2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Akıntı geliyo ya ilk başta. O akıntıyla akma ihtimali yok mu ya kafamda deli sorular

Testini bizede atttt teyzeleri de görsun. Çok mutlu oldum canım benim maşallah

Merhabalar aranıza yeni katıldım.
Yaşım 29. 2016 yılında Ocak ayında henüz 21 yaşındayken anne oldum ki o tarihte hiç çocuk sahibi olmayla ilgili özel bir uğraşımız olmamıştı. Ancak geçen 7,5 yıllık süreçte korunmamamıza rağmen ikinci gebelik öyküm hiç olmadı. Filmler tahliller belki on farklı doktora gittim herhangi bir problem olmadığını söylediler. Ancak biz artık beklememe kararı aldık eşim 43 yaşında. Tüp bebek tedavisine başladık. Bu arada daha önce hiçbir doktorda öğrenmediğimiz bir durumu öğrendik eşimin morfolojisi sadece 2. 5 temmuzda regl oldum ve reglin 3. Gününde iğnelerime başladım bugün 3. İğnemi yapacağım. Bu ay içerisinde yumurta toplama ve transfer işlemi olacak inşallah. Bu işler çok zormuş onu anladım

Merhabalar Bende 29 yaşındayım 3 yıl oldu evleneli o zamanlar ha deyince hamile kalacağımı düşünerek bir süre korunduk bizde sonra korunmayı bırakıp bebek düşüncesine girdik ama olmayınca doktorlar testler vs derken eşim varikosel amlyt oldu hemde baya çok damardan ama kısa sürede iyileşme olmadı sperm değerleri yerlerde sayı hız düşük morfoloji bozuk yaş 40bu arada eşimin bizde o yüzden tüp bebek düşündük ben Mayıs başında başladım tedaviye evet gerçekten zor bir süreç ilk transferim olmadı tutmadı hemen ardından ikinci transferi oldum 17haziranda şuan hamileyim yarın kese randevum var. Umarım sende bir an önce mutlu sona ulaşırsın Bu arada biz mikroçip yöntemi de yaptırdık ekstra daha sağlıklı sperm bulabilmek için

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) sende herhangi bir sağlık problemi var mıydı peki ? Bizim de doktorumuz mikroçip yöntemiyle yapacağımızı söylemişti. inşallah Allah bana da nasip eder

Benim sadece poliplerim vardı şubat ayında histeroskopi oldum bende onun dışında ekstra bir sağlık problemim yok çok şükür rahimde şuan çok iyi doktor en son transferde tam bizim olmasını istediğimiz rahim sağlığında ve görüntüsünde demişti hatta hemşiresini çağırıp göstermişti olması gereken rahim görüntüsü bu en ideali diye. Önceki transferimde de öyleydi ama sperm kaynaklı sorunumuz olduğu için rahim ne kadar iyi olursa olsun embriyo genetikte iyi olmayınca tutunma olmamıştı

Kızlar herkese hayırlı pazarlar
Ben yumurta toplamadan sonra 2. Adetimdeyim
Günde 3’tane estrofem içiyorum ama adetim sanki kesildi hiç düzgün gelmiyor böyle olan var mı moralim bozuldu

Kızlar herkese hayırlı pazarlar
Ben yumurta toplamadan sonra 2. Adetimdeyim
Günde 3’tane estrofem içiyorum ama adetim sanki kesildi hiç düzgün gelmiyor böyle olan var mı moralim bozuldu
Canım benim yumurta toplama zamanlarında 3gün adet oldum hatta doktora söyledim bile o da çok normal dedi düzene girer demişti. Normal de tam beş gün regl olurum ama endişelenme gayet normal

ben de deee halaa hiç belirti yok sen de yine biraz bişeyler varmış
Canım benim ben 4 kez pozitif gördüm ikisinde belirti vardı gögüs acısı gibi ama ikisinde yoktu hatta 7. Hafta olanında hiç bulantı yoktu ağrı yoktu o yüzden hiç takılma pozitif olsun yeterki

Canım benim ben 4 kez pozitif gördüm ikisinde belirti vardı gögüs acısı gibi ama ikisinde yoktu hatta 7. Hafta olanında hiç bulantı yoktu ağrı yoktu o yüzden hiç takılma pozitif olsun yeterki
amin inşallah pozitifi ve sağlıkla geleni olsun canım hepimiz için insan vücudunu dinlemekten kendini alıkoyamıyo

Canım benim yumurta toplama zamanlarında 3gün adet oldum hatta doktora söyledim bile o da çok normal dedi düzene girer demişti. Normal de tam beş gün regl olurum ama endişelenme gayet normal
Bende üzüldüm ya doğru düzgün gelmiyor bile acaba estrofem mi kesti dedim
Sırf kesmesin diye ağrı kesici bile içmedim hiç

Bende üzüldüm ya doğru düzgün gelmiyor bile acaba estrofem mi kesti dedim
Sırf kesmesin diye ağrı kesici bile içmedim hiç
canım kan sulandırıcı kullan mıyor musun? coraspirin içmeye başlamıştım ben estrofemle o yüzden normal adet kanamam gibi olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…