- 20 Ocak 2023
- 242
- 277
- 23
- 38
yaaa maşallah, tüyü kadar ömrü olsun =) bizim de 3 kedimiz var, 1 de köpeğimiz. hepsini sokaktan kurtardık. 2 tane yavru kedimizi çöpten bulduk hatta direk. ev ali babanın çiftliği gibi, tek eksik olan insan bebesi =) inşallah o da kucağımızı doldurur tez vakit. kedile, köpekli evde doğup büyüyen çocuklar çok şanslı oluyor bence =)Eveeett pakizecim var 4 yaşındasenin de var o zaman
yaaa çok güzel bir tarih. astrolojik olarak da iyi diyorlar kızlar, dua kapısı açıkmış bugün. astrolog arkadaşım var o söyledi. yarın bol bol dua edelim, namaz kılalım =)07.07.2023 cuma oluyorum çoook heyecanlıyım
oy maşallah tüyleri kadar ömürleri olsun, bebeğin çok şanslı olacak onlarla büyüyeceği için =) kedili, köpekli evlerin enerjisi çok başka oluyor =)Ay benimde var 2 tane tüyü kadar ömürleri olsun çok çok seviyorum
hayırlara vesile olsun canım şimdiden =)Merhabalar kesin olmamakla beraber sonunda bu ay transfer aşamasına gelicem galiba ama hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirimherkese hayırlısı neyse o olsun
yani rahim filmi mi canım?Sulu ultrason çektiren var mı
bence biraz erken canım. ben olsam 8. günü beklerdim garanti olsun diye.Çift embriyo transferinde transferin 6. Günü erken idrar testi yapmak için çok mu erken olur? Ben ilk tek embriyo transferimi 8. Gün idrarda öğrenmiştim
anlık öfkeyle kalkıp zararla oturmayın canım. her evlilikte kavgalar, gerginlikler olur. önemli olan uzatmamak. bu tüp bebek süreci zaten eşlerimiz için de psikolojik yük her ne kadar bizim için daha zorlu olsa da. karşılıklı hoşgörülü olmak lazım diye düşünüyorum. benim eşimle de opu öncesi çok ufak bir tartışmıştık. neredeyse ağlıyacaktı üzüntüden, sonra itiraf etti ben bu süreçte psikolojik olarak çok yıprandım, çok yoruldum. ne olur birbirimize karşı daha yapıcı olalım diye gözleri dolmuştu koskaca adamın. sonra ben de ona sarılıp ağlamıştım =) eşin de benzer şeyler yaşıyor olabilir. inşallah düzelir, ben inanıyorum. kaç yıllık evliydiniz bu arada tatlım?Kızlar , az önce eşimle küçük bir sebepten büyük bir kavga çıktı aramızda iyice gerildik belkide bazı şeylerin birikmişliğini biranda kustuk . Cuma günü transferim var iyice strese girdim. Belkide vazgeçmek daha doğru olacak çok istememe rağmen mutlu bir evlilik olmayacaksa bebeğime de haksızlık etmiş olabilirim . Şuan kavgamızın daha yeni olmasından dolayı mı bilmiyorum ama bu şekilde düşünüyorum
Yok canım ultrason esnasında rahimde yapışıklık varmı diye bakılıyormuş.yani rahim filmi mi canım?
hadi hayırlı sonuçlara vesile olsun canım şimdiden =)ayy inşallahh güzel sonuçlarla gelirsinnnnn bol bol dua edicemmm. Ben de ilaç kullanma evresindeyim günde 3 doz hersey yolunda giderse 17 18 temmuz da 5AA tek transfer olacak bana da Dr. 2 transfer yapamam ilk deneme ve yaştan dolayı diyor. çift yapabilmesi için ya 35 yaş üstü yada 2 kez başarısız tüp bebek tedavesi olması gerekiyormuşşşşşş yasal olarak
hiç duymadım tatlım. normal rahim filminde o görülmüyor mu ki acaba?Yok canım ultrason esnasında rahimde yapışıklık varmı diye bakılıyormuş.
İnşallah canım herkes içinhayırlısı olsun tatlım. inşallah bu tedavinizde kucağınıza alırsınız bebişinizi =)
hatta et yemeyi bıraktıktan sonra yumurta sayım bayağı arttı, bilmem tesadüf müdür, etkisi var mıdır =) P _Paris0_yok canım alakası yok =) son 3 aydır et yemiyorum ben çünkü 1 yıldır amh'm düşük. daha çok yaşa ve strese bağladı doktorum. üzücü şeyler yaşadık ailecek, neyse ki şimdi geçti çok şükür. sanırım onun travmasıyla hızlı bir düşüş yaşadım 34 yaşından sonra, ee tabi yaşın da etkisi var. et yeme konusunu defalarca sordum, kardeşim de doktor. demirin dışında başka bir değerini etkilemez dediler. sonuçta yumurta, peynir, süt, balık bol bol yiyorum. bol bol proteinimi alıyorum =)
Ben pazartesi oldum artık ayaklandım çok yatmamak gerek yürümek lazımMerhav
merhaba ben dün transfer oldum yatıyorum evde
Ben pazartesi oldum artık ayaklandım çok yatmamak gerek yürümek laz
İnşallah allah sağ salim kucağınıza aldırırBen pazartesi oldum artık ayaklandım çok yatmamak gerek yürümek lazım
sorum da sildiğimde bir kanama yoktu iç kısımdan geldi akıntı. rahim filminde bile gelmemişti.Doktora sordun mu canım acaba alet yerleştirirken zorladılar mı kendini mi kastın acaba
protein ihtiyacını nasıl karşılıyorsun ?
Çift mi tek mi transfer olsun canım erken test yapacak mısınBen pazartesi oldum artık ayaklandım çok yatmamak gerek yürümek lazım
tamam şimdi gördüm cevabını geriden geliyorum :)yok canım alakası yok =) son 3 aydır et yemiyorum ben çünkü 1 yıldır amh'm düşük. daha çok yaşa ve strese bağladı doktorum. üzücü şeyler yaşadık ailecek, neyse ki şimdi geçti çok şükür. sanırım onun travmasıyla hızlı bir düşüş yaşadım 34 yaşından sonra, ee tabi yaşın da etkisi var. et yeme konusunu defalarca sordum, kardeşim de doktor. demirin dışında başka bir değerini etkilemez dediler. sonuçta yumurta, peynir, süt, balık bol bol yiyorum. bol bol proteinimi alıyorum =)
ultrason esnasında rahimde yapışıklık varmı diye bakılıyormuş.Bişey daha öğrendim o nedir sulu ultrason
Hayırlı Olsun, genetik taramalı embriyonun tutunma ihtimali yüksek, umarım tutunmuştur minikSelam herkese kızlarım bugün transfer günü dahil 6. Gün ara sıra adet sancıları hariç hiç biseyim yok. Genetik taramalı 5. Gün embriyosu... Hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?