2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Eveeett pakizecim var 4 yaşında senin de var o zaman
yaaa maşallah, tüyü kadar ömrü olsun =) bizim de 3 kedimiz var, 1 de köpeğimiz. hepsini sokaktan kurtardık. 2 tane yavru kedimizi çöpten bulduk hatta direk. ev ali babanın çiftliği gibi, tek eksik olan insan bebesi =) inşallah o da kucağımızı doldurur tez vakit. kedile, köpekli evde doğup büyüyen çocuklar çok şanslı oluyor bence =)

anlık öfkeyle kalkıp zararla oturmayın canım. her evlilikte kavgalar, gerginlikler olur. önemli olan uzatmamak. bu tüp bebek süreci zaten eşlerimiz için de psikolojik yük her ne kadar bizim için daha zorlu olsa da. karşılıklı hoşgörülü olmak lazım diye düşünüyorum. benim eşimle de opu öncesi çok ufak bir tartışmıştık. neredeyse ağlıyacaktı üzüntüden, sonra itiraf etti ben bu süreçte psikolojik olarak çok yıprandım, çok yoruldum. ne olur birbirimize karşı daha yapıcı olalım diye gözleri dolmuştu koskaca adamın. sonra ben de ona sarılıp ağlamıştım =) eşin de benzer şeyler yaşıyor olabilir. inşallah düzelir, ben inanıyorum. kaç yıllık evliydiniz bu arada tatlım?

hadi hayırlı sonuçlara vesile olsun canım şimdiden =)

hatta et yemeyi bıraktıktan sonra yumurta sayım bayağı arttı, bilmem tesadüf müdür, etkisi var mıdır =) P _Paris0_

tamam şimdi gördüm cevabını geriden geliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…