• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar hepiniz çok tatlısınız ❤ mesajlarınızı okudukça mutlu oldum burada birbirimize destek olmak ne güzel 🙏🏻
Bu ilaçlar beni iyice duygusallaştı dün eşimle gereksiz yere tartıştık ve biranda büyüdü kesinle eşler içinde zor bir süreç neyse ki atlattım sabah her şey tatlıya bağlandı . 2 yıllık evliyim 3 sene sevgili kaldık 5 yıllık birlikteliğimizde bir elin parmaklarını geçmedi kavgalarımız ama bu ilaçlar sağolsun gel gitli yaptı beni ama sonucu güzel olacak inşallah 🙏🏻

Kızlar hepiniz çok tatlısınız ❤ mesajlarınızı okudukça mutlu oldum burada birbirimize destek olmak ne güzel 🙏🏻
Bu ilaçlar beni iyice duygusallaştı dün eşimle gereksiz yere tartıştık ve biranda büyüdü kesinle eşler içinde zor bir süreç neyse ki atlattım sabah her şey tatlıya bağlandı . 2 yıllık evliyim 3 sene sevgili kaldık 5 yıllık birlikteliğimizde bir elin parmaklarını geçmedi kavgalarımız ama bu ilaçlar sağolsun gel gitli yaptı beni ama sonucu güzel olacak inşallah 🙏🏻
Hormonlar insanı mahvediyor başka şeylerle meşgul olun transfer olduysanız. O anı düşünmemeye çalışın

merhaba kızlar, HSG çektiren var mı ? Bugün ilk tüp bebek görüşmemizi gerçekleştirdik. Tüpümün biri tıkalı gibi gözüküyor çikolata kistim var ve yumurtalıklarımı rahime yapıştırmış. Adet bitiminde çektir dedi adet bitiminde 1-2 gün lekelenmem olur lekelenmelerim bittikten sonra Mı çektirmeliyim 1-2 gün geçince çektirsemde olur mu ?
Siz merkezi adetliyken başladığında arıyorsunuz onlar size uygun güne göre randevu veriyor. Yanlış hatırlamıyorsam adet biriminin hemen arkasınaydı. Istanbuldaysaniz Sanomed i tavsiye ederim.

Merhaba herkese , benim 2 .reglime gün sayıyorum sonra doktor kontrolüm var transfer sürecim için ama aklıma takılan bir şey var benim , transfer öncesi vitaminlerinize falan bakıldı mı benim doktorum bir şey söylemedi ama burada arkadaşların takviye aldıklarını görünce kafam karıştı :KK43:
Benimde opudan önce başladığım vitaminler vardı. Aynılarını tekrar yazdılar. Ama zaten muhtemelen kullandığınız şeylerdir. Kullanmiyorsaniz da alabilirsiniz zaten destekleyici vitamin.

Kızlar ben iki gündür igne oluyorum kalçadan yapılan iğneler çok sızlatıyor ben geceleri uyuyamıyorum bacaklarım ugusuyor sürekli uykumdan ağrı ile uyanıyorum sadece benim mi başıma geliyor bu

Kızlar ben iki gündür igne oluyorum kalçadan yapılan iğneler çok sızlatıyor ben geceleri uyuyamıyorum bacaklarım ugusuyor sürekli uykumdan ağrı ile uyanıyorum sadece benim mi başıma geliyor bu
Progesteron içeren iğneler yağlı olduğu için dağılması çok zor kalcadan olanlardan önceki transferlerimde ben de kullanmıştım oturamiyordum. Göbekten olan formları var devlet ödemiyor onları ama. Onlar biraz daha konforlu ince uçlu enjektörle yaparsanız. Çok geçmiş olsun

Canım bence ilk beş gün öyle belirli belirti olmaz ama ben haftaya çarşamba idrar yaparım bekleyeceğim.sen nasıl istersen nasıl rahat edeceksen yap canım inş çok güzel olur sonuç🙏🏻🙏🏻🙏🏻🐣🐣🐣
Benimde haftaya çarşamba kanda test günüm ama nedense sabırsız içim bi ya 😀

Ayy hemde ne heyecan şuan odadayım kıyafetleri giydim almalarını bekliyorum . İçim kıpır kıpır inşallah bebeğim bana sıkı sıkı tutunacak 🙏🏻 Allah’ım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Aminnnn inşallah hepimiz bebişlerimizi pozitif göreceğiz sağlıkla rabbimin izniyle kucağımıza alacağız 🙏🏻🙏🏻

Back