Amin canım inşallahHayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahHayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin
Hakkında hayırlısı olsun canım önemli olan o inşallah pozitifi görürsün sağlıkla kucağına alırsınSaol canım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
5. Gün AA tek embriyo olacak
Çift isterdim ama bende çikolata kisti olduğundan doktor riskli bir gebelik olur dedi
Amin canım inşallah hepimiz için en güzeli olsunHakkında hayırlısı olsun canım önemli olan o inşallah pozitifi görürsün sağlıkla kucağına alırsın
Bende kanlı akıntı gelmiştiYok canım kanlı değil su gibi vıcık bir akıntıydı
Doktora sordun mu canım acaba alet yerleştirirken zorladılar mı kendini mi kastın acabaBende kanlı akıntı gelmişti
Bişey daha öğrendim o nedir sulu ultrasonSulu ultrason çektiren var mı
Öfkeyle hareket etmeyin her evlilikte oluyor kavgaKızlar , az önce eşimle küçük bir sebepten büyük bir kavga çıktı aramızda iyice gerildik belkide bazı şeylerin birikmişliğini biranda kustuk . Cuma günü transferim var iyice strese girdim. Belkide vazgeçmek daha doğru olacak çok istememe rağmen mutlu bir evlilik olmayacaksa bebeğime de haksızlık etmiş olabilirim . Şuan kavgamızın daha yeni olmasından dolayı mı bilmiyorum ama bu şekilde düşünüyorum
Ani kararlar vermeyin derim dedikleri gibi her evlilikte oluyor kavgalar stresten kaynaklı transfer öncesi tartışmalar olabiliyor. İnsanlar transfer aşamasına gelebilmek için bile ne kadar süre çabalayıp ümitle bekliyorlar o nedenle eğer çözülebilecek bir şeyi sakince bekle düşün hemen ani karar verme derim canım umarım hemen çözülebilecek bir konudurKızlar , az önce eşimle küçük bir sebepten büyük bir kavga çıktı aramızda iyice gerildik belkide bazı şeylerin birikmişliğini biranda kustuk . Cuma günü transferim var iyice strese girdim. Belkide vazgeçmek daha doğru olacak çok istememe rağmen mutlu bir evlilik olmayacaksa bebeğime de haksızlık etmiş olabilirim . Şuan kavgamızın daha yeni olmasından dolayı mı bilmiyorum ama bu şekilde düşünüyorum
vallahi bayramdan beridir bende aynı durumdayımKızlar , az önce eşimle küçük bir sebepten büyük bir kavga çıktı aramızda iyice gerildik belkide bazı şeylerin birikmişliğini biranda kustuk . Cuma günü transferim var iyice strese girdim. Belkide vazgeçmek daha doğru olacak çok istememe rağmen mutlu bir evlilik olmayacaksa bebeğime de haksızlık etmiş olabilirim . Şuan kavgamızın daha yeni olmasından dolayı mı bilmiyorum ama bu şekilde düşünüyorum
ayy inşallahh güzel sonuçlarla gelirsinnnnn bol bol dua edicemmm. Ben de ilaç kullanma evresindeyim günde 3 doz hersey yolunda giderse 17 18 temmuz da 5AA tek transfer olacak bana da Dr. 2 transfer yapamam ilk deneme ve yaştan dolayı diyor. çift yapabilmesi için ya 35 yaş üstü yada 2 kez başarısız tüp bebek tedavesi olması gerekiyormuşşşşşş yasal olarakSaol canım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
5. Gün AA tek embriyo olacak
Çift isterdim ama bende çikolata kisti olduğundan doktor riskli bir gebelik olur dedi
Küçük bir sebebten diosun aşılamayacak büyük bisey yoksa sakin vazgecme.. ben aylardir transfer olmak icin bekliyorum hala olamadm.. suan 2 ay daha beklemem soylendi sen bu kadar gelmissin 1 gun kalmis sonra pisman olursun acele karar vermeyin.. bugunlere kolay gelmedik hicbirimiz ne zorluklar çıkıyor karşımiza.. umarim bian önce sakinlesir ve dogru karari verirsinKızlar , az önce eşimle küçük bir sebepten büyük bir kavga çıktı aramızda iyice gerildik belkide bazı şeylerin birikmişliğini biranda kustuk . Cuma günü transferim var iyice strese girdim. Belkide vazgeçmek daha doğru olacak çok istememe rağmen mutlu bir evlilik olmayacaksa bebeğime de haksızlık etmiş olabilirim . Şuan kavgamızın daha yeni olmasından dolayı mı bilmiyorum ama bu şekilde düşünüyorum
merhaba, gerçekten üzücü şeyler yaşamışsınız. umarım bu çabalarınız bu tedavinizde olumlu sonuç almanıza vesile olur. allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın. merkez değiştirmekle de iyi yapmışsınız bence =)Merhaba, her şeyin hayırlısı olsun gerçekten. Ben de geçen 2022 eylülde başlamıştım taze transfer olacaktı. Doktorum yurtdışı kongresi çıktı 2 ay dinlendirme yapıldı. Sonra estrofeme başladım transfere 5 gün var estrofem dozu fazla geldiği için kist oluştu iptal oldu. Daha az doz estrofem yaptık bir dahaki ay bu sefer de değerlerim yükselmedi. Daha sonra transfwr oldum bu sefer de 8.haftada kalp atışı yavaşladı kürtaj oldum. 2 adet dinlendirdiler rahim filmi çektirdim bu sefer de rahim şekli bozulmuş histeroskopik rahim düzeltme oldum. Gerçekten ne plan yaptıysam sanki hayat bana güldü :) biraz akışına bırakmak lazım ne zaman hayırlısı ise o zaman olsun. Şimdi merkez değiştirdim ilaçsız bir şekilde doğal siklus transferi deneyeceğiz adetimle birlikte.
estafuritti. bu platform soru sorup paylaşmak için var =)Aynen :) ilk defa giriştiğim için böyle işlere çok soru soruyorum kusura bakmayın:)
yok canım alakası yok =) son 3 aydır et yemiyorum ben çünkü 1 yıldır amh'm düşük. daha çok yaşa ve strese bağladı doktorum. üzücü şeyler yaşadık ailecek, neyse ki şimdi geçti çok şükür. sanırım onun travmasıyla hızlı bir düşüş yaşadım 34 yaşından sonra, ee tabi yaşın da etkisi var. et yeme konusunu defalarca sordum, kardeşim de doktor. demirin dışında başka bir değerini etkilemez dediler. sonuçta yumurta, peynir, süt, balık bol bol yiyorum. bol bol proteinimi alıyorum =)Et yemediğin için amh düşük olabilir mi
doğru diyorsun ama acaba herkese gerekli midir o serumlar? gereksiz ilaç da kullanmak riskli diye biliyorum. olmadı kardeşimin tüp bebek doktoru arkadaşı var ona sorarım gerekli mi diye =) sağ ol. dinlenmekle iyi yapmışsın bence. maddi manevi enerji toplayıp sağlam kafayla devam edersin =)Teşekkür ederim canım, burada bazı kasılmayı önleyici serum ve intralipid serum alanları gördüm tabi özel hastanelerde yaptırmışlar. Devlette transfere gittiğinde böyle imkanları varsa kullan bence.
Ben yeni negatif sonuç aldığım için biraz kendime zaman vereceğim
hayır canım duymadım ama transfere yakın çok vitamin kullanmak da iyi değil diye biliyorum. bağışıklık sistemi fazla aktif olursa bebeği de yabancı nesne gibi algılayıp atmaya çalışabiliyormuş çünkü. hatta bazı doktorlar bunu engellemek için kortizon yapıyor hastalarına bağışıklık sistemini baskılamak için. yine uzman değilim ama bana biraz para tuzağı gibi geldi açıkçasıBirde doktor bana bir serum takmayı teklif etti içinde bol miktarda vitamin varmış. Hiç duydun mu? Fiyatı 2000 TL... @Tiniminimavihanim böyle bir serum duydunuz mu
hayırlısı olsun tatlım. inşallah bu tedavinizde kucağınıza alırsınız bebişinizi =)Merhaba ben 3temmuzda transfer oldum zorlu süreçler geçirdik bir negatif denemem ve öncesinden kendiliğinden 4 düşük vardı..
Doğal siklus ile transfer yapıldı bekliyoruz hayırslııyla