• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Eveeett pakizecim var 4 yaşında 🐈 senin de var o zaman 😇
yaaa maşallah, tüyü kadar ömrü olsun =) bizim de 3 kedimiz var, 1 de köpeğimiz. hepsini sokaktan kurtardık. 2 tane yavru kedimizi çöpten bulduk hatta direk. ev ali babanın çiftliği gibi, tek eksik olan insan bebesi =) inşallah o da kucağımızı doldurur tez vakit. kedile, köpekli evde doğup büyüyen çocuklar çok şanslı oluyor bence =)

Kızlar , az önce eşimle küçük bir sebepten büyük bir kavga çıktı aramızda iyice gerildik belkide bazı şeylerin birikmişliğini biranda kustuk . Cuma günü transferim var iyice strese girdim. Belkide vazgeçmek daha doğru olacak çok istememe rağmen mutlu bir evlilik olmayacaksa bebeğime de haksızlık etmiş olabilirim . Şuan kavgamızın daha yeni olmasından dolayı mı bilmiyorum ama bu şekilde düşünüyorum
anlık öfkeyle kalkıp zararla oturmayın canım. her evlilikte kavgalar, gerginlikler olur. önemli olan uzatmamak. bu tüp bebek süreci zaten eşlerimiz için de psikolojik yük her ne kadar bizim için daha zorlu olsa da. karşılıklı hoşgörülü olmak lazım diye düşünüyorum. benim eşimle de opu öncesi çok ufak bir tartışmıştık. neredeyse ağlıyacaktı üzüntüden, sonra itiraf etti ben bu süreçte psikolojik olarak çok yıprandım, çok yoruldum. ne olur birbirimize karşı daha yapıcı olalım diye gözleri dolmuştu koskaca adamın. sonra ben de ona sarılıp ağlamıştım =) eşin de benzer şeyler yaşıyor olabilir. inşallah düzelir, ben inanıyorum. kaç yıllık evliydiniz bu arada tatlım?

ayy inşallahh güzel sonuçlarla gelirsinnnnn bol bol dua edicemmm. Ben de ilaç kullanma evresindeyim günde 3 doz hersey yolunda giderse 17 18 temmuz da 5AA tek transfer olacak bana da Dr. 2 transfer yapamam ilk deneme ve yaştan dolayı diyor. çift yapabilmesi için ya 35 yaş üstü yada 2 kez başarısız tüp bebek tedavesi olması gerekiyormuşşşşşş yasal olarak
hadi hayırlı sonuçlara vesile olsun canım şimdiden =)

yok canım alakası yok =) son 3 aydır et yemiyorum ben çünkü 1 yıldır amh'm düşük. daha çok yaşa ve strese bağladı doktorum. üzücü şeyler yaşadık ailecek, neyse ki şimdi geçti çok şükür. sanırım onun travmasıyla hızlı bir düşüş yaşadım 34 yaşından sonra, ee tabi yaşın da etkisi var. et yeme konusunu defalarca sordum, kardeşim de doktor. demirin dışında başka bir değerini etkilemez dediler. sonuçta yumurta, peynir, süt, balık bol bol yiyorum. bol bol proteinimi alıyorum =)
hatta et yemeyi bıraktıktan sonra yumurta sayım bayağı arttı, bilmem tesadüf müdür, etkisi var mıdır =) P _Paris0_

yok canım alakası yok =) son 3 aydır et yemiyorum ben çünkü 1 yıldır amh'm düşük. daha çok yaşa ve strese bağladı doktorum. üzücü şeyler yaşadık ailecek, neyse ki şimdi geçti çok şükür. sanırım onun travmasıyla hızlı bir düşüş yaşadım 34 yaşından sonra, ee tabi yaşın da etkisi var. et yeme konusunu defalarca sordum, kardeşim de doktor. demirin dışında başka bir değerini etkilemez dediler. sonuçta yumurta, peynir, süt, balık bol bol yiyorum. bol bol proteinimi alıyorum =)
tamam şimdi gördüm cevabını geriden geliyorum :)

Back