Adetin 1. Günü zaten doktoru bilgilendiriyorsun 3.-4. Gün gibi çağırıp rahim kalınlığı proteston e2 gibi kan değerlerine bakıyor ilaçlara başlıyorsun sonra bir kaç gün sonra benim 1 hafta sonraydı yine çağırdı yine aynı değerlere baktı transfer tarihimi söyledi ilave ilaç ekledi transfer günü gittim son kez sabahtan rahim kontrolü tapıldı her şey istediği gibi olunca embriyolar çözündü yaklaşık 3 saat sürdü çözünmesi sonra o gün transferimi oldum adetin 18. Günüydü benim transferim (herkesin süreci farklı olabilir tabi)Teşşekkür ederim canım .peki bu sürec adetliyken hormon için kana bakılıyo ilk etapta sonra transfer zamınına kadr ne gibi işlemler yapılıyo bana cumartesi gtcem doktorum sürecimi anlatır suan sadece merak ediyorum ya
Hepsini çözdürüp bakmıyorlar zaten embriyologlar senin embriyonu döndürürken hangi kalitede doldurduklarını onlar biliyorlar sadece transfer tarihin netleştiğindr doktoruna sorabilirsin hangisini transfer edeceklerini genelde 5-4-3 günler den 5. Günü tercih ediyorlar ilk deneme kalite olarak da duralama a-b-c bakıp a kaliteyi ilk suraya akıyorlar örneğin 5AA embriyon var bir de 4bc öncelikli transfer 5AA oluyor “genelde” (merkezden merkeze değişir tabi) doktoruna sorabilirsin hangisini transfer edeceklerini o zaten söyler sana. Herkesin embriyosu 5. Gün olmayabiliyor o yumurta sperm kalitelerine göre de değişiyor kimi embriyoyu 3. Gününde garantilemek için donduran kimi embriyoyu 5. Güne kadar bekleten hastaneler olabiliyor hastaneden embriyolarınla ilgili belge isteyebilirsin hangi kalite kaç donmuş kaç hücreli hangi güne ait diye yazılı kağıt veriyorlarBirde bu sıralamayı suan dondurucuda ya hani embriyolar ilk deneme zamanındamı belirlemiş oluyolar yoksa şimdi yemi gitcegim zaman mı cözdürüp bakıyolar benim hepsi besinci gün embriyosuya hepsi zaten 5aa olmuyomu acaba
ilaç ve iğneler veriyo onu kullanıyosun belli bir süre, rahim kalınlığına bakılıyor sonra bir süre sonra transfer için gidiyosunTeşşekkür ederim canım .peki bu sürec adetliyken hormon için kana bakılıyo ilk etapta sonra transfer zamınına kadr ne gibi işlemler yapılıyo bana cumartesi gtcem doktorum sürecimi anlatır suan sadece merak ediyorum ya
Ben zayıfim 42 kiloyum 45 olmuşum nasıl sevindim sevinen tek benim galibaCanım ben 5 kilo aldım ilaçlardan hormonlardan opudan beri gitmiyor kilolarım daha fazlaydı da verdim bi 7 kilo kaldı geriye 5
Hahaha kuzum senin ters etki kalbine göre olmuşBen zayıfim 42 kiloyum 45 olmuşum nasıl sevindim sevinen tek benim galiba
Ay aynen öyle çok da yiyen biriyim alamıyorum ırsiHahaha kuzum senin ters etki kalbine göre olmuş
Benim de genetik taramalı 5. Gün embriyosu inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızSelam herkese kızlarım bugün transfer günü dahil 6. Gün ara sıra adet sancıları hariç hiç biseyim yok. Genetik taramalı 5. Gün embriyosu... Hakkımızda hayırlısı
İnternette en az 7 mm diyor canım benim ilk transferimde 11-12 mm arasıydı pozitif tuttu, bu 2. Transferimde 9 mm transfer oldumRahim kalınlığı kaç olmalı kızlar birde merak ettim
Evet batma var ara ara çok rahatsız etmiyor dolgunluk hissediyorum ben deİnşallah allah sağ salim kucağınıza aldırırbende bügün kalktım artk kasıklarda iğne batması karın ağrısı sizde de var mı
Kesinlikle bendede aynısı vae peki kaçıncı güne kadar yattjnızEvet batma var ara ara çok rahatsız etmiyor dolgunluk hissediyorum ben d
Tek oldum çünkü genetik taramalı zaten o yüzden tek uygun gördüler . Test yaparmıyım hiç bilmiyorumÇift mi tek mi transfer olsun canım erken test yapacak mısın
Bugün kalktım canımKesinlikle bendede aynısı vae peki kaçıncı güne kadar yattjnız
Benimki şuan 9 transfere kadar 11 12 olur dediler 9a bile çok iyi dendiİnternette en az 7 mm diyor canım benim ilk transferimde 11-12 mm arasıydı pozitif tuttu, bu 2. Transferimde 9 mm transfer oldum
Canım benm her detayı anlattıgın için saolasın anladim şimdi peki benm hepsi beşinci gün ya embriyoların onlarda kendi aralarında abc die ayrılıyo yani doğru anladim dimiAdetin 1. Günü zaten doktoru bilgilendiriyorsun 3.-4. Gün gibi çağırıp rahim kalınlığı proteston e2 gibi kan değerlerine bakıyor ilaçlara başlıyorsun sonra bir kaç gün sonra benim 1 hafta sonraydı yine çağırdı yine aynı değerlere baktı transfer tarihimi söyledi ilave ilaç ekledi transfer günü gittim son kez sabahtan rahim kontrolü tapıldı her şey istediği gibi olunca embriyolar çözündü yaklaşık 3 saat sürdü çözünmesi sonra o gün transferimi oldum adetin 18. Günüydü benim transferim (herkesin süreci farklı olabilir tabi)
Rahim kalınlığı kaç olmalı kızlar birde merak ettim
bence de canım maşallah 9 şuan bile çok iyiBenimki şuan 9 transfere kadar 11 12 olur dediler 9a bile çok iyi dendi
Evet canımCanım benm her detayı anlattıgın için saolasın anladim şimdi peki benm hepsi beşinci gün ya embriyoların onlarda kendi aralarında abc die ayrılıyo yani doğru anladim dimi
Ben hiç öyle bilmiyodum ya hesi a sanıyodum ben. cumartesi klinikten isteyeyim ozamn embriyoların anlatım kağıdını. NEyseki ilk deneme gibi cok git gel yapılmıycak .sen transfer oldun mu kacıncı günündesin canmEvet canım
Ben transfer oldum canım bugün 4. GünümBen hiç öyle bilmiyodum ya hesi a sanıyodum ben. cumartesi klinikten isteyeyim ozamn embriyoların anlatım kağıdını. NEyseki ilk deneme gibi cok git gel yapılmıycak .sen transfer oldun mu kacıncı günündesin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?