2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Adetin 1. Günü zaten doktoru bilgilendiriyorsun 3.-4. Gün gibi çağırıp rahim kalınlığı proteston e2 gibi kan değerlerine bakıyor ilaçlara başlıyorsun sonra bir kaç gün sonra benim 1 hafta sonraydı yine çağırdı yine aynı değerlere baktı transfer tarihimi söyledi ilave ilaç ekledi transfer günü gittim son kez sabahtan rahim kontrolü tapıldı her şey istediği gibi olunca embriyolar çözündü yaklaşık 3 saat sürdü çözünmesi sonra o gün transferimi oldum adetin 18. Günüydü benim transferim (herkesin süreci farklı olabilir tabi)

Hepsini çözdürüp bakmıyorlar zaten embriyologlar senin embriyonu döndürürken hangi kalitede doldurduklarını onlar biliyorlar sadece transfer tarihin netleştiğindr doktoruna sorabilirsin hangisini transfer edeceklerini genelde 5-4-3 günler den 5. Günü tercih ediyorlar ilk deneme kalite olarak da duralama a-b-c bakıp a kaliteyi ilk suraya akıyorlar örneğin 5AA embriyon var bir de 4bc öncelikli transfer 5AA oluyor “genelde” (merkezden merkeze değişir tabi) doktoruna sorabilirsin hangisini transfer edeceklerini o zaten söyler sana. Herkesin embriyosu 5. Gün olmayabiliyor o yumurta sperm kalitelerine göre de değişiyor kimi embriyoyu 3. Gününde garantilemek için donduran kimi embriyoyu 5. Güne kadar bekleten hastaneler olabiliyor hastaneden embriyolarınla ilgili belge isteyebilirsin hangi kalite kaç donmuş kaç hücreli hangi güne ait diye yazılı kağıt veriyorlar

ilaç ve iğneler veriyo onu kullanıyosun belli bir süre, rahim kalınlığına bakılıyor sonra bir süre sonra transfer için gidiyosun

Canım benm her detayı anlattıgın için saolasın anladim şimdi peki benm hepsi beşinci gün ya embriyoların onlarda kendi aralarında abc die ayrılıyo yani doğru anladim dimi

çikolata kisti hidrosalpinks ve histeroskopi yapan doktor öneriniz var mı ?

Ben transfer oldum canım bugün 4. Günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…