2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Şifa olsun inşAllah , tarım kooperatif marketindeki nar suyunu bende alayım bari transfere kadar içeyim ne faydası varmış acaba nar suyunun

Tek başına zor Allah yardımcınız olsun

Şifa olsun inşAllah , tarım kooperatif marketindeki nar suyunu bende alayım bari transfere kadar içeyim ne faydası varmış acaba nar suyunun
Rahim kalınlaşmasına iyi geliyor canım benim adetin 5. Günü rahim kalınlığım 3 mm di çok düşük dedi doktor transfer olmayabilir dedi adetin 1. Gününden 10. Gününe kadar içtim 8.1 mm olmuştu doktor çok şaşırdı estrofem en fazla 3 mm e getirmişti bar suyuyla destekledim her gün 30 dk yürüyüş yaptım şükür 8.1 mm oldu 9 mm de transferim yapıldı çok şükür

Hemen bugün alayım Nar suyu ben Allah Razı olsun
Benim de bugün kontrolüm var estrofem başladım reglim başlayınca ama adetim çok az geldi hemen kesildi resmen doktor da normal dedi ama anlamadım nar suyu kafama çok yattı

İnşallah öyledir transfer sürecine kadar zaten çok zorluk çektim. Tutmazsa kıbrısda yaptırdım bu ay tayin sebebiyle dönüyoruz.8 tane donmuş embriyom var tekrar gelip gitmek zorunda kalıcam

Benim bugün adetin 15. Günü 8.7mm rahim kalinligim, ilk gün 7mm di. Normal mi kizlar sizlerde nasıldi?4 5 gün kaldı transfere

Benim bugün adetin 15. Günü 8.7mm rahim kalinligim, ilk gün 7mm di. Normal mi kizlar sizlerde nasıldi?4 5 gün kaldı transfere
8.7 mm iyi bir değer canım transfer için min 7 mm ve üzeri yeterli benim ilki 11-12 mm aralığında yapıldı tuttu pozitifti şimdi ki de 9 mm yine tuttu çok şükür endişelenme gayet iyi

Evet bende 2. De ailem hariç kimseye demedim en rahatı

Nar suyu yanında imkanın ve zamanın oluyorsa 15 dk bile yavaşça yürüsen çok iyi gelir canım sağlıkla ol inşallah transferini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…