• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Ayy maşallah demekki belli olabiliyor o kadar erken kaç çıktı beta hcg
Ben çift embriyo olmasına güvenerek yaptım idrar yaptım canım kanda pazartesi baktıracağım🙏🏻 ilk transferim tek embriyo 8. Gün idrarda görüp yan öğün kan da 64 beta çıkmıştı ona güvenerek 2. Transferim de 6. Gün erken idrar yaptım 🙏🏻🙏🏻

Kızlar merhaba benim de bir sorum olacaktı.

Benim de transferim haftaya olacak 3.gün embriyosu 9 hücreli dolduruldu. Sizce bu iyi midir ?

Suan estrofem kan sulandırıcı ve ek vitamin kullanıyorum doktorun verdiği.

2 gün önce de yaklaşık olarak idrar yolu enfeksiyonu oldum. Sizce bu normal mi ? Veya transferimizi engeller mi ?
merhaba ek vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?

Ağzımın kulaklarımda olmasından belli değil miii Rabbime binlerce kez şükürler olsun 🙏🏻 Allah’ın izniyle şuan çooook erken biliyorum ama pazartesi 8. Günüm kan vereceğim 2 gün sonra çarşamba asıl test günüm zaten o gün yine vereceğim artışlara da bakmak için rabbimin izniyle sağlıkla büyüsünler bebişlerim 🥲👶🏻👶🏻
O kadar sevindim kiiiii şu an dışardayım ve gülümsüyorum size dua ediyorum rabbim bize de çift çizgi görmeyi nasip etsin İNŞALLAH sağlıklı gebelikler geçirmemiizi sağlıkla bebişleriimizi kucağımıza almayı nasip etsin RABBİM ❤️

Umarım sürecin çoook güzel geçer pozitifi görürsün 🙏🏻 transferden önce şu içmeni idrara sıkışık olmanı istiyorlar tavsiyem hızlı hızlı çok su içme zaten mesanen dolu oluyor yudum yudum kontrollü iç bence sonra bundan çok muzdarip olabilirsin zaten az içtiysen ya biraz daha içmeni istiyorlar ya da hemen serumla destekliyorlar o yüzden yeteri kadar içemedim deme 🙉 ben ilk transferim de 1 litreyi bir anda içmiştim 2 bardak tuvalette boşaltmamı istediler :/ 2. Bu transferimde kontrollü içtim ama transfer saatimden 1 saat sonra transfer olabildiğim için yoğundu o gün son 1 saat hiç su içmedim aşırı sıkışmışım yine 4 bardak boşaltmamı istediler anca kendime gelmiştim yani göbeğine bastırdığında idrarı seni rahatsız etmemeli ama hafif için cızlamalı 😅 bacaklarını açıp uzanıyorsun üstünü örtüyorlar rahmine bir alet yerleştiriyorlar yolu açmak için hiç canın acımıyor hissetmedim bile smear testi yapılırken kullanılan makas gibi bir plastik alet sonra hemşire ultrason aletiyle rahmine biraz bastırıyor doktora görüntü sağlamak için doktor rahmi net gördüğünde ince bir karakterle açtığı yoldan rahme giriyor sen ultrason ekranından görüyorsun tüm süreci rahmin en kalın noktasına embriyoyu katater içinden transfer ediyorlar ışık süzmesi gibi Yıldız kayar gibi bir ışığın nokta kadar gittiğini görüyorsun doktora gerçek boyutunu sorduğumda aslında toz tanesi kadar bir şey demişti 😂 sonra seni sedyeyle odana götürüyorlar benim hastanemde 45 dk yatma süresi var yatıyorsun sonra idrara sıkışık olduğun için idrara gidiyorsun sonra hastaneden çıkıp eve gidiyorsun tüm süreç bu aslında transfer 10 dk sürüyor hazırlıktı transferdi oldu bitti tamamen herkes her şey hazır seni bekliyor zaten 🌸 ayrıca transferden sonra tuvalete gitmeye korkma ben ilkinde kokudan gitmek istemedim doktor toz tanesi kadar bir şeyin düşme ihtimali olmadığını olayın düşündüğümüzde alakası olmadığını söyleyip gülmüştü 😅 gerçekten öyleymiş gönül rahatlıyla yatma süren bitince tuvalete Git bütün gün mesane ağrısından kıvranmanı tavsiye etmem 🙏🏻
Ya canim benim ne güzel anlatmissin. Plastik alet dediğin spektulum galiba onunla bu ay rahim filmi cekilmistim. Devlet hastanesinde adilama olurken aglayarak olmuştum çok acımıştı ama özel hastanede tüp bebek doktorum işlem uygularken fwzla bir acı hissetmedim kolay atlatacağımi düşünüyorum. Ve iyiki diyorum bu topikle karşılaşmisim içimi her zaman rahatlattınız Allah hepinizden razı olsun ❣️

Şule Yıldırım Köpük hocayla tedavi sürecine başladık çok umutluyuz isteyen herkese nasip eder Allah İnşallah 🙏🏻

Hıı anladım gerçekten çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah kaç yıldır evlisiniz sorun neydi
3 yılluk evliyim evliliğimizin ilk zamanları doğal gebelik oluşmuştu 16. Haftada kalbi durdu suni sancıyla doğum olmuştu sonra 1.5 yok korunmasız ilişki denedik ama olmadı sonra çatlatma iğnesi denedik o da olmayınca tüp bebeğe karar verdik. Ben 26 eşim 35 yaşında. Benim amh 1.4 eşimde morfoloji 0 sperm hareketsizliği 1m altında sperm sayısı anomali sperm kuyruk baş yapıları bozuk sağlıklı sperm yüzde 10 olduğu için benimde yumurta rezervim yaşa göre az denilince böyle bir karar aldık 🙏🏻

O kadar sevindim kiiiii şu an dışardayım ve gülümsüyorum size dua ediyorum rabbim bize de çift çizgi görmeyi nasip etsin İNŞALLAH sağlıklı gebelikler geçirmemiizi sağlıkla bebişleriimizi kucağımıza almayı nasip etsin RABBİM ❤️
Aminnn inşallah dualarım hepimiz için ❤️

Canım hiç belirtin var mı şuan
Canım belirtilerim en çok transferim ilk gününden beri hafif kasık ve bel ağrısı, 5. Günümde ve bugün artık derin kasık ve bel ağrılarım olmaya başladı sol aldığıma sürekli bir şey batıyor ilk günden beri zaten rahmimde seğirme kıpır köpür bir hareketlenme değilde bir hissiyat olur ya seyirme gibi oluyordu bir de 4. Günden beri bi koku hassasiyetim var, bir de bugün 6. Günüm 3 tane sivilcem çıkmış normalde hiç çıkmaz tedavi görmüştüm hep hamile olduğumda çıkıyor sadece 🙏🏻

Hayırlısı ile evime geldim şimdi dinlenme vaktim 19 temmuz test vakti doktor birde bana beyaz serum olivia yazdı bu yarın ya da en geç pazartesiye kadar yaptırmamı söyledi . Transfer olan arkadaşlar sizde yaptırdınız mı serum ?
Hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlarımızı duyalım. Transfer nasıldı paylaşabilir misiniz?

Canım belirtilerim en çok transferim ilk gününden beri hafif kasık ve bel ağrısı, 5. Günümde ve bugün artık derin kasık ve bel ağrılarım olmaya başladı sol aldığıma sürekli bir şey batıyor ilk günden beri zaten rahmimde seğirme kıpır köpür bir hareketlenme değilde bir hissiyat olur ya seyirme gibi oluyordu bir de 4. Günden beri bi koku hassasiyetim var, bir de bugün 6. Günüm 3 tane sivilcem çıkmış normalde hiç çıkmaz tedavi görmüştüm hep hamile olduğumda çıkıyor sadece 🙏🏻
Darısı bize inşallah benim öyle bariz belirti falan yok hayırlısı diyelim canım sağolasın tekrardan gözün aydın olsun🙏🏻🥰

Merhaba herkese. Çok şükür dünkü kontrolüm sonrası artık ben de transfer hazırlığına başladım. Doktorum sadece estrofem ve coraspin verdi. Bir de iki hafta sonra kontrole gitmeden 2gün önce bant yapıştıracakmışım. Ayın 19unda kontrole gidince transfer tarihim belli olacak inşallah🤗 Sizinle paylaşmak istedim🥰

Hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlarımızı duyalım. Transfer nasıldı paylaşabilir misiniz?
Saol canım inşallah 🙏🏻 transfer için çok çok sıkışık olmanıza gerek yok ben odaya girmeden önce su içmeye başlamıştım hata yaptım . Odada zaten su var ve hazırlık süresi olarak 1 saat bekledim önden embriyolog geliyor bilgilendiriyor sonra hemşeri geliyor ilaçları tekrardan anlatıyor . Neyse ben inanılmaz sıkışmıştım artık kramp giriyordu dayanamadım mecbur yaptım . Sonra gene su içtim normal sıkışıklığa geldim operasyona geçtiğimizde saten hemşire sıkışıklığınıza bakıyor ultrason ile bana iyi dedi neyse sonra çatalda doktor geliyor 3 kere falan kendi adımı eşimin adını teyit ediyorlar . Çok az canım yandı bir aparat takılıyor ondan sonra embriyo yerleştiriyor ve tüm süreci izledim ekrandan oradan ilk rahme düşüşünü gördüm ❤️ odaya sedye ile götürüyorlar direk 30 dk yatmamı söylediler hasta bakıcı hemen sürgü getirdi ve çişimi yapabileceğimi söyledi. Dayanamayıp yaptım rahatladım da rahat geçti genel olarak

Merhaba herkese. Çok şükür dünkü kontrolüm sonrası artık ben de transfer hazırlığına başladım. Doktorum sadece estrofem ve coraspin verdi. Bir de iki hafta sonra kontrole gitmeden 2gün önce bant yapıştıracakmışım. Ayın 19unda kontrole gidince transfer tarihim belli olacak inşallah🤗 Sizinle paylaşmak istedim🥰
Hayırlı olsun canım 🙏🏻

Güzel haberlerle devam etsin inşallah 🙏🏻

Back