• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Benim g
Transfer olanlar göğüs ağrılarınız hassasiyet ya da dokununca acı var mı? Bende hiçbir göğüs belirtisi yok. İlk transferimde 13. Günde göğüslerim dokununca hafif acıyordu aman aman bi acı değildi şimdi daha 8. Gündeyim belki erkendir ya da benim vücudum mu böyle tepki veriyor? İlk kez doğal gebe kaldığımda da gebelik testinden 2 hafta sonra ağrımaya başlamıştı. Acaba kafaya mı takıyorum daha zamanı mı var. Pozitif şuanda gebeliğim 🙏🏻 topikleri yorumları okudum neredeyse geneli transferin4. Gününden itibaren göğüs acısı yaşamış yani beta hangi ara kana geçti hissettiler anlayamadım sorun bende diye düşündüm ama takıntılık yaptım galiba düşününce saçma geldi 😀
öğüslerim acıyo ve hassas dünden beri ama çok değil . Şunu belirtmek istiyorum bence bu kadar erken belirti olmaz yani adett öncesi şeyleri yaşıyoruz

Benim g

öğüslerim acıyo ve hassas dünden beri ama çok değil . Şunu belirtmek istiyorum bence bu kadar erken belirti olmaz yani adett öncesi şeyleri yaşıyoruz
Bencede canım zaten benim adet öncesi de adetlitkende göğüslerim hassas değil şişmez ve acımaz sanırım yapısal bir durum

benim de adet olacakmışım gibi hafif ağrılarım var onu da belirtiden saymıyorum arada bi ateşleniyor gibiyim geçiyo bide gece ayak tabamı yanması var hiç birini belirti olarak görmüyorum🤣🤣🤣 test günüm cuma günü beklicem sabırla erken yapmıcam testi

Dün biraz hata üzüldüm. Niye yok diye. Çünkü vücüdüm tepki veriyor genelde. Herhangi bir şeyi. Ama psikolojik olabilir . Ama biraz kasik vardı dün ve bugün!

benim de adet olacakmışım gibi hafif ağrılarım var onu da belirtiden saymıyorum arada bi ateşleniyor gibiyim geçiyo bide gece ayak tabamı yanması var hiç birini belirti olarak görmüyorum🤣🤣🤣 test günüm cuma günü beklicem sabırla erken yapmıcam testi

İlk olduğu için çok korkuyorum içimi rahatlattiniz
Kızlar bence en belirgini ara sora kaşık batması bel ağrısı ayak tabanı yanması 😄

Smear testi yaptırdın mı canım daha önce aynen onun gibi bir apart takılıyor daha sonra doktor rahim içine katater yerleştiriyorlar ki embriyo transferi için korkma canım evet benim bir tık acıdı ama o an ki heyecanımla hemen acısı geçti zaten anlık bir acı yani korkma sonunu hayal et 🙏🏻
Yaptırdım canım biraz fazla zorlanmistim onda ama inşallah bundaki amaç için dayanacağım inşallah 🙏

Arkadaşlar iyi akşamlar beslenmede özellikle dikkat ettiğiniz şeyler var mı bu süreç icin ?

Ben şöyle düşündüm ilk transferim tek embriyo transferiydi 8. Gün erken idrar testinde öğrendim bu da çift transfer 6. Günde neden belli olmasın diye düşünüyorum bilmiyorum ama
Canim çift transfer öncesi genetiğe bakıldımı yada rahme çizik atıldıldımı senin

Kızlar benim hiç ağrım yok normal mi normal bir gün gibi şuan
Çoook normal canım içini ferah tut transferden bugüne kadar ne bir ağrım ne bir lekelenmem ne bir kanamam olmadı 5+2yim keseyi ve az da olsa kalp atışını duyduk 🙏🏻 Göğüslerimde progestondan şişti ve hassaslaştı şuanda hassaslık ve şişlik değilde dolgunluk var damarlarım yeşillendi genişledi. Belirti aramak seni sadece strese sokar 😔 İlk transferimde neredeyse her türlü ağrım oldu ama negatif oldu sonucu ikinci transferimde sıfır ağrı pozitif çok şükür 🙏🏻 Mutlu olacağın kafanı meşgul edecek şeyler yap kendini yormadan günlük hayatına dön insallah güzel sonuçlar alırsın 🥰

Çoook normal canım içini ferah tut transferden bugüne kadar ne bir ağrım ne bir lekelenmem ne bir kanamam olmadı 5+2yim keseyi ve az da olsa kalp atışını duyduk 🙏🏻 Göğüslerimde progestondan şişti ve hassaslaştı şuanda hassaslık ve şişlik değilde dolgunluk var damarlarım yeşillendi genişledi. Belirti aramak seni sadece strese sokar 😔 İlk transferimde neredeyse her türlü ağrım oldu ama negatif oldu sonucu ikinci transferimde sıfır ağrı pozitif çok şükür 🙏🏻 Mutlu olacağın kafanı meşgul edecek şeyler yap kendini yormadan günlük hayatına dön insallah güzel sonuçlar alırsın 🥰
Aaa bende diyorum bendeki bu göğüs ağrısı neyden kaynaklı. Dokunamiyorum üç dört gündür çok acıyor. Progedtan hiç aklıma gelmemişti. İnan bana hiç belirti aramıyorum sadece olması gerekli mi acaba diye merak ettim canım 💜 şuan annemdeyim zaman hızlı ilerlicek burda bunu biliyorum 💜

Aaa bende diyorum bendeki bu göğüs ağrısı neyden kaynaklı. Dokunamiyorum üç dört gündür çok acıyor. Progedtan hiç aklıma gelmemişti. İnan bana hiç belirti aramıyorum sadece olması gerekli mi acaba diye merak ettim canım 💜 şuan annemdeyim zaman hızlı ilerlicek burda bunu biliyorum 💜
Yok hiçbir ağrı hiçbir lekelenme olmak zorundaa değil 👍🏻 bende bi ağrım sızım belirti sayılabilecek bir şeyim olmayınca burda başkalarının yazdıklarını çok okudum 🙈 Onların yazdıkları içimi rahatlatmıştı biraz☺️ Pozitifi gördükten sonra da allah allah bir şeyler olması gerekmez mi diye de kendime baktım ama olması gerekmezmiş işte meğer 😬 İnallah çoook güzel haberlerini alacağız 🥰

Back