rahim filminde içerdeki detaylar görünmüyor, bir videoda gördüm hatta linkini ileteyim.hiç duymadım tatlım. normal rahim filminde o görülmüyor mu ki acaba?
aynen canım, sadece kırmızı et veya kümes hayvanlarında yok protein sonuçta yoğurt, peynir, süt, balık, yumurta, baklagiller bunlardan bol bol yiyorum. ama hamilelikte doktorum eğer kırmızı et, tavuk vs yemelisin derse bilmiyorum ne yaparım. inşallah demez, çünkü artık düşüncesi bile midemi bulandırıyor. sadece demir diğer besinlerde çok yok, onun için de takviye alıyorum ama zaten akdeniz anemisi yüzünden benim ömrüm boyunca demirim hiç normal değerlere çıkmadı zaten et yesem de, biraz da genetik =)tamam şimdi gördüm cevabını geriden geliyorum :)
Teşekkür ederimhayırlara vesile olsun canım şimdiden =)
İnşallah canım hepimiz pozitif olalım hayirlisiylaÇiçeğimmm çook sevindim çook güzel pozitif haberlerle gel inşallah
hadi hayırlı sonuçlara vesile olsun inşallah pozitif haberlerini kutlarız hep beraber =)Selam herkese kızlarım bugün transfer günü dahil 6. Gün ara sıra adet sancıları hariç hiç biseyim yok. Genetik taramalı 5. Gün embriyosu... Hakkımızda hayırlısı
anladım canım. ajkshajsas vallahi kardeşim doktor onun bilmediği şeyleri ben biliyorum bu tüp bebek konusunda, çok haklısın =Drahim filminde içerdeki detaylar görünmüyor, bir videoda gördüm hatta linkini ileteyim.
kadın doğum uzmanı olacam yakında
İnşallah. Bu dördüncü tedavimiz. Hepimizin embriyolari tutunur hayırlı güzel evlatlar olurlar inşallahHayırlı Olsun, genetik taramalı embriyonun tutunma ihtimali yüksek, umarım tutunmuştur minik
5-4-3 şeklinde öncelikli olan, abc sıralamasına göre seçiyor,Kızlar merhaba hepinize ben ilk tüp bebek denememi bahceçide yaptırdim 8 tane ve hepsi 5. Gün embriyosu olarak embriyolar elde ettik ilk denemem gecen sene oldu ama negatif oldu cumartesi tekrardan başalayacam gidip şimdi dondurulmuş embriyo süreci nasıl oluyor?ne gibi ilelemlerden geciniliyo orda olana 7 embriyomun hangisini seciyolar neye göre seçiyorlar bilgi verirsenşz cok sevinirim
biz psikopat gibi herşeyi araştırdığımız için :)anladım canım. ajkshajsas vallahi kardeşim doktor onun bilmediği şeyleri ben biliyorum bu tüp bebek konusunda, çok haklısın =D
Ani kararlar vermeyin derim dedikleri gibi her evlilikte oluyor kavgalar stresten kaynaklı transfer öncesi tartışmalar olabiliyor. İnsanlar transfer aşamasına gelebilmek için bile ne kadar süre çabalayıp ümitle bekliyorlar o nedenle eğer çözülebilecek bir şeyi sakince bekle düşün hemen ani karar verme derim canım umarım hemen çözülebilecek bir konudur
Canım ben 5 kilo aldım ilaçlardan hormonlardan opudan beri gitmiyor kilolarım daha fazlaydı da verdim bi 7 kilo kaldı geriye 5Kızlar bu surecte şimdiye kadar kaç kilo aldınız
aynen öyle vallahi delirmeden doğursak bari =Dbiz psikopat gibi herşeyi araştırdığımız için :)
ben 1 kilo aldım canım ama bizim köpeğimiz var onu sabah akşam yürütmekten zaten fit kalıyorum biraz, biraz da düzenli spor yapmaktan =)Kızlar bu surecte şimdiye kadar kaç kilo aldınız
oh maşallah. bayağı iyi zayıflamışsın canım, tebrik ederim. ben zor kilo alıyorum ama alınca da zor veriyorum =)Canım ben 5 kilo aldım ilaçlardan hormonlardan opudan beri gitmiyor kilolarım daha fazlaydı da verdim bi 7 kilo kaldı geriye 5
En iyisi almamakoh maşallah. bayağı iyi zayıflamışsın canım, tebrik ederim. ben zor kilo alıyorum ama alınca da zor veriyorum =)
vallahi işimiz zor =)En iyisi almamakopudan önce sağlıklı yiyeyim yumurtam kaliteli olsun transferden önce güzel yiyeyim rahim iyi olsun transferden sonra yine yiyim bebeğe yararı vitamini olsun gibi bi düşünceyle aldım neyseki verdim
Teşşekkür ederim canım .peki bu sürec adetliyken hormon için kana bakılıyo ilk etapta sonra transfer zamınına kadr ne gibi işlemler yapılıyo bana cumartesi gtcem doktorum sürecimi anlatır suan sadece merak ediyorum ya5-4-3 şeklinde öncelikli olan, abc sıralamasına göre seçiyor,
mesela sizin 5aa ve 4bc var diyelim. 5aa yı transfer ediyorlar.
Birde bu sıralamayı suan dondurucuda ya hani embriyolar ilk deneme zamanındamı belirlemiş oluyolar yoksa şimdi yemi gitcegim zaman mı cözdürüp bakıyolar benim hepsi besinci gün embriyosuya hepsi zaten 5aa olmuyomu acaba5-4-3 şeklinde öncelikli olan, abc sıralamasına göre seçiyor,
mesela sizin 5aa ve 4bc var diyelim. 5aa yı transfer ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?