8. Gün idrarda belli olmaya başlar canım test gün ü ne zaman :)6 temmuzda transfer oldum donmuş 5. Gün embriyosu. acaba kaçıncı gün test yapsam kararsızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8. Gün idrarda belli olmaya başlar canım test gün ü ne zaman :)6 temmuzda transfer oldum donmuş 5. Gün embriyosu. acaba kaçıncı gün test yapsam kararsızım
Akıntı geliyo ya ilk başta. O akıntıyla akma ihtimali yok mu ya kafamda deli sorularUmarım sürecin çoook güzel geçer pozitifi görürsün transferden önce şu içmeni idrara sıkışık olmanı istiyorlar tavsiyem hızlı hızlı çok su içme zaten mesanen dolu oluyor yudum yudum kontrollü iç bence sonra bundan çok muzdarip olabilirsin zaten az içtiysen ya biraz daha içmeni istiyorlar ya da hemen serumla destekliyorlar o yüzden yeteri kadar içemedim deme ben ilk transferim de 1 litreyi bir anda içmiştim 2 bardak tuvalette boşaltmamı istediler :/ 2. Bu transferimde kontrollü içtim ama transfer saatimden 1 saat sonra transfer olabildiğim için yoğundu o gün son 1 saat hiç su içmedim aşırı sıkışmışım yine 4 bardak boşaltmamı istediler anca kendime gelmiştim yani göbeğine bastırdığında idrarı seni rahatsız etmemeli ama hafif için cızlamalı bacaklarını açıp uzanıyorsun üstünü örtüyorlar rahmine bir alet yerleştiriyorlar yolu açmak için hiç canın acımıyor hissetmedim bile smear testi yapılırken kullanılan makas gibi bir plastik alet sonra hemşire ultrason aletiyle rahmine biraz bastırıyor doktora görüntü sağlamak için doktor rahmi net gördüğünde ince bir karakterle açtığı yoldan rahme giriyor sen ultrason ekranından görüyorsun tüm süreci rahmin en kalın noktasına embriyoyu katater içinden transfer ediyorlar ışık süzmesi gibi Yıldız kayar gibi bir ışığın nokta kadar gittiğini görüyorsun doktora gerçek boyutunu sorduğumda aslında toz tanesi kadar bir şey demişti sonra seni sedyeyle odana götürüyorlar benim hastanemde 45 dk yatma süresi var yatıyorsun sonra idrara sıkışık olduğun için idrara gidiyorsun sonra hastaneden çıkıp eve gidiyorsun tüm süreç bu aslında transfer 10 dk sürüyor hazırlıktı transferdi oldu bitti tamamen herkes her şey hazır seni bekliyor zaten ayrıca transferden sonra tuvalete gitmeye korkma ben ilkinde kokudan gitmek istemedim doktor toz tanesi kadar bir şeyin düşme ihtimali olmadığını olayın düşündüğümüzde alakası olmadığını söyleyip gülmüştü gerçekten öyleymiş gönül rahatlıyla yatma süren bitince tuvalete Git bütün gün mesane ağrısından kıvranmanı tavsiye etmem
Testini bizede atttt teyzeleri de görsun. Çok mutlu oldum canım benim maşallahAğzımın kulaklarımda olmasından belli değil miii Rabbime binlerce kez şükürler olsun Allah’ın izniyle şuan çooook erken biliyorum ama pazartesi 8. Günüm kan vereceğim 2 gün sonra çarşamba asıl test günüm zaten o gün yine vereceğim artışlara da bakmak için rabbimin izniyle sağlıkla büyüsünler bebişlerim
Bende sormuştum ilkinde ama öyle bir durum olmayacağını söyledilerAkıntı geliyo ya ilk başta. O akıntıyla akma ihtimali yok mu ya kafamda deli sorular
hepiniz pozitif görün inşallah Allah’ın izniyle çok emek veriyoruzTestini bizede atttt teyzeleri de görsun. Çok mutlu oldum canım benim maşallah
Merhabalar Bende 29 yaşındayım 3 yıl oldu evleneli o zamanlar ha deyince hamile kalacağımı düşünerek bir süre korunduk bizde sonra korunmayı bırakıp bebek düşüncesine girdik ama olmayınca doktorlar testler vs derken eşim varikosel amlyt oldu hemde baya çok damardan ama kısa sürede iyileşme olmadı sperm değerleri yerlerde sayı hız düşük morfoloji bozuk yaş 40bu arada eşimin bizde o yüzden tüp bebek düşündük ben Mayıs başında başladım tedaviye evet gerçekten zor bir süreç ilk transferim olmadı tutmadı hemen ardından ikinci transferi oldum 17haziranda şuan hamileyim yarın kese randevum var. Umarım sende bir an önce mutlu sona ulaşırsın Bu arada biz mikroçip yöntemi de yaptırdık ekstra daha sağlıklı sperm bulabilmek içinMerhabalar aranıza yeni katıldım.
Yaşım 29. 2016 yılında Ocak ayında henüz 21 yaşındayken anne oldum ki o tarihte hiç çocuk sahibi olmayla ilgili özel bir uğraşımız olmamıştı. Ancak geçen 7,5 yıllık süreçte korunmamamıza rağmen ikinci gebelik öyküm hiç olmadı. Filmler tahliller belki on farklı doktora gittim herhangi bir problem olmadığını söylediler. Ancak biz artık beklememe kararı aldık eşim 43 yaşında. Tüp bebek tedavisine başladık. Bu arada daha önce hiçbir doktorda öğrenmediğimiz bir durumu öğrendik eşimin morfolojisi sadece 2. 5 temmuzda regl oldum ve reglin 3. Gününde iğnelerime başladım bugün 3. İğnemi yapacağım. Bu ay içerisinde yumurta toplama ve transfer işlemi olacak inşallah. Bu işler çok zormuş onu anladım
Benim sadece poliplerim vardı şubat ayında histeroskopi oldum bende onun dışında ekstra bir sağlık problemim yok çok şükür rahimde şuan çok iyi doktor en son transferde tam bizim olmasını istediğimiz rahim sağlığında ve görüntüsünde demişti hatta hemşiresini çağırıp göstermişti olması gereken rahim görüntüsü bu en ideali diye. Önceki transferimde de öyleydi ama sperm kaynaklı sorunumuz olduğu için rahim ne kadar iyi olursa olsun embriyo genetikte iyi olmayınca tutunma olmamıştıAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) sende herhangi bir sağlık problemi var mıydı peki ? Bizim de doktorumuz mikroçip yöntemiyle yapacağımızı söylemişti. inşallah Allah bana da nasip eder
İnsallah canım benim sende en kısa zamanda gebe kalıp bebeğini kucağına alırsın dilerim kiiiOlsun canım bak gebe kalmışsın sağlıkla kucağına al inşallah
Benimde yok canım senin kaçıncı günDarısı bize inşallah benim öyle bariz belirti falan yok hayırlısı diyelim canım sağolasın tekrardan gözün aydın olsun
Transfer hariç 6. Gün canım ama bugün bir adet ağrısı gibi kasık değil daha çok üst rahimde bir ağrı gibi sızlama var daha hiç değişik bişey yokBenimde yok canım senin kaçıncı gün
ben de deee halaa hiç belirti yok sen de yine biraz bişeyler varmışTransfer hariç 6. Gün canım ama bugün bir adet ağrısı gibi kasık değil daha çok üst rahimde bir ağrı gibi sızlama var daha hiç değişik bişey yok
Canım benim yumurta toplama zamanlarında 3gün adet oldum hatta doktora söyledim bile o da çok normal dedi düzene girer demişti. Normal de tam beş gün regl olurum ama endişelenme gayet normalKızlar herkese hayırlı pazarlar
Ben yumurta toplamadan sonra 2. Adetimdeyim
Günde 3’tane estrofem içiyorum ama adetim sanki kesildi hiç düzgün gelmiyor böyle olan var mı moralim bozuldu
Canım benim ben 4 kez pozitif gördüm ikisinde belirti vardı gögüs acısı gibi ama ikisinde yoktu hatta 7. Hafta olanında hiç bulantı yoktu ağrı yoktu o yüzden hiç takılma pozitif olsun yeterkiben de deee halaa hiç belirti yok sen de yine biraz bişeyler varmış
amin inşallah pozitifi ve sağlıkla geleni olsun canım hepimiz için insan vücudunu dinlemekten kendini alıkoyamıyoCanım benim ben 4 kez pozitif gördüm ikisinde belirti vardı gögüs acısı gibi ama ikisinde yoktu hatta 7. Hafta olanında hiç bulantı yoktu ağrı yoktu o yüzden hiç takılma pozitif olsun yeterki
Bende üzüldüm ya doğru düzgün gelmiyor bile acaba estrofem mi kesti dedimCanım benim yumurta toplama zamanlarında 3gün adet oldum hatta doktora söyledim bile o da çok normal dedi düzene girer demişti. Normal de tam beş gün regl olurum ama endişelenme gayet normal
canım kan sulandırıcı kullan mıyor musun? coraspirin içmeye başlamıştım ben estrofemle o yüzden normal adet kanamam gibi olmuştuBende üzüldüm ya doğru düzgün gelmiyor bile acaba estrofem mi kesti dedim
Sırf kesmesin diye ağrı kesici bile içmedim hiç