• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Şubat ayında olmuştum ben, bizde de sperm kaynaklı sorunumuz ilkinde tutmadı 5AA 4BB iki embriyo transfer edilmişti, sonra ben hiç sra vermeden ikinci transferi yaptırdım aynı ilkiyle aynı embriyolar transfer edildi teki tuttu bugün kese ve az da olsa kalp atışını duydum çok şükür 🙏🏻
Çok şükür inşallah kucağınıza da alırsınız sağlıkla

canım senin baya şansın yüksekmiş erkenden pozitifi de görürsün inşallah 🩷Allahım yüzümüzü güldürsün🥰
Amin Amin !!💖 İnşallah.
Başka doktor bana doğal, bir tane yaptırmak isterdi. Ama başka doktorla konuşup , gençsin , sağlık konusu hiç bir sorun yok, düşük yoktu, rahımın mükemmel 3 tane koyabiliriz dedi. Karar sende

ben de hemşireyim kızlar , kars görev yerimiz ailem istanbulda diye istanbulda tedavi olalım dedik geçen hafta izin günlerimden kullandım da bugün 10 gün rapor aldım ben dee 🥰pozitif sonuçları alırım da inşallah raporların devamı gelirrrr 💃🏻
Hayırlı güzel pozitif Sonuçlara inşallah meslektaşım ben de hemşireyim Bingöl’deyiz😍
Sıkıntınız neydi sizin.? çok iyi yapmışın ben de o şekilde rapor sevk idare edeceğim

Doğruyu söylemek gerekirse acı hissettim. İdrara sikisamadigim için sonda takıldı. Ara sıra 15 dakika kadar yurumemi söylediler bana kalkıp ara sıra yürüyorum bende. Lavaboya bir buçuk saat sonra çıktım
geçmiş olsun canım inşallah pozitif sonuç alırsın. sonda neden takıldı? ilk kez duyuyorum =/

Amin Amin !!💖 İnşallah.
Başka doktor bana doğal, bir tane yaptırmak isterdi. Ama başka doktorla konuşup , gençsin , sağlık konusu hiç bir sorun yok, düşük yoktu, rahımın mükemmel 3 tane koyabiliriz dedi. Karar sende
Abo üçüz olursa nolcak 🤭🤭üçü aynı anda ağlar acıkır Allah kolaylık versin şimdiden😂😂

geçmiş olsun canım inşallah pozitif sonuç alırsın. sonda neden takıldı? ilk kez duyuyorum =/
İdrara fazla sıkışık değilmisim canım ben. O yüzden sondayla karnımın içine sıvı enjekte ettiler. Birde birinci günüm ama ara ara yürü dediler bana bende yürüyorum umarım yanlış yapmiyorumdur

Transfer olanlar göğüs ağrılarınız hassasiyet ya da dokununca acı var mı? Bende hiçbir göğüs belirtisi yok. İlk transferimde 13. Günde göğüslerim dokununca hafif acıyordu aman aman bi acı değildi şimdi daha 8. Gündeyim belki erkendir ya da benim vücudum mu böyle tepki veriyor? İlk kez doğal gebe kaldığımda da gebelik testinden 2 hafta sonra ağrımaya başlamıştı. Acaba kafaya mı takıyorum daha zamanı mı var. Pozitif şuanda gebeliğim 🙏🏻 topikleri yorumları okudum neredeyse geneli transferin4. Gününden itibaren göğüs acısı yaşamış yani beta hangi ara kana geçti hissettiler anlayamadım sorun bende diye düşündüm ama takıntılık yaptım galiba düşününce saçma geldi 😀

Back