• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

canım kan sulandırıcı kullan mıyor musun? coraspirin içmeye başlamıştım ben estrofemle o yüzden normal adet kanamam gibi olmuştu
Yok canım kullanmıyorum Salı günü kontrolüm var
Doktoruma şimdi yazdım
Estrofemden kaynaklı kesilebilir yazmış içim rahatladı
Bi tek günde 3 defa estrofem alıyorum

Yok canım kullanmıyorum Salı günü kontrolüm var
Doktoruma şimdi yazdım
Estrofemden kaynaklı kesilebilir yazmış içim rahatladı
Bi tek günde 3 defa estrofem alıyorum
benim tedavimde coraspirinle estrofem beraber başlandı canım sonra climara forte bant var göbeğe yapıştırılan o da eklenmişti transfere 7 gün kala 11 di rahim kalınlığım transferden önceki 5 gün de prednol tablet kullandım her doktorun tedavi planlaması farklı oluyor tabi 😘

Kızlar iki gündür migren ağrısından kıvranıyorum ilaçta almadığım için sadece buz koyuyorum birde üzerine reflü agrısı yaşıyorum su içsem canım yanıyor :(

Saol canım inşallah 🙏🏻 transfer için çok çok sıkışık olmanıza gerek yok ben odaya girmeden önce su içmeye başlamıştım hata yaptım . Odada zaten su var ve hazırlık süresi olarak 1 saat bekledim önden embriyolog geliyor bilgilendiriyor sonra hemşeri geliyor ilaçları tekrardan anlatıyor . Neyse ben inanılmaz sıkışmıştım artık kramp giriyordu dayanamadım mecbur yaptım . Sonra gene su içtim normal sıkışıklığa geldim operasyona geçtiğimizde saten hemşire sıkışıklığınıza bakıyor ultrason ile bana iyi dedi neyse sonra çatalda doktor geliyor 3 kere falan kendi adımı eşimin adını teyit ediyorlar . Çok az canım yandı bir aparat takılıyor ondan sonra embriyo yerleştiriyor ve tüm süreci izledim ekrandan oradan ilk rahme düşüşünü gördüm ❤️ odaya sedye ile götürüyorlar direk 30 dk yatmamı söylediler hasta bakıcı hemen sürgü getirdi ve çişimi yapabileceğimi söyledi. Dayanamayıp yaptım rahatladım da rahat geçti genel olarak
Ayy dinlerken bile heyecanlanıyorum canım inşallah mutluluk olsun hepimizin sürecinin Sonu. İşlemden de biraz korkuyorum açıkçası ama aparat bu plastik açmak için kullanılan apartman mi

Ayy dinlerken bile heyecanlanıyorum canım inşallah mutluluk olsun hepimizin sürecinin Sonu. İşlemden de biraz korkuyorum açıkçası ama aparat bu plastik açmak için kullanılan apartman mi
Aparattan mi demek istemiştim 🥰

Smear testi yaptırdın mı canım daha önce aynen onun gibi bir apart takılıyor daha sonra doktor rahim içine katater yerleştiriyorlar ki embriyo transferi için korkma canım evet benim bir tık acıdı ama o an ki heyecanımla hemen acısı geçti zaten anlık bir acı yani korkma sonunu hayal et 🙏🏻

Benimde haftaya transferim olacak tek embriyo. 3 gün embriyosu 9 hücreliymiş.

Bu sekilde embriyosu olupta hamiş olan var mı kızlar aranızda

Kızlar yarın transferim varda kabak çekirdeği ceviz fındık badem alıcam. Kuru kaysi hakkında bir bilgim yok yenmeli

Back