayet iyi şuan kendinizi sadece boşa strese sokuyorsunuz sakin olun bebeklerinize inanın güvenin onların orada olduğunu düşünün ona göre davranın duygularınızı pozitif tutun her şey yolundadır 🌸🙏🏻
Evet ya. Gerçekten öyle . Kontrol bile kendimizi edince, olmuyor. Bulmayı çalışıyoruz

Aşkım benim neden böyle streslandiriyosun kendini karnındakini illaki belli mi etsin yavrucuk rahat ol olacak🥰

12ci günü yapmayı karar verdin yani. İdrar yapmayı hiç istemiyorum. Sanki daha stresse sokacak. Az kaldı sabaha kadar artık.
İdrar acaba ne gösterdi? Eğer tabiki paylaşmak istiyorsun☺️☺️
Tabiki paylaşırım ama benim çok pozitifim olduğu için öncesinde açıkcası sevinemedim bile . Erken gebelik net şekilde 7. Gün pozitif normal kaset test silik pozitif bugün idrar daha koyu çizgi bakacağız inşallah sağlıklı bir gebeliktir🙏🏻🐣🐣

Rahim kalınlaşmasına iyi geliyor canım benim adetin 5. Günü rahim kalınlığım 3 mm di çok düşük dedi doktor transfer olmayabilir dedi adetin 1. Gününden 10. Gününe kadar içtim 8.1 mm olmuştu doktor çok şaşırdı estrofem en fazla 3 mm e getirmişti bar suyuyla destekledim her gün 30 dk yürüyüş yaptım şükür 8.1 mm oldu 9 mm de transferim yapıldı çok şükür 🙏🏻
Canım benim nevaleler hazır 😀😀
Nar suyunu günde ne kadar içiyorsun bir su bardağı iyi mi 🥰🥰

Eklentiler

• b03adc2a-5fb2-4b1f-a072-b38f84f5feea.jpg
    b03adc2a-5fb2-4b1f-a072-b38f84f5feea.jpg
    168,3 KB · Görüntüleme: 33
Back