• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Beslenmede bir kısıt getirmiyorlar canım klasik paketli işlenmiş yiyecekleri bitki çayları tüketmeyin vs. Ama benim kendim için dikkat ettiklerim her gün bir kase çiğ kuruyemiş( badem kaju ceviz fındık kabak çekirdeği gibi) ve ev yapımı yoğurt, avokado, köy yumurtası, meyve kesin yiyorum, transfer öncesi sadece nar suyu içtim tekliden transfer gününe kadar kooperatif marketlerde cam şişede doğal nar suyu satılıyor çok etkisini gördüm ama transferden sonra asla içmedim, meyve suyu hiç içmiyorum evde kendim sıkıyorum 1 bardak içiyorum sadece fazla şeker yüklemesi olmasın diye , Tatlı yemiyorum sadece ev yapımı sütlaç muhallebi, süt içiyorum arada bi o da çay günde sadece açık sabah 1 bardak içtiğim için kahve hiç içmiyorum kafeinli diye çikolata da bu yüzden yemiyorum yine kafein var içinde, 3 LT kesin su içiyorum, salata yemeklerimde muhakkak tüketiyorum onun haricinde bugün kesin et Balık tavuk tüketeyim demiyorum o an canım ne yemek istiyorsa ev yemeği onları yiyorum 🙏🏻
Şifa olsun inşAllah , tarım kooperatif marketindeki nar suyunu bende alayım bari transfere kadar içeyim ne faydası varmış acaba nar suyunun

Evet, sabah gidiyorum. Mutlaka haber veririm. Heyecanım var. Bekliyorum artık bugün bitsin. Eşime söyledim perşembe gidiyorum. Sürpriz olsun diye. Eşim yurtdışında. Tek başıma her şey yapıyorum maalesef, baya zor tek yapmak. Ama hepimiz güzel haberler alalım inşallah 🤲🌸
Tek başına zor Allah yardımcınız olsun 🙏🏻

Şifa olsun inşAllah , tarım kooperatif marketindeki nar suyunu bende alayım bari transfere kadar içeyim ne faydası varmış acaba nar suyunun
Rahim kalınlaşmasına iyi geliyor canım benim adetin 5. Günü rahim kalınlığım 3 mm di çok düşük dedi doktor transfer olmayabilir dedi adetin 1. Gününden 10. Gününe kadar içtim 8.1 mm olmuştu doktor çok şaşırdı estrofem en fazla 3 mm e getirmişti bar suyuyla destekledim her gün 30 dk yürüyüş yaptım şükür 8.1 mm oldu 9 mm de transferim yapıldı çok şükür 🙏🏻

Rahim kalınlaşmasına iyi geliyor canım benim adetin 5. Günü rahim kalınlığım 3 mm di çok düşük dedi doktor transfer olmayabilir dedi adetin 1. Gününden 10. Gününe kadar içtim 8.1 mm olmuştu doktor çok şaşırdı estrofem en fazla 3 mm e getirmişti bar suyuyla destekledim her gün 30 dk yürüyüş yaptım şükür 8.1 mm oldu 9 mm de transferim yapıldı çok şükür 🙏🏻
Hemen bugün alayım Nar suyu ben 😊😊 Allah Razı olsun
Benim de bugün kontrolüm var estrofem başladım reglim başlayınca ama adetim çok az geldi hemen kesildi resmen doktor da normal dedi ama anlamadım nar suyu kafama çok yattı

Canım endişelenme kaset test zaten krem gebelik değil çift embriyo bile olsa belki tek tuttu idrara daha beta hcg geçmemiş olabilir herkesin hormon salınımı farklı belki ikisi de tuttu ama hormonlardan daha idrara yansımamalı olabilir, sabah ilk idrarla testleri yapman lazım o yüzden endişelenme kan gününü bekle kendini üzüp strese sokma 🙏🏻
İnşallah öyledir transfer sürecine kadar zaten çok zorluk çektim. Tutmazsa kıbrısda yaptırdım bu ay tayin sebebiyle dönüyoruz.8 tane donmuş embriyom var tekrar gelip gitmek zorunda kalıcam

Benim bugün adetin 15. Günü 8.7mm rahim kalinligim, ilk gün 7mm di. Normal mi kizlar sizlerde nasıldi?4 5 gün kaldı transfere

Benim bugün adetin 15. Günü 8.7mm rahim kalinligim, ilk gün 7mm di. Normal mi kizlar sizlerde nasıldi?4 5 gün kaldı transfere
8.7 mm iyi bir değer canım transfer için min 7 mm ve üzeri yeterli benim ilki 11-12 mm aralığında yapıldı tuttu pozitifti şimdi ki de 9 mm yine tuttu çok şükür endişelenme gayet iyi

Zor. Ve sadece bir arkadaşım biliyor, ona da zorunda kaldım söylemeyi, yoksa kimse bilmez. Akraba falan da bilmez. Öyle bir karar verdik. Bi anda iyi, çünkü kimse hiç bir şey sormuyor , merak etmiyor. Daha rahatım o konuda
Evet bende 2. De ailem hariç kimseye demedim en rahatı

Hemen bugün alayım Nar suyu ben 😊😊 Allah Razı olsun
Benim de bugün kontrolüm var estrofem başladım reglim başlayınca ama adetim çok az geldi hemen kesildi resmen doktor da normal dedi ama anlamadım nar suyu kafama çok yattı
Nar suyu yanında imkanın ve zamanın oluyorsa 15 dk bile yavaşça yürüsen çok iyi gelir canım sağlıkla ol inşallah transferini

Back