- 9 Nisan 2022
- 356
- 428
- 33
- 36
Bende eczacının hayır ödenmiyor oCanım progestan dex yazdırılıyor mu ya benim de sabah aksama çıktı cok pahalı eczacı karsılamıyor demıstı
Eczacıyım mı demek ıstedınız acaba hm cok pahalı bazı yorumlar da odenıyor dıye okudum sasırdımBende eczacının hayır ödenmiyor o
Benimde 5+3 de olmuştu öyle doktora gittim ama bişey yok dedi kırmızıya dönmediği sürece korkma normal dediYok peçeteye silince gelmedi.İnşallah ben de bir daha görmem.
Evet eşim eczacı beraber çalişiruz Malesef ödenmiyorEczacıyım mı demek ıstedınız acaba hm cok pahalı bazı yorumlar da odenıyor dıye okudum sasırdım
Sukur alabılıyoruz durum var ama gereksız pahalı:/
Tesekkur ederim bılgı ıcınEvet eşim eczacı beraber çalişiruz Malesef ödenmiyor
Maalesef progestan dex devlet karşılamıyormuş 583₺ güncel fiyatı ve sanırım uzun bir süre daha kullanacağımCanım progestan dex yazdırılıyor mu ya benim de sabah aksama çıktı cok pahalı eczacı karsılamıyor demıstı
şimdi aynı soruyu sormak için foruma girdim, kasıklarımda günlerdir korkunç bir ağrı var adet ağrısı gibi için için hep ağrıyor en son doktor kntrolümde şükür ki herşey yolundaydı. Hiç kanamam lekelenmem falanda olmadı ama bu ağrı günlerdir hep devam ediyor. Bir problem olsa kontrolde görünürdü diye düşünüyorum ama yinede beni korkutuyor bu durum. 7+3 tek gebeliğim var benimde.Özellikle ikiz hamislere soruyorum. Öncelikle iki gün hastanede yatma sonucu dün akşam eve geçtim. Kahverengi lekelenmem varla yok arası. Lâkin benim karnım da adet sancısı oluyor sizlerde de oluyor mu ? Son adet tarihine göre 8+2 haftalık ultrason cihazına göre biri 7+2 biri 7+1. Çift yumurta ikizleri
Benım gunde 2 ye cıktı battık ınsallah saglıklı olsunda amin:)Maalesef progestan dex devlet karşılamıyormuş 583₺ güncel fiyatı ve sanırım uzun bir süre daha kullanacağım
Umarım olağan bir durumun icindeyizdir canım çok üzülüyorum böyle oluncaşimdi aynı soruyu sormak için foruma girdim, kasıklarımda günlerdir korkunç bir ağrı var adet ağrısı gibi için için hep ağrıyor en son doktor kntrolümde şükür ki herşey yolundaydı. Hiç kanamam lekelenmem falanda olmadı ama bu ağrı günlerdir hep devam ediyor. Bir problem olsa kontrolde görünürdü diye düşünüyorum ama yinede beni korkutuyor bu durum. 7+3 tek gebeliğim var benimde.
Çok geçmiş olsun canım benimde iki kere kanamam oldu doktora gittiğimde bişey yok dediler birincisinde serum takıldı ikinci kanamam kendiliğinden durdu kan uyuşmazlığımız olduğu için iğne yaptırdı doktorum bir haftadır kanamam yok çok şükür ikizlerimde 8 haftalıklar bugünÖzellikle ikiz hamislere soruyorum. Öncelikle iki gün hastanede yatma sonucu dün akşam eve geçtim. Kahverengi lekelenmem varla yok arası. Lâkin benim karnım da adet sancısı oluyor sizlerde de oluyor mu ? Son adet tarihine göre 8+2 haftalık ultrason cihazına göre biri 7+2 biri 7+1. Çift yumurta ikizleri
Bizde kan uyuşmazlığı yok çok şükür. Peki adet sancıları devam ediyor mu korkmali miyim bilmiyorum. Sanki ayağa kalkinca kanamam olucak gibi hissediyorumÇok geçmiş olsun canım benimde iki kere kanamam oldu doktora gittiğimde bişey yok dediler birincisinde serum takıldı ikinci kanamam kendiliğinden durdu kan uyuşmazlığımız olduğu için iğne yaptırdı doktorum bir haftadır kanamam yok çok şükür ikizlerimde 8 haftalıklar bugün
benimde arada kasıklarımda sancı oluyor birde akıntı geldiğini hissedince direk lavobada buluyorum kendimi acaba kanama mı diye ama çok şükür öyle bişey olmadı bence büyüdükleri için bizde sancı olarak hissediyoruzBizde kan uyuşmazlığı yok çok şükür. Peki adet sancıları devam ediyor mu korkmali miyim bilmiyorum. Sanki ayağa kalkinca kanamam olucak gibi hissediyorum
Ben diyetisyen tavsiyesi ile kullanıyorum diyetisyenim özellikle veriyor kabak çekirdeği ,avakado , yumurta, iğde çekirdeği tozu ,ruşeymi,fındık badem ceviz kullanıyorum devam da edicem.Arkadaşlar benim besin takviyesiyle ilgili bir sorum olacak. Arı sütü, propobilis ve polen vs. arı ürünlerinin yumurtlama, sperm ve kalitelerine oldukça etkili olduğu bilinen bir gerçek. Ancak transfer sürecinde ya da hamilelik sırasında yararlı olup olmadığı konusunda farklı görüşler var. Bu konuda bilgisi olan ya da daha önce doktoruna bu konuda danışmış olanlar var mı?
benimde günde 2 başından beri :))) 3 buçuk gün falan gidiyor bi kutusu olsun sağlıklı olsunda dediğin gibi ben razıyım batmaya :)))Benım gunde 2 ye cıktı battık ınsallah saglıklı olsunda amin:)
Rabbim saglikla hayirlarla kucaklarımiza almamızı nasip etsin inşallah bir an önce geçer sancilarimizbenimde arada kasıklarımda sancı oluyor birde akıntı geldiğini hissedince direk lavobada buluyorum kendimi acaba kanama mı diye ama çok şükür öyle bişey olmadı bence büyüdükleri için bizde sancı olarak hissediyoruz
kanamalarım ağrısız şekilde oldu hep benimde
Kac tane embriyo var ki ?Kızlar merhaba bugun regl oldum.Direk hemşireye yazdım. Aradılar 3.gün orta 5.gün orta kaliteli 3BB EB embriyolar var.
İsterseniz 2.yumurta toplama işlemi yapalım dediler.Şaşırdım.Ne yapmalıyım sizce olanları transfer ettireyim diyorum
ALLAH korusun olmazsa sil baştan ama şimdi 2.yumurta toplama yaparsam yarı fiyatı
Havuz yöntemi diye geçiyor
Kac tane embriyonuz var ki ? Toplamda dondurulmusKızlar merhaba bugun regl oldum.Direk hemşireye yazdım. Aradılar 3.gün orta 5.gün orta kaliteli 3BB EB embriyolar var.
İsterseniz 2.yumurta toplama işlemi yapalım dediler.Şaşırdım.Ne yapmalıyım sizce olanları transfer ettireyim diyorum
ALLAH korusun olmazsa sil baştan ama şimdi 2.yumurta toplama yaparsam yarı fiyatı
Havuz yöntemi diye geçiyor
Canim M mehfi diye bir arkadaşin yazdıklarına bakar mısın, denk geldim bugün kese yamuk diyor ama şimdi herşeyin duzeldigini söylüyorT theteacherofenglish canım ne yaptın gidebildin mi kontrole?inşallah sıkıntı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?