2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

İlk transferimde hiç kuru kayısı yemedim ama hiç kabız olmadım bu denemem de her gün kuru kayısı yiyip 3 litre su içiyorum kabız oldum başım dertte

Herkese merhaba benim 3. Denemem haftaya transfer olacağım iki tane 4AA embriyom var doktorum çift transfer yapmak istiyor ama ben tek transfer olmak istiyorum inşallah bu sefer pozitif görebilirim herkese güzel sonuçlar diliyorum

Neden tek düşünüyorsun canım :) hayırlı olsun sürecin

Adet olduktan kaç gün sonra transfer oldun canım doğru söylüyorsun her doktorun tedavisi farklı herkesin hastalığı da farklı

Aynen canim onu düşünmeye çalışacağım inşallah. Umarım kolaylıkla geçsin bu süreçlerimiz sonunda da yüzümüz gülsün

Kızlar merhaba bir şey sorcam transfer öncesi Buhara oturma yapan var mı rahim temizliği için filan ya da transfer önce rahim filmi çektiren var mı aranızda

Kızlar merhaba bir şey sorcam transfer öncesi Buhara oturma yapan var mı rahim temizliği için filan ya da transfer önce rahim filmi çektiren var mı aranızda
Buhara oturma ben hiç duymadım ya da denk gelmedim konuya ama transfer öncesi rahim filmi çektirdim temiz çıkmıştı şükür sonra transfer oldu. İlk tüp bebek denememe bu gebelik çıkınca doktor hsg çekmek istediğini söyledi hsg çekilip 2. Transferi oldum

Aynı ay içerisinde mi olmuştunuz yoksa diğer ay mı peki

Aynı ay içerisinde mi olmuştunuz yoksa diğer ay mı peki
Aşkında doktorum aynı ay içerinde hah den sonra transfer yapabiliriz bir sorun yaşanmıyor demişti öyle olacaktı mayıs ayında adetimle birlikte hsg çekimi yapıldı hsg temiz çıktı sonra tüp bebek ilaçlarına başladım rahim kalınlaştırmak için ama transfere 2 gün kala covid pozitif çıktım transfer iptal edildi o yüzden haziranda reglim bi şaştı temmuzda transfer oldum ama covid olmasaydım hsg çekildiğim ay transfer olacaktım doktora sorduğumda bir sorun olmaz demişti ama ben yine de tedirgindim açıkçası Rahime sonuçta bir sıvı veriliyor vücut onu hemen atar mı bir zararı olur mu çok düşündüm ama doktor bir sorun olmayacağını söylemişti

Arkadaşlar merhaba, ben de estrofem kullanıyorum 18 temmuzda ilk kez transfer olacağım inşallah. Umarım hepimizin pozitif haberlerini aldığımız bir ay olur .. Bir şey sormak istiyorum ikinci transferlere ücret ne kadar ödeniyor acaba bilginiz var mı, malum süreç maddi manevi çok yıpratıyor.. doktorum da ilki tutmazsa hemen ikinciyi transfer ederiz dedi, ister istemez insanın aklında bi soru oluşuyor.. :/

Şimdiden sürecin hayırlı olsun inşallah canım ilk transferim boş gebelik oldu kalan 4 embriyomu dondurduk dondurma ücreti Ekim 2022 tarihinde 5000 tl verdik. ikinci transfer ücretim temmuz 2023 tarihinde 14.000 TL ilaçlar hariç tuttu. Normalde 3 ay önce 9.000 tl denilmişti ama 3 ayda fiyatlar yenilenince 14.000 tl ye 2. Transferi oldum tabi merkeze göre değişir

Anladım canım geçen sene hatta daha tam 1 yıl olmadı hsg çekildim kürtaj geçirdim diye aralık ayında da Histereskopi olmuştum gerek var mı yok mu bilemedim hemşireye sordum gerek yok dedi

Anladım canım geçen sene hatta daha tam 1 yıl olmadı hsg çekildim kürtaj geçirdim diye aralık ayında da Histereskopi olmuştum gerek var mı yok mu bilemedim hemşireye sordum gerek yok dedi
Bence de gerek yok canım ben de ilk kez doğal yolla gebe kaldım sonra kalbi durdu bir kaç aya hsg çekilmiştim hsg çekildikten 1.5 sene sonra tüp bebek ilk denemeyi yaptık boş gebelik oldu düştük yaptıktan sonra 5 ay geçti tekrar hsg çekildim 2 ay sonra 2. Transfer oldu ama benim 2. Hsg çektirme nedenim tüp bebek kürtajsız düştü bir de doktor 2. Transfer öncesi emin olmak istedi rahim be tüpler temiz mi diye ama yeni de histeroskopi olduysanız bence de gerek yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…