kabız olmamak için kuru kayısı yemeyi öneriyolar canım ben her gün yiyiroum 3-4 tane su içiyorum bol bolKızlar yarın transferim varda kabak çekirdeği ceviz fındık badem alıcam. Kuru kaysi hakkında bir bilgim yok yenmeli
İlk denemem ,5. Gün AA kaliteKaç embriyo koydular senin, ilk deneme mibu benim ikinci 2 tane 5 günlük dönmüş transfer
Neden tek düşünüyorsun canım :) hayırlı olsun sürecinHerkese merhaba benim 3. Denemem haftaya transfer olacağım iki tane 4AA embriyom var doktorum çift transfer yapmak istiyor ama ben tek transfer olmak istiyorum inşallah bu sefer pozitif görebilirim herkese güzel sonuçlar diliyorum
Adet olduktan kaç gün sonra transfer oldun canım doğru söylüyorsun her doktorun tedavisi farklı herkesin hastalığı da farklıbenim tedavimde coraspirinle estrofem beraber başlandı canım sonra climara forte bant var göbeğe yapıştırılan o da eklenmişti transfere 7 gün kala 11 di rahim kalınlığım transferden önceki 5 gün de prednol tablet kullandım her doktorun tedavi planlaması farklı oluyor tabi
5.gün embriyosu adetin 20.gününde transfer oldum canımAdet olduktan kaç gün sonra transfer oldun canım doğru söylüyorsun her doktorun tedavisi farklı herkesin hastalığı da farklı
Aynen canim onu düşünmeye çalışacağım inşallah. Umarım kolaylıkla geçsin bu süreçlerimiz sonunda da yüzümüz gülsünSmear testi yaptırdın mı canım daha önce aynen onun gibi bir apart takılıyor daha sonra doktor rahim içine katater yerleştiriyorlar ki embriyo transferi için korkma canım evet benim bir tık acıdı ama o an ki heyecanımla hemen acısı geçti zaten anlık bir acı yani korkma sonunu hayal et
İkiz olmasından korkuyorum maddi durumum elverişli değil yetememekten korkuyorumNeden tek düşünüyorsun canım :) hayırlı olsun sürecin
Bebek rızkıyla gelir canım hiç endişelenme her şey gönlünce güzel olsun inşallahİkiz olmasından korkuyorum maddi durumum elverişli değil yetememekten korkuyorum
Buhara oturma ben hiç duymadım ya da denk gelmedim konuya ama transfer öncesi rahim filmi çektirdim temiz çıkmıştı şükür sonra transfer oldu. İlk tüp bebek denememe bu gebelik çıkınca doktor hsg çekmek istediğini söyledi hsg çekilip 2. Transferi oldumKızlar merhaba bir şey sorcam transfer öncesi Buhara oturma yapan var mı rahim temizliği için filan ya da transfer önce rahim filmi çektiren var mı aranızda
MaşAllah inşAllah güzel haberler alırsın canım benim Rabbim emeklerimizin karşılığını olumlu ve sağlıklı bir şekilde nasip etsin5.gün embriyosu adetin 20.gününde transfer oldum canım
Aynı ay içerisinde mi olmuştunuz yoksa diğer ay mı pekiBuhara oturma ben hiç duymadım ya da denk gelmedim konuya ama transfer öncesi rahim filmi çektirdim temiz çıkmıştı şükür sonra transfer oldu. İlk tüp bebek denememe bu gebelik çıkınca doktor hsg çekmek istediğini söyledi hsg çekilip 2. Transferi oldum
Aşkında doktorum aynı ay içerinde hah den sonra transfer yapabiliriz bir sorun yaşanmıyor demişti öyle olacaktı mayıs ayında adetimle birlikte hsg çekimi yapıldı hsg temiz çıktı sonra tüp bebek ilaçlarına başladım rahim kalınlaştırmak için ama transfere 2 gün kala covid pozitif çıktım transfer iptal edildi o yüzden haziranda reglim bi şaştı temmuzda transfer oldum ama covid olmasaydım hsg çekildiğim ay transfer olacaktım doktora sorduğumda bir sorun olmaz demişti ama ben yine de tedirgindim açıkçası Rahime sonuçta bir sıvı veriliyor vücut onu hemen atar mı bir zararı olur mu çok düşündüm ama doktor bir sorun olmayacağını söylemiştiAynı ay içerisinde mi olmuştunuz yoksa diğer ay mı peki
Şimdiden sürecin hayırlı olsun inşallah canımArkadaşlar merhaba, ben de estrofem kullanıyorum 18 temmuzda ilk kez transfer olacağım inşallah. Umarım hepimizin pozitif haberlerini aldığımız bir ay olur .. Bir şey sormak istiyorum ikinci transferlere ücret ne kadar ödeniyor acaba bilginiz var mı, malum süreç maddi manevi çok yıpratıyor.. doktorum da ilki tutmazsa hemen ikinciyi transfer ederiz dedi, ister istemez insanın aklında bi soru oluşuyor.. :/
Anladım canım geçen sene hatta daha tam 1 yıl olmadı hsg çekildim kürtaj geçirdim diye aralık ayında da Histereskopi olmuştum gerek var mı yok mu bilemedim hemşireye sordum gerek yok dediAşkında doktorum aynı ay içerinde hah den sonra transfer yapabiliriz bir sorun yaşanmıyor demişti öyle olacaktı mayıs ayında adetimle birlikte hsg çekimi yapıldı hsg temiz çıktı sonra tüp bebek ilaçlarına başladım rahim kalınlaştırmak için ama transfere 2 gün kala covid pozitif çıktım transfer iptal edildi o yüzden haziranda reglim bi şaştı temmuzda transfer oldum ama covid olmasaydım hsg çekildiğim ay transfer olacaktım doktora sorduğumda bir sorun olmaz demişti ama ben yine de tedirgindim açıkçası Rahime sonuçta bir sıvı veriliyor vücut onu hemen atar mı bir zararı olur mu çok düşündüm ama doktor bir sorun olmayacağını söylemişti
Bence de gerek yok canım ben de ilk kez doğal yolla gebe kaldım sonra kalbi durdu bir kaç aya hsg çekilmiştim hsg çekildikten 1.5 sene sonra tüp bebek ilk denemeyi yaptık boş gebelik oldu düştük yaptıktan sonra 5 ay geçti tekrar hsg çekildim 2 ay sonra 2. Transfer oldu ama benim 2. Hsg çektirme nedenim tüp bebek kürtajsız düştü bir de doktor 2. Transfer öncesi emin olmak istedi rahim be tüpler temiz mi diye ama yeni de histeroskopi olduysanız bence de gerek yok gibiAnladım canım geçen sene hatta daha tam 1 yıl olmadı hsg çekildim kürtaj geçirdim diye aralık ayında da Histereskopi olmuştum gerek var mı yok mu bilemedim hemşireye sordum gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?