• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

tamam şimdi gördüm cevabını geriden geliyorum :)
aynen canım, sadece kırmızı et veya kümes hayvanlarında yok protein sonuçta yoğurt, peynir, süt, balık, yumurta, baklagiller bunlardan bol bol yiyorum. ama hamilelikte doktorum eğer kırmızı et, tavuk vs yemelisin derse bilmiyorum ne yaparım. inşallah demez, çünkü artık düşüncesi bile midemi bulandırıyor. sadece demir diğer besinlerde çok yok, onun için de takviye alıyorum ama zaten akdeniz anemisi yüzünden benim ömrüm boyunca demirim hiç normal değerlere çıkmadı zaten et yesem de, biraz da genetik =)

Kızlar merhaba hepinize ben ilk tüp bebek denememi bahceçide yaptırdim 8 tane ve hepsi 5. Gün embriyosu olarak embriyolar elde ettik ilk denemem gecen sene oldu ama negatif oldu cumartesi tekrardan başalayacam gidip şimdi dondurulmuş embriyo süreci nasıl oluyor?ne gibi ilelemlerden geciniliyo orda olana 7 embriyomun hangisini seciyolar neye göre seçiyorlar bilgi verirsenşz cok sevinirim

Kızlar merhaba hepinize ben ilk tüp bebek denememi bahceçide yaptırdim 8 tane ve hepsi 5. Gün embriyosu olarak embriyolar elde ettik ilk denemem gecen sene oldu ama negatif oldu cumartesi tekrardan başalayacam gidip şimdi dondurulmuş embriyo süreci nasıl oluyor?ne gibi ilelemlerden geciniliyo orda olana 7 embriyomun hangisini seciyolar neye göre seçiyorlar bilgi verirsenşz cok sevinirim
5-4-3 şeklinde öncelikli olan, abc sıralamasına göre seçiyor,
mesela sizin 5aa ve 4bc var diyelim. 5aa yı transfer ediyorlar.

Ani kararlar vermeyin derim dedikleri gibi her evlilikte oluyor kavgalar stresten kaynaklı transfer öncesi tartışmalar olabiliyor. İnsanlar transfer aşamasına gelebilmek için bile ne kadar süre çabalayıp ümitle bekliyorlar o nedenle eğer çözülebilecek bir şeyi sakince bekle düşün hemen ani karar verme derim canım umarım hemen çözülebilecek bir konudur

oh maşallah. bayağı iyi zayıflamışsın canım, tebrik ederim. ben zor kilo alıyorum ama alınca da zor veriyorum =)
En iyisi almamak :D opudan önce sağlıklı yiyeyim yumurtam kaliteli olsun transferden önce güzel yiyeyim rahim iyi olsun transferden sonra yine yiyim bebeğe yararı vitamini olsun gibi bi düşünceyle aldım neyseki verdim 😀

Teşşekkür ederim canım .peki bu sürec adetliyken hormon için kana bakılıyo ilk etapta sonra transfer zamınına kadr ne gibi işlemler yapılıyo bana cumartesi gtcem doktorum sürecimi anlatır suan sadece merak ediyorum ya

Birde bu sıralamayı suan dondurucuda ya hani embriyolar ilk deneme zamanındamı belirlemiş oluyolar yoksa şimdi yemi gitcegim zaman mı cözdürüp bakıyolar benim hepsi besinci gün embriyosuya hepsi zaten 5aa olmuyomu acaba

Back