Yok canım kullanmıyorum Salı günü kontrolüm varcanım kan sulandırıcı kullan mıyor musun? coraspirin içmeye başlamıştım ben estrofemle o yüzden normal adet kanamam gibi olmuştu
benim tedavimde coraspirinle estrofem beraber başlandı canım sonra climara forte bant var göbeğe yapıştırılan o da eklenmişti transfere 7 gün kala 11 di rahim kalınlığım transferden önceki 5 gün de prednol tablet kullandım her doktorun tedavi planlaması farklı oluyor tabiYok canım kullanmıyorum Salı günü kontrolüm var
Doktoruma şimdi yazdım
Estrofemden kaynaklı kesilebilir yazmış içim rahatladı
Bi tek günde 3 defa estrofem alıyorum
parol ya da minoset kullanabilirsin canım, minoset plus gibi yüksek etkili olanları kullanma demiştiler banaKızlar iki gündür migren ağrısından kıvranıyorum ilaçta almadığım için sadece buz koyuyorum birde üzerine reflü agrısı yaşıyorum su içsem canım yanıyor
Doktorum parol içebilirsin dedi ama çok etkisi olmuyor diye içmedim buz koyuyorum devamlı reflü içinde karbonatlı su içebilirsin dedi o kadarparol ya da minoset kullanabilirsin canım, minoset plus gibi yüksek etkili olanları kullanma demiştiler bana
anladım canım Allahım sürecini kolaylaştırsın şifalar versinDoktorum part
Doktorum parol içebilirsin dedi ama çok etkisi olmuyor diye içmedim buz koyuyorum devamlı reflü içinde karbonatlı su içebilirsin dedi o kadar
18'ine test günü verdiler canım. Daha önce yapma dediler ama kendimi tutamıyorum şimdiden8. Gün idrarda belli olmaya başlar canım test gün ü ne zaman :)
Bana da corasprin verdi doktorcanım kan sulandırıcı kullan mıyor musun? coraspirin içmeye başlamıştım ben estrofemle o yüzden normal adet kanamam gibi olmuştu
Benimde 19’u18'ine test günü verdiler canım. Daha önce yapma dediler ama kendimi tutamıyorum şimdiden
Ayy dinlerken bile heyecanlanıyorum canım inşallah mutluluk olsun hepimizin sürecinin Sonu. İşlemden de biraz korkuyorum açıkçası ama aparat bu plastik açmak için kullanılan apartman miSaol canım inşallahtransfer için çok çok sıkışık olmanıza gerek yok ben odaya girmeden önce su içmeye başlamıştım hata yaptım . Odada zaten su var ve hazırlık süresi olarak 1 saat bekledim önden embriyolog geliyor bilgilendiriyor sonra hemşeri geliyor ilaçları tekrardan anlatıyor . Neyse ben inanılmaz sıkışmıştım artık kramp giriyordu dayanamadım mecbur yaptım . Sonra gene su içtim normal sıkışıklığa geldim operasyona geçtiğimizde saten hemşire sıkışıklığınıza bakıyor ultrason ile bana iyi dedi neyse sonra çatalda doktor geliyor 3 kere falan kendi adımı eşimin adını teyit ediyorlar . Çok az canım yandı bir aparat takılıyor ondan sonra embriyo yerleştiriyor ve tüm süreci izledim ekrandan oradan ilk rahme düşüşünü gördüm odaya sedye ile götürüyorlar direk 30 dk yatmamı söylediler hasta bakıcı hemen sürgü getirdi ve çişimi yapabileceğimi söyledi. Dayanamayıp yaptım rahatladım da rahat geçti genel olarak
Aparattan mi demek istemiştimAyy dinlerken bile heyecanlanıyorum canım inşallah mutluluk olsun hepimizin sürecinin Sonu. İşlemden de biraz korkuyorum açıkçası ama aparat bu plastik açmak için kullanılan apartman mi
Smear testi yaptırdın mı canım daha önce aynen onun gibi bir apart takılıyor daha sonra doktor rahim içine katater yerleştiriyorlar ki embriyo transferi için korkma canım evet benim bir tık acıdı ama o an ki heyecanımla hemen acısı geçti zaten anlık bir acı yani korkma sonunu hayal etAyy dinlerken bile heyecanlanıyorum canım inşallah mutluluk olsun hepimizin sürecinin Sonu. İşlemden de biraz korkuyorum açıkçası ama aparat bu plastik açmak için kullanılan apartman mi
Sizinki pozitifmiş zaten çok sevindimBende sormuştum ilkinde ama öyle bir durum olmayacağını söylediler
İnşallah inşallahBenimde 19’upozitif sonuçlarımızı ardı ardına alalım inşallah
İnşallah inşallah
Kaç embriyo koydular senin, ilk deneme miBenimde 19’upozitif sonuçlarımızı ardı ardına alalım inşallah
Aynen canım rahat olSizinki pozitifmiş zaten çok sevindimdemek ki öyle bir durum olmuyo içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?