• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Canim çift transfer öncesi genetiğe bakıldımı yada rahme çizik atıldıldımı senin
Rahime çizik atılmadı, embriyoyalarımın hiçbirine genetik yapılmasını doktorum öyle bir öneriyle gelmedi, sadece embriyo yani opu öncesi doktorum genetiğimize bakılmasını istedi hem eşimin hem benim genetikleriniz temiz çoktı bir de eşim sağlık ocağında SMA testi verdi doktor onu istemişti

Aaa bende diyorum bendeki bu göğüs ağrısı neyden kaynaklı. Dokunamiyorum üç dört gündür çok acıyor. Progedtan hiç aklıma gelmemişti. İnan bana hiç belirti aramıyorum sadece olması gerekli mi acaba diye merak ettim canım 💜 şuan annemdeyim zaman hızlı ilerlicek burda bunu biliyorum 💜
Lekelenme bende hiçbir zaman olmadı yerleşme kanamam da olmadı şükür, doğal yolla 16. Haftalığa kadar süren gebeliğimde de olmadı, ilk tüp bebek pozitif gördüğümde de olmadı bu 2. Denemem bunda da olmadı o da bence benim fikrim kullandığımız ilaçlarla kaynaklı ben çok fazla ilaç kullanıyorum ve Protestan her gün fitil alıyorum Protestan içerikli ilaçlardan kaynaklı kanama olmadığını düşünüyorum benim vücudum için o nedenle endişelenme lekelenme olmadı kesin negatif diye düşünme çünkü bende her okuduğum da herkes lekelenme yaşamış kanama yaşamış bende mi sorun var diyordum

İdrara fazla sıkışık değilmisim canım ben. O yüzden sondayla karnımın içine sıvı enjekte ettiler. Birde birinci günüm ama ara ara yürü dediler bana bende yürüyorum umarım yanlış yapmiyorumdur
aa anladım ilk kez duyuyorum bunu. bence ev içinde yürümekten sıkıntı olmaz çünkü rahme de kan gitmesi lazım sonuçta. bir de yatarken ayak altına yastık koyun diyorlar gün içinde =)

Arkadaşlar iyi akşamlar beslenmede özellikle dikkat ettiğiniz şeyler var mı bu süreç icin ?
Beslenmede bir kısıt getirmiyorlar canım klasik paketli işlenmiş yiyecekleri bitki çayları tüketmeyin vs. Ama benim kendim için dikkat ettiklerim her gün bir kase çiğ kuruyemiş( badem kaju ceviz fındık kabak çekirdeği gibi) ve ev yapımı yoğurt, avokado, köy yumurtası, meyve kesin yiyorum, transfer öncesi sadece nar suyu içtim tekliden transfer gününe kadar kooperatif marketlerde cam şişede doğal nar suyu satılıyor çok etkisini gördüm ama transferden sonra asla içmedim, meyve suyu hiç içmiyorum evde kendim sıkıyorum 1 bardak içiyorum sadece fazla şeker yüklemesi olmasın diye , Tatlı yemiyorum sadece ev yapımı sütlaç muhallebi, süt içiyorum arada bi o da çay günde sadece açık sabah 1 bardak içtiğim için kahve hiç içmiyorum kafeinli diye çikolata da bu yüzden yemiyorum yine kafein var içinde, 3 LT kesin su içiyorum, salata yemeklerimde muhakkak tüketiyorum onun haricinde bugün kesin et Balık tavuk tüketeyim demiyorum o an canım ne yemek istiyorsa ev yemeği onları yiyorum 🙏🏻

Kızlar dünden beri formları okuyorum moralim çok bozuk. Bugün tranferin 8. Günü 4 temmuzda çift embriyo koyuldu dün erken gebelik negatif bugün kaset test negatif sonradan pozitife dönermi tutmus olsa azcık da olsa silik çıkmazmıydo. İlk tüp denememde 8.gün silik çıkmıştı kanda 55 çıkmıştı bu iki tane diye çıkar kesin dedim ama yok ümidimi kaybettim resmen 🥺 ara ara bel ağrımdan baska hiç bir belirtide yok. Diğerinde 2 günden itibaren içimde kıpır kıpır hissediyodum kasığım seyriyo bişey atıyo batıyo gibiydi bundan hiç bişy yok. Sonradan pozitife döner mi sizce dönenler oldumu ne olur bana da ümit verin

IMG_8179.jpeg

Eklentiler

• IMG_8170.jpeg
    IMG_8170.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 48
Lekelenme bende hiçbir zaman olmadı yerleşme kanamam da olmadı şükür, doğal yolla 16. Haftalığa kadar süren gebeliğimde de olmadı, ilk tüp bebek pozitif gördüğümde de olmadı bu 2. Denemem bunda da olmadı o da bence benim fikrim kullandığımız ilaçlarla kaynaklı ben çok fazla ilaç kullanıyorum ve Protestan her gün fitil alıyorum Protestan içerikli ilaçlardan kaynaklı kanama olmadığını düşünüyorum benim vücudum için o nedenle endişelenme lekelenme olmadı kesin negatif diye düşünme çünkü bende her okuduğum da herkes lekelenme yaşamış kanama yaşamış bende mi sorun var diyordum
At bende çok alıyorum. 4 hab, vajinal progestan, iğne progestan. O yüzden vücüdüma güvenmem şimdi. Yarın test artık yapıyorum ve bakacağım artık. Heyecan kontrol etmeyi çalışıyorum

Beslenmede bir kısıt getirmiyorlar canım klasik paketli işlenmiş yiyecekleri bitki çayları tüketmeyin vs. Ama benim kendim için dikkat ettiklerim her gün bir kase çiğ kuruyemiş( badem kaju ceviz fındık kabak çekirdeği gibi) ve ev yapımı yoğurt, avokado, köy yumurtası, meyve kesin yiyorum, transfer öncesi sadece nar suyu içtim tekliden transfer gününe kadar kooperatif marketlerde cam şişede doğal nar suyu satılıyor çok etkisini gördüm ama transferden sonra asla içmedim, meyve suyu hiç içmiyorum evde kendim sıkıyorum 1 bardak içiyorum sadece fazla şeker yüklemesi olmasın diye , Tatlı yemiyorum sadece ev yapımı sütlaç muhallebi, süt içiyorum arada bi o da çay günde sadece açık sabah 1 bardak içtiğim için kahve hiç içmiyorum kafeinli diye çikolata da bu yüzden yemiyorum yine kafein var içinde, 3 LT kesin su içiyorum, salata yemeklerimde muhakkak tüketiyorum onun haricinde bugün kesin et Balık tavuk tüketeyim demiyorum o an canım ne yemek istiyorsa ev yemeği onları yiyorum 🙏🏻
Bana doktor maydonoz çiğ ve ada çayı kesinlikle olmaz. Düşük yapıyor direk. Tabiki bitki genelde öyle, ama bunlar aşırı risklidir. En önemlisi su, meyve, sebze, kuruyemiş ve süt ürünler. Her şey başka daha az.

Canım endişelenme kaset test zaten krem gebelik değil çift embriyo bile olsa belki tek tuttu idrara daha beta hcg geçmemiş olabilir herkesin hormon salınımı farklı belki ikisi de tuttu ama hormonlardan daha idrara yansımamalı olabilir, sabah ilk idrarla testleri yapman lazım o yüzden endişelenme kan gününü bekle kendini üzüp strese sokma 🙏🏻

Yok hiçbir ağrı hiçbir lekelenme olmak zorundaa değil 👍🏻 bende bi ağrım sızım belirti sayılabilecek bir şeyim olmayınca burda başkalarının yazdıklarını çok okudum 🙈 Onların yazdıkları içimi rahatlatmıştı biraz☺️ Pozitifi gördükten sonra da allah allah bir şeyler olması gerekmez mi diye de kendime baktım ama olması gerekmezmiş işte meğer 😬 İnallah çoook güzel haberlerini alacağız 🥰
Ay inşallah canım hep beraber bu topigi mutlu haberlerle dolduralım 💜💜💜💜

Bende bir sürü ilaç kullanıyorum progedtan fitil iğne vs. Rabbim çok büyük 😍

Yarın test günün mü bizle de paylaş mutlaka ❤️
Evet, sabah gidiyorum. Mutlaka haber veririm. Heyecanım var. Bekliyorum artık bugün bitsin. Eşime söyledim perşembe gidiyorum. Sürpriz olsun diye. Eşim yurtdışında. Tek başıma her şey yapıyorum maalesef, baya zor tek yapmak. Ama hepimiz güzel haberler alalım inşallah 🤲🌸

Back